Şimdi Ara

beko bc-841

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar ben dun beko'dan beko marka bir telefon aldım.modeli bc-841.telefon cok hosuma gitti.tip olarak samsung d500 d600 gibi yani surgulu kapaklı 1.3 megapixel filaslıkamera. mp3 player(ses kalitesi yeteri kadar iyi)60mb dahili hafıza+128 mb micro sd card gibi bircok ozelligi war.ve en sasırtan kısmı telefonu 300 ytlye aldım 0'ını tabiki.herkese tavsiye ederim.eger ben ozellik istiyorum ama cok param yok diosanız bu telefon ideal bence.internette telefonu bulamadım ama resmini filan koycaktımda.



  • Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun.
    Ancak her şey özellik olmuyor maalesef. Zamanında beko arçelik gibi firmalardan cep telefonu alıp pişman olan çok oldu umarım bir sorun yaşamazsın. Öncelikle internette kendi sitesinde bile cep telefonu hakkında hiç ama hiç bir bilgi yok. Yani ürünleri internet sitesinde yer almıyor. Nasıl destek alcaksın. Umarım telefon bir sorun çıkarmaz.

    Bu arada web cam le bari telefonun resmini çekte bekoya yollayalım internet sitesine resmini koyamamışsınız alın biz çektik şimdi ekleyin diyelim.

    Kısacası arkadaşım alacağın teknik servis konusunda endişelerim var umarım telefonun önümüzdeki 2 yıl arıza yapmaz yoksa işin zor gibi duruyor şu an.
  • Asus değil miki arçelikler. Parçaları da uyacaktır. Asus un kalitesi var; her ne kadar arcelik grubunun ilgisizliği beceriksizliği olsa da.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mymobile

    Asus değil miki arçelikler. Parçaları da uyacaktır. Asus un kalitesi var; her ne kadar arcelik grubunun ilgisizliği beceriksizliği olsa da.



    Kendileri telefon üretemediğine göre mutlaka bir markadan alacaklar arkadaş asus olarak açıklamış teşekkürler.

    Umarım telefonda bir sorun çıkmaz güle güle kullan ama bu özelliklerde 300 - 350 YTL civarı Sony Ericsson gibi daha yaygın bir firmanın modellerinden de alabilirdin. Yani 300 YTL sandığın kadar ucuz bir rakam değil.
  • 300 milyona o özellikleri destekleyen SE ve Samsung grubunun 2.elini bile vermezler.
  • bekolar benim bildiğim samsungtu orda görevli biri söylemişti ama pek kaliteli görünmüyodu açıkçası
  • yani sonucta kendini telefon alanında kanıtlamıs markalarla kıyaslanmaz zaten.insallah sorun cıkarmaz.bende telefona kendimden iyi bakcam ama
  • aynen öyle. samsung d500'ün bile ikinci eline 350 ytl istiyolar
    quote:

    Orjinalden alıntı: mymobile

    300 milyona o özellikleri destekleyen SE ve Samsung grubunun 2.elini bile vermezler.
  • Telefonun hayırlı olsun. İnşallah bi sorun yaşamazsın. İnceleme yaparsanda iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.