Şimdi Ara

Beko F 668 LCD tv yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar az önce beko bayisinden beko F 668 LCD TV aldım.Ama internetten araştırdığımda tepki süresi 25 yazıyor.Ancak bildiğim kadarıyla tepki süresi siyahtan siyaha ve gri-siyah-gri değerleri farklı.Normal diğer tv lerde 8 ms yazıyor Bu 25 değeri ne?
    ilgili link:
    http://www.beko.com/TR/TR/Products/ProductDetail.htm?CS_ProductID=8915420200&CS_Category=LCD_(135)&CS_Catalog=BEKO_TR_2007_6_10ConsumerElec



  • tepki süresi 25ms is çok kötü vestelde datronda aynı fiyata 6,5ms ürünler vardı onları alsaydın keşke
  • Tepki süresinin 25 ms olucağını zannetmiyorum okdar dandik bişi yapmazlar o farklı bişi için verilen değerdir bence sen yinede daha bilgili arkadaşlara sorarsan sana yardımcı olucaklardır.
  • Tamamda kime soracağım?
  • Yardımcı olacak kimse yokmu?
  • arkdaşım tepki süreleri genelde griden griye verilir söz konusu 25 ms değeri doğrudur. Bence sen tv yi iade et kipda aynı fiyata datron 82 lcd var görüntü olarak aynı seviyedeki yanında duran philpsten daha iyi görüntüsü vardı tepki süresi 6ms forumlarda fiyat performans oranından övgüyle bahsedilen bir tv sana onu tavsiye ederim
  • Zaten kararım iade etmek.Bu arada beni şaşırtan zaten 25 ms lik bir ürün ilk kez görüyorum acaba birimi farklı olabilirmi diye düşündüm.Bilginiz varmı konuda?
  • 2,5 tur o
  • Arkadaşlar dün BEKO Müş. Hizm. aradım. Gerçekten de tepki süresi 25 ms imiş.Ben bunu iade edeceğim.İnşallah problem çıkarmadan alırlar...
  • Problem çıkaracaklarını sanmıyorum sonuçta beko garantisi altında. Vestel kolaylıkla değişim ve iade yapıyorken onların böyle birşey yapması piyasa da müşteri kaybı anlamına gelir ve buda uzun vadede pazar kaybına neden olur. Hele bu alanda rekabet hat sahfadeyken beko iade yada en azından başka bir ürünle değişim yapacaktır. Ama beko da son zamanlarda bir durgunluk başladı zannedersem bu siyasi havadan kayanklanıyor.Ne yazıkki bu markamız sadece mal satmayı düşünen bir marka onun için piysada 25 ms lik ürünlerini tutabiliyor. Çok az kişi sizin gibi derinlemesine araştırcaktır tabi bekoda bunu bildiği için hala bu ürünlerini piyasaya sürüyor yaptığı kar baya fazladır heraldeAma şunuda söyliyim son zamanlarda marka mantıklarında değişmeler var kalitede yavaş yavaş yükselme gözlemliyorum özellikle seçimlerden sonra yeni ürünlerini piyasaya sunacaklardır o zaman daha net yorum yapılabilir.




  • Değiştirmiyorlar.Müşteri hizmetlerini aradım, ayıplı veya kusurlu olmadığı müddetçe iade alamayacaklarını söylediler
  • ürünü aldıktan sonra 15 gün içinde sorgusuz sualsiz geri almak veya değiştirmek zorundalar. Olmaszaşikayetvar a git oraya şikayet at eğer değiştirmezseniz mahkemeye kadar gidicem de hemen pes etme değiştirmek zorundalar bayiye git durumu anlat olmadı tüketici mahkemesine git bir kişiyi yanına al faturayıda al bayiye git işi resmiyete bakalım o zamandan almıyoruz diyeceklermi aman 15 günü geçirme sonra hiç geri veremeyebilirisn.Bide onlar özellikle ilk 7 günü ve daha sonra 15i geçirmek için uğraşacaklardır oyalamaya gideceklerdir. Uyanık ol özelikle ilk 7 gün bu konuda hiç bir hakları yok mecburen geri alamka zorundalar bozuk olsun veya olmasın çalışsın veya çalışmasın, tipini beğenmedim, hoşuma gitmedi, ekranı çok parlak....... dersin ama sana bunu sormadan iade almamalılar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: acr

    ürünü aldıktan sonra 15 gün içinde sorgusuz sualsiz geri almak veya değiştirmek zorundalar. Olmaszaşikayetvar a git oraya şikayet at eğer değiştirmezseniz mahkemeye kadar gidicem de hemen pes etme değiştirmek zorundalar bayiye git durumu anlat olmadı tüketici mahkemesine git bir kişiyi yanına al faturayıda al bayiye git işi resmiyete bakalım o zamandan almıyoruz diyeceklermi aman 15 günü geçirme sonra hiç geri veremeyebilirisn.Bide onlar özellikle ilk 7 günü ve daha sonra 15i geçirmek için uğraşacaklardır oyalamaya gideceklerdir. Uyanık ol özelikle ilk 7 gün bu konuda hiç bir hakları yok mecburen geri alamka zorundalar bozuk olsun veya olmasın çalışsın veya çalışmasın, tipini beğenmedim, hoşuma gitmedi, ekranı çok parlak....... dersin ama sana bunu sormadan iade almamalılar.


    bu dediğiniz mesafeli satışlarda geçerlidir




  • dostum müşteri hizmetleriyle sakin sakin konuştuysan dikkate bile almazlar açık sövseydin böe bişeyle karşılasmazdın tabi efendim hemen servis gönderelim aldıralım derlerdi
  • Dostum şikayetvar sitesine yaz.Alış sırasında ürünün tepki süresi konusunda doğru bilgilendirilmediğini belirt.
  • Değiştirdiim. BEKO FB82 HD READY 2HDMI VD 32'' LCD TELEVİZYON yaptım.Üstüne para koydum ve aldım almışken bunu.Hem HD hem de tepki süresi iyi.
  • 15 gün içinde ürünü sorgusuz sualsiz değiştirmek gibi bir hakkınız yok. Sadece ürün ayıplı ise değiştirme hakkınız var. Mevcut durumda Tüketici Mahkemesine de gitseniz, mahkeme sizim aleyhinize karar verecektir.
    Firma eğer, avukatla mahkemeye katılmışsa 220 TL'de ekstradan mahkeme ve avukat parası ödeyeceksiniz.
    İşin kötüsü ben de bu televizyonu aldım. İade etmem de zor. Aslında iyice incelemeden elektronik eşya almam. Hatta fotoğraf makinesi için oğlumla 4 ay araştırma yapmıştık. Ama bu hediye gibi bir şey oldu. Satıcı ile doğrudan muhatap olmam mümkün değil.
    quote:

    Orjinalden alıntı: acr

    ürünü aldıktan sonra 15 gün içinde sorgusuz sualsiz geri almak veya değiştirmek zorundalar. Olmaszaşikayetvar a git oraya şikayet at eğer değiştirmezseniz mahkemeye kadar gidicem de hemen pes etme değiştirmek zorundalar bayiye git durumu anlat olmadı tüketici mahkemesine git bir kişiyi yanına al faturayıda al bayiye git işi resmiyete bakalım o zamandan almıyoruz diyeceklermi aman 15 günü geçirme sonra hiç geri veremeyebilirisn.Bide onlar özellikle ilk 7 günü ve daha sonra 15i geçirmek için uğraşacaklardır oyalamaya gideceklerdir. Uyanık ol özelikle ilk 7 gün bu konuda hiç bir hakları yok mecburen geri alamka zorundalar bozuk olsun veya olmasın çalışsın veya çalışmasın, tipini beğenmedim, hoşuma gitmedi, ekranı çok parlak....... dersin ama sana bunu sormadan iade almamalılar.




  • D
    quote:

    Orjinalden alıntı: slogan

    Değiştirdiim. BEKO FB82 HD READY 2HDMI VD 32'' LCD TELEVİZYON yaptım.Üstüne para koydum ve aldım almışken bunu.Hem HD hem de tepki süresi iyi.

    ğiştirdiğinize sevindim.
    Firma iyi niyetliymiş. İş inada binseydi siz haksız çıkardınız.
    Sanırım müşteri memnuniyetine öncelik vermişler.




  • BEKO Müşteri memnuniyetine filan önem vermiyor arkadaşlar. F668 Model TV bende de var. Yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum ve son bir iki aydır ekranda ölü pixeller uçuşuyor adeta. Ekranın iki yanında da düşey siyah çizgiler belirdi. Garantisi devam etmesine rağmen kullanıcı hatası diye değiştirmiyorlar. Güya ben TV'yi uzun süre 4:3 modunda kullanmışım ve böyle bir sorun çıkmış ortaya. O kadar para verip televizyon alıyorum, mevcut özelliklerinden biri olan 4:3 modunu kullanamıyorum, böyle bir şey olabilir mi? İki defa servis çağırdım, şikayet var sitesine yazdım, bir sürü müşteri temsilcisi ile görüştüm ama adamlar hiç oralı olmadılar. Son çare olarak Tüketici Hakem Heyetine başvuru yapacağım. Benden size tavsiye sakın BEKO - ARÇELİK LCD almayın. Adamlar televizyonu değiştirmemek için kırk takla atıyorlar, üstelik halen devam eden 1,5 daha garantisi varken. Lanet olsun BEKO sana...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tooprock

    BEKO Müşteri memnuniyetine filan önem vermiyor arkadaşlar. F668 Model TV bende de var. Yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum ve son bir iki aydır ekranda ölü pixeller uçuşuyor adeta. Ekranın iki yanında da düşey siyah çizgiler belirdi. Garantisi devam etmesine rağmen kullanıcı hatası diye değiştirmiyorlar. Güya ben TV'yi uzun süre 4:3 modunda kullanmışım ve böyle bir sorun çıkmış ortaya. O kadar para verip televizyon alıyorum, mevcut özelliklerinden biri olan 4:3 modunu kullanamıyorum, böyle bir şey olabilir mi? İki defa servis çağırdım, şikayet var sitesine yazdım, bir sürü müşteri temsilcisi ile görüştüm ama adamlar hiç oralı olmadılar. Son çare olarak Tüketici Hakem Heyetine başvuru yapacağım. Benden size tavsiye sakın BEKO - ARÇELİK LCD almayın. Adamlar televizyonu değiştirmemek için kırk takla atıyorlar, üstelik halen devam eden 1,5 daha garantisi varken. Lanet olsun BEKO sana...

    Kızmana gerek yok yasal hakkını kullan ya ürünü değişirler yada paranı geri alırsın !!!!

    Kaymakamlıkta tüketici hakem heyetine git ekran görüntülerini al servis raporlarını faturanı ve garanti belgenide almayı unutma !!!

    Dilekçeni verirken anlaşılır ve sorunları net olarak yaz bu çok önemli çunki !!!

    Bazıları hakkını arayacağına firmaya verip veriştiriyorlar bu tip şikayetlerde farklı anlaşabiliyor !!!

    Elinizde firma müşteri hizmetleriyle ilgile mail ve yazışmalar varsa onlarında çıktısını alınki durumunuz ve mağduriyetiniz net olarak anlaşılabilsin !!!

    Sorunlu olduğunuz firmalara hakaret etmekten kaçının!!!




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.