Şimdi Ara

Beğeni Programı Kodlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere instagram, facebook, twiter da takipçi , beğeni gibi olaylar var. Tabiki bunlarında ticaretini yapanlar var. İnsanlara sundukları paketlerle 1000 BEĞENİ 15 TL , 4000 BEĞENİ 60 TL vb. para kazanan insanlar var. Bu işi kodladıkları programlar sayesinde yapıyorlar sanırsam. Bu işin içinde olan veya ilgilenen , bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim. Geçen gün instagram hesabım hiç bir uygulama ile giriş yapmama rağmen 10 kişiyi takip etmiş. İlk defa böyle bir şey yaşadım.



  • ozkanoyun O kullanıcısına yanıt
    Visual basic kullanmaya çalışırken otomatik ekşi sözlüğe girip her 2 saniyede rastgele bir başlığa giden program yazmıştım bir süre sonra kendisi otomatik kapanıyordu. Bunu çaylakların siteye girmesi gerektiği için yaptım. Tek tıkla örneğin 10 dk sözlükte dolaşmış oluyordunuz. Aynı şekilde sürekli sayfa yenileyen bir youtube botu yapılabilir ama eminim youtube bunun için bir önlem almıştır.

    beğeni meselesi ise programdan ziyade insanları sömüren siteler ile yapılıyor. İllaki siz de reklamlara tıklayarak para kazanmak istemişsinizdir. Bu sitelere üye oluyorsunuz size günde bilmem kaç twitter kullanıcı takip ettiriyor. Her tıkladığınızda 0.0000000000001 cent veriyor : ) tabi ne kadar yaparsanız yapın o parayı eminim vermiyorlar ya da çok saçma kullanılmayan banka çeki olarak veriyorlar. (bir sitede okudum,mağdur biri hayrına bu çeki veriyordu isteyene)

    Herhalde 1 haftada yapacağız demeleri de bu sebepten.

    Sizin takip etmedim ama nasıl oluyor, sorununuz için ise bir fikrim yok, hesabınızın şifresini değiştirmenizi öneriyorum




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.