Şimdi Ara

BEDAVA GPS YALANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 8300 ben yandım bu telefon yüzünden siz yanmayın arkadaşlar 450 mılyon fatura gps falan heralde hıkaye tam bir saat turkcell muştrı hızmetlerıyle goruştum telefon illlaki türkcel altyapısını kullanıyor indirdiniz her veri içinde acaip bir fatura helede google haritası varya oyunların içnde sakın oraya girmeyin valla yanarsınız helede faturalı iseniz bu bana iki oldu birde adsl in olmadığı zamanlarda telekomdan 550 gelmişti hala unutamıyorum ama iş işten geçti aklınız varsa paranızda yoksa hiç takılmayın böyle şeylere tamamen kandırmacadan başka bir şey deil ben şimdi internet ayarlarını kapattım yarım saattir uydu arıyo bişi buldu yok hani ücretsizdi deneyın görün



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramo -- 3 Temmuz 2009; 3:14:25 >



  • arkadaşım karşılaştığın durum üzücü.
    Fakat sen operatör destekli google haritasını kullanmışssın ama menü içersinde bulunan navigasyonu kullansaydın 5 kuruş para ödemene gerek yoktu.
    Yanlış kullanımının zararını görmüşsün.
  • A-GPS gsm destekli oluyor. O ayarı kapatmak gerkiyor.
  • ormancı kardeşim aydınlattın için teşekür ederim ama bu bilgiyi oparötörun veya satıcı firmanın yani samsungun veya telpanın vermesi gereekmezmiydi ayrıca buna benim itiraz hakkım olamzmı bu gün müşteri hizmetlereini gene aradım ordaki sağ olsun bir eleman arkadaş dekiki samsung telefonlarda böyle şeyler çok oluyor çok şikayet geliyor umarımki faturanız internetle alakalı olsun dedi niye dedim bununla ilgili birkaç şey yapabiliyoruz dediaartık ayın 20 sinden sora ne oılacağı belli olacak daha bu guncel fatura en azından başkalarıda benim durumuma düşmesin deilmi saygılar
  • GPS' i kullanmaya başlamadan önce şebeke desteği açık mı kapalı mı dikkat etmek lazım. Mesela N78' de konumlama diye bir menü var; oradan A-GPS kapatılabiliyor. Bu durumda sadece ücretsiz olarak uyduyu kullanıyorsunuz.

    Ayrıca telefon satın alırken GPS özelliğine dikkat etmek lazım. Telefonlarda GPS ve A-GPS olmak üzere iki farklı özellik oluyor. Bazı telefonlarda GPS özelliği bulunuyor, A-GPS özelliği bulunmuyor. Bazen de iki özellik birden bulunuyor. Sadece A-GPS özelliği varsa navigasyon için doğrudan uyduyu kullanamıyorsunuz. GSM şebekesi üzerinden navigasyon yapıyorsunuz. Bu da ücretli oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 4 Temmuz 2009; 1:51:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.