Şimdi Ara

Bedelli askerlik iptali hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba geçen yıl tecilim bitince bedelli askerliğe başvurup yoklamamı yaptırdım temmuzun 6 sında sevkim vardı ayın 5 inde ve 6 sında kendimi sağlık kuruluna sevk ettirerek askerliğe elverişli değildir raporu aldım ancak sağlık kurulu raporu pazartesi ya da salı günü çıkacak yani 3-4 gün bakaya olacağım. Askerlik şubesine sağlık kurulu sürecinin devam ettiğine dair hastanede belge götürdüm. Sorum şu kurul raporu çıkıp bedelli iptal işlemi için başvurduğumda bakaya olma durumum parayı geri almama engel olur mu? Şubede sorun olmayacağı söylendi ama emin olamadım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Valla beni de askerlik şubeye 1 gün geç gittim diye bakaya yapmışlardı. Hatta o dönem için 300 küsür TL borç vardı. Vergi dairesindeki memur ''peyderpey ödersin'' dedi, saldım ödemedim. 2 sene sonra filan aklıma geldi. Edevletten baktığımda hiç borcum görünmüyordu. İlk zamanlar çıkıyordu ama borç ve bakaya durumu.


    Şimdi hala baktığımda bir borç vs görünmüyor. Aslında vergi dairesinee gidip sormakda gerekebilir belki ama borç olsa edevletten görünür diye düşünüyorum.


    Sizin durum daha da karışık olduğu için, anlayışlı bir memur arkadaştan yardım isteyin. İnsan faktörü buralarda çok önemli, olmayacak işi bile oldururlar. Sağlık sorunundan dolayı muaf olduğunuz için o parayı verirler ama bakaya olduğunuz günlerin parasını kesebilirler ya da ayrıca ödemenizi talep edebilirler.


    Kolay gelsin, geçmiş olsun.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.