Şimdi Ara

Bein Connect Sanal Taraftar Sesi Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bein Connect te şu lanet sanal taraftar sesinden nasıl kurtulacağız bilen var mı ? Bütün maç zevkinin içine ediyor , koydukları sanal taraftar sesinde olur olmadık yerde hakem düdük sesi geliyor , maçlardan almışlar taraftar seslerini oradaki hakem düdükleri bile duyuluyor , ulan diyorum ne oldu hakem niye düdük çaldı bi bakıyorum oyun devam ediyor. Resmen çileden çıkarıyor artık yaa , maç izlemeyi çileye çevirdi artık. Top defansta duruyor bir den sanki atağa çıkmış gibi , gol pozisyonu varmış gibi taraftar sesi geliyor saçma sapan alakasız yerlerde.


    Yani neden seçenek yok Bein Connect te bu taraftar sesini kaldırmak için , bi maç keyfimiz var içine ettiler ya. Parayla eziyet çekiyoruz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ahahaha hocam aynısı bana oluyor bakıyorum oyun devam ediyor ama hakem düdük sesi geliyor gerçekten bu digitürk rezil bir firma

  • Valla resmen kepazelik , yani mecbur bırakmışlar milleti illa sanal taraftar sesiyle izleyecek. Koy seçeneği isteyen izlesin , istemeyen izlemesin uyduda ki yayın gibi. Olmadık hakem düdükleri duymaktan gına geldi artık. Yıllık peşin aldım iptal etmek de edemiyom , yoksa hemen iptal edicem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses dilini turkceye cevirirseniz taraftar efekti kalkar. O efektle dinleyen kaldi mi halen derken bu baslik beni sasirtti

    Edit : beinconnect mis . Onda da bir yolu vardir elbet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jujuuu -- 15 Aralık 2020; 20:30:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jujuuu kullanıcısına yanıt

    Malesef bein connect te bir yolu yok , sanal taraftar sesi ile izlemek mecburi. Kaldırmak için her hangi bir seçenek bulunmuyor , saçma olan da bu zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.