Şimdi Ara

bedelli akerlik için hafta sonu Covid testi yapılıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2021 Kasım celbi ile bedelli askerliğe gideceğim. Sevk tarihim 27 Kasım. Bana MSB'den 26-27 Kasım'da PCR testi yaptırarak 27 Kasım 2021 tarihli sevk belgenizi E-devletten alın diye mesaj geldi. 26 Kasım Cuma idi geçti. Şimdi 27 Kasım Cumartesi günü ilçe sağlık müdürlüklerinde covid testi yaptırabilir miyim?


    Normalde ilçe sağlık müdürlükleri hafta sonu kapalı olur ancak covid testi için 26-27 kasım tarihlerinde PCR yaptırabileceğim yazıldı. Bedelli için hafta sonu test yaptırabilen var mı?




  • İlerde benzer durumu yaşayan olursa diye: Cumartesi günü normalde ilçe sağlık müdürlükleri kapalı olur ancak askerlik şubesindeki görevli kadın önceden arayıp açmaları gerektiğini bildirdiklerini söyledi bana. Buna rağmen mesela Kağıthane kapalıydı 9'a kadar sonrasında açtılar mı bilmiyorum. Ben şubeye gidip (hafta sonu sevk gününe geldiği için Halıcıoğlu askerlik şubesi açıktı) buradan kaydımı Gaziosmanpaşa'ya aldırdım ve burası açıktı. Yani sonuç olarak cumartesi sabahı test yaptırabildim 5 olmadan sisteme yansıdı ve sevk kağıdım çıktı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.