Şimdi Ara

bekle babam bekle, nereye kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli dostlar yaklaşık iki ay önce bir trafik kazası yaşadım. Aracımı park etmek için yanaştıracağım zaman ara sokaktan çıkan bir araç benim araca sert şekilde vurdu ve uçurdu. Aracın tekeri vb yamulduğu ve motordan garip sesler geldiği için çekici ile bir servise çektirdik. Tramer de karşı taraf %100 kusurlu çıktı. Tabiki araç ihtiyacı olduğu için haftada bir iki uğradım servise. Artık servise gitmekten yoruldum. Parça gelmedi Exper gelmedi derken derken 54 gün oldu. İdareten araç Yok ne zaman bitecek belli değil. Sürekli parça bekliyoruz. Şimdi de ek parça yazdırdık onlarda gelecek diyorlar. Bu süreç gerçekten böyle mi?...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Rez.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam, acenteniz eksik parçanın başka bir servisten tedarik edilerek fiyat uygunluğunu da alarak takılmasını sağlayabilir. Bu yolu denediniz mi?
  • Yani ben gevşekliğin verdiğim servisten kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ben kaza ve hasarı tarif ettim buna rağmen motora bakmamışlar. Şimdi abi senin arabanın motor takozu da kırıkmış onuda söyleyeceğiz oda gelecek diyorlar... Bekle babam bekle nereye kadar..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.