Şimdi Ara

BEDELLİ ASKERLİK KREDİSİ ALABİLİR MİYİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar
    ben şu an çalışmıyorum bedelli askerlik çıkmadan önce tecilimi bozdurup askere gitmeyi kafaya koymuştum ama bedelli askerlik çıkınca bakış açım değişti.
    ben şu an askerlik için bütün aşamaları yaptım sadece görev yerimi bekliyorum ağustosa kadar tecilli gözüküyordum yerler açıklandı bir baktım bende hiç bir şey yok kasıma attılar bedelli askerlik yapabilir miyim ben başvurabilir miyim ?
    bir sorum daha var kredi konusunda gelir belgesiz kredi veren bankalar varmıdır ben aylık 1000 tl ye kadar ödemeyi göze alıyorum uzun vadeli olması da beni etkilemez şayet benim şu an tek sorunum askerlik çünkü iş bulamıyorum herkes aynı şeyi bahane ediyordu askerliğimi bedelli yapıp geldiğimde terhis kagıdımı aldıgım da işim hazır olacak birde şu an çalışmadığım için askerden dönene kadar beni idare edebilcek bir tutar çekmek istiyorum 20 bin tl olabilir mesela çünkü 15 bin devlete yatırdıgım zaman 1000 tl masraflara gıtse 4000 tl kalıcak aylık odemem 1000 tl olsa benı 4 ay kurtarıcak o para yani askerlıgımı yapıp geldıgımde düzenli bir işim olacagından ödeme konusunda sıkıntı yasamam diye düşünüyorum.

    not: şu an için hiçbir bankaya borcum yoktur. her ay düzenli ödemelerimi yaptım bedelli askerlik için bütün kredi kart borçlarımı sıfırlattım.



    bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.







  • Bedelli askerlik daha kötü tercih olur bence sizin için. Sonuçta 21 gün askerlik var yine. İş bulduktan sonra yıllık izin hakkın olmayacak. İşyeri sıkıntı çıkartabilir.
  • Yapi kredi bedelliler icin kredi veriyor dusuk faiz olmasi lazim bi arastir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15-20 arkadaştan biner lira çarp git hallet. Gelince askere giderken beni karıya götürdün say dersin. Bin lira arkadaşa feda olsun demeyen arkadaş olmaz. Zaten uzun dönem gitsen 15-20 kişi her gece biri hesap çekip seni yaşatmayacak mıydı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.