Şimdi Ara

Bedelli askerlik tarih secmedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 2022 yılı 5. Ayında bedelli askerlik ücretini yatırdım. Henüz sınıflandırma yapılmadı ve bedelli askerliğin kabul edip edilmediği de henüz belli değil. 2022 yılının sonuna kadar askerlikle ilişiğimin olmadığı gözüküyor askerlik durum belgesinde. Tanıdıklara konu hakkında görüştüğümde tarih seçtiklerini söylediler ödemeleri edevlette gozuktugunde. Ben tercih ettiğim tarihleri girebilecegim Bi sayfa göremedim veya karşıma çıkmadı. 2023 tarihinde mi belli olacak gideceğim tarih yoksa bu yilmi ? Yardımınız için teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yapmadıysan ocaktan aralığa kadar sıralı olarak kalmıştır. Ona göre Ocak-Mart arasında yaparsın kuvvetle muhtemel bende menü öyle idi Ağustosu 1 e aldım Ağustos ayı geldi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerlik hizmet tercihleri altında daha ödeme bile yapılmamışken "Askerlik durumunuzdan dolayı ilk sınıflandırma dönemi olan AĞUSTOS 2022 celp ve sevk döneminde silah altına alınacaksınız. " yaziyordu. Askerlik durum belgesi sorguladigimdada " 31/12/2022 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ YOKTUR " yaziyor. Eğer ağustosta gideceksem 6 ay gideceğim çünkü ne tarih ne de bedelinin kabul edilip edilmediği belli. Eğer durumun böyle olacağını bilseydim yoklama yapmazdım. İlginç Bi durum. Sistemlerde Bi bozukluk olduğunu umut ediyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aynı problem bende de mevcut. Problemi aştınız mı aştıysanız nasıl aştınız bilgilendirir misiniz ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caramon majere C kullanıcısına yanıt

    Hocam aynı problem bende de mevcut. Bedelliniz kabul edildi mi yoksa 6 ay mı yaptınız sorunu çözdüyseniz nasıl çözdüğünüzü anlatır mısınız 6 ay askerlik yapmak istemiyorum açıkçası.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durum nedir bende bugün akşam veya yarın başvuru yapacağım?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.