Şimdi Ara

BEL AĞRISI ÇEKENLERE HANGİ YATAK ?.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
59
Cevap
4
Favori
226.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İkiside yanlış tercih diyorum.. Karar sizin..Para sizin..Allayıp pullayıp viskozitesi yani yoğunluğu yüksek süngeri kollama fiyatla satıyorlar..Bel ağrısı garanti...Terleme yine öyle...
  • Siz ne onerirsiniz?dedigim gibi omurgam sorunlu
  • Ben yatsan switzerland satın aldım....Bir çok yerde yazdım..Bel ağrısı yok..Çok şükür....Not... Yatsan babamın firmasi değil, pazarlamacı, satıcı değilim..Aldım, kullanıyorum....Yazdım.....Bilginiz olsun..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 22 Kasım 2015; 0:44:18 >
  • Bumu
    http://www.hepsiburada....90-190-p-EAKSKAY1590190

    bumu?
    http://www.hepsiburada....si-p-EAKMONFRSC10019019

    yoksa daha fazla ödeme ile bumu
    http://www.hepsiburada....si-p-EAKMONMRCL10019019



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 21 Kasım 2015; 6:39:04 >




  • Therapy Bedding Super Blue Ortopedik Yatak için yorum yapabilecek olan varmı ?

    http://www.hepsiburada.com/therapy-bedding-super-blue-ortopedik-yatak-100x200-p-EAKSMONSBL1020
  • 20 yasinda bayan 60 kilo bel fitigi ve bel duzlesmesi icin yatak tavsiyesi verebilecek olan var mi acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nacizane bir tavsiye. Eğer yatabiliyorsanız bebeklerin mindere yattığı gibi yatın dizlerin ve karnın üstüne ertesi gün çok rahat edersiniz. Yatak konusuna gelince gerçek şu ki o reklamlarda gösterilen omurganın düz olması sadece su yatağında gercek oluyor. Gerisi kandırmaca. Ayrıca su vücudu sıkıştırmadığı için kan dolaşımı daha rahat oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya ek olsun....Yatsan babamın firması değil yazdım...Bir ayrıntı var.....Unuttum....Yatak bazayı tertemiz yıllar boyu kullanıyorum...Bu arada Bazanın içindeki amortisör var biliyorsunuz....İşte onun birinde sorun oldu....Çok zor açılıp kapanıyor dedik....garanti bilmem ne yok...Yıllardır kullanıyoruz....Firmaya telefon açtım....Böyle böyle bir durum var.... Servis parası neyse öderim bir gelip bakın...dedim....Adresimi aldılar...Yatak şu baza bu..bahçeşehirde .falanca yerden satın aldım...7 yıl önce..... Dedim..Hemen yatsan görevlisi iki teknisyen geldiler...Bazayı söküp sağlam olanı dahil iki amortisörü birden değişip gittiler....Para ???? Hayır yok....Servis ücreti falan yok......Zorla iki bardak çay verdim..İçtiler....Çıkıp gittiler... BOĞULACAKSANIZ BÜYÜK DENİZDE BOĞULUN....KALİTE FARKI HER ZAMAN BELLİ OLUR...........işte böyle...İki yıllık mevzu.....Bunuda yazayım.....İçimde kalmasın...Saygılarımla.....




  • Merhaba,

    orta seviye bir bel fıtığı sahibi olarak yatak araştırmaya başladım.
    Buradaki bir çok konuyu, taradıktan sonra ne yazık ki daha net bir yere varmayı hedeflerken iyice karıştı ortalık.

    Geçmişte verilen linklerin çoğu ölmüş, o yüzden onlara da bakamıyorum.

    Tabi ki her kişinin vücut yapısı ve rahatsızlığı farklı yataklar ile çare bulabilir ancak öyle çok seçenek var ki ortada nereden başlamak gerektiği kısmı bile karışmış durumda.

    Bu yüzden en istenmeyen şeyi yapıp, başlangıç önerileri almak istedim.

    Tüm bu okuduklarım ile Switzerland modelinin çok sert olduğunu düşünüp eledim, visco yataklardan tamamen visco olanların da sanki çok başarılı olmadığını düşünmeye başladım. Yine buradan çıkardıklarım neticesinde yay + visco birleşiminin iyi olabileceği sonucunu çıkardım ama doğru mu emin olamadım.
  • Hortlatayım, güncel önerisi olan varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek kisilik yatsan switzerland yatagimi satiyorum. Tertemiz bir yatak. Tam ortopedik kaliteli yatak arayan arkadaslar mesaj atarsa bir sekilde anlasiriz (ankara).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hort, tavsiye lütfen
  • Bel ağrısı çekenin yattığı yatak önemli eski yatakta yatıp onun düzelmesin bekleyemez yumuşak yeni bir yatak seçimide yanlış olur bele yük biner her iki şekilde de.Ben hem ygun fiatlı olsun hem dinlenmiş uyanayım hem malzemesi dandik olmasın falan filan derken baya araştırdım eleye eleye buldum şu an en iyisi hibboux hybrid yatak görünüyor bilgisi olan var mıdır ? burdanda tecrübe duyarsam iyi olur
  • MERHABALAR. BEL AĞRILARI İÇİN ÇOĞU UZMANIN VE HEKİMİNDE TAVSİYE ETTİĞİ VİSCO YATAKLARI ÖNERİRİM. VİSCOLAR KENDİ FORM ÖZELLİĞİ OLARAK ZATEN VÜCUT ŞEKLİNİ ALABİLDİĞİNDEN DOLAYI VE BU SAYEDE UYKUDA VÜCUT BOŞLUKLARINI DOLDURABİLDİĞİNDEN DOLAYI EKSTRA OLARAKDA BASINÇ EMİCİ ÖZELLİĞİDE OLDUĞUNDAN EN RAHAT UYKUYU SİZE SUNAR. ÖRNEĞİN UYKUYA DALDIĞINIZDA KALÇA VE OMUZ ARASINDA BEL BOŞLUĞU OLARAK DA TABİR EDİLEN KISIM GENELDE YATAĞA TEMAS ETMEZ ETSE DAHİ TAM ANLAMIYLA BASINÇ UYGULAMAZ BU DA İLERDE AĞRILARA SEBEP OLABİLİR. VİSCO İSE BU BOŞLUĞU VÜCUT ŞEKLİNİ ALARAK DOLDURDUĞUNDAN BU AĞRILARIN OLUŞMASINI ENGELLER. BEL BOŞLUĞUNU DESTEKLER.

    YAPILAN HATA İSE YANLIŞ VİSCO YATAK SEÇİMİ. VİSCO YATAK KİŞİYE ÖZEL OLMALI , BUDA FİRMANIN VİSCO YATAK YELPAZESİNİN GENİŞ OLMASINI GEREKTİRİR ANCAK TÜRKİYEDE İYİ VİSCOYU ÇEŞİTLENDİREBİLEN SADECE 2 FİRMA VAR. BİRİ İŞBİR DİĞERİ YATSAN. VİSCODA DESTEK KATMANI VE VİSCO YOĞUNLUĞU(DANSE OLARAKDA SÖYLENİR) ÖNEMLİ Bİ ETKENDİR. FARKLI DANSELERDEKİ YATAKLAR FARKLI KİŞİLERE HİTAP EDEBİLDİĞİNDEN DOĞRU VİSCO YATAĞI SEÇMENİZİ SAĞLAR.

    KALİTELİ VİSCO YATAK = KALİTELİ BİR UYKU = KALİTELİ BİR GÜN.

    YATAK UZMANINDAN ALINIR - İŞBİR YATAK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinger1905 -- 16 Mart 2020; 18:26:28 >




  • Kardeşim tavisyem üstüne hibbouxdan aldı nest yataktan memnun düzenli spor da yapmaya başladı bel ağrısı yok denecek kadar az
  • Selamlar 90 kilo 185 boyum var, bel fıtığı olan biriyim yatağımı değiştirmeyi düşünüyorum baya eskidi. Bütçem 4000 TL Civarlarında ne önerirsiniz acaba ? Bacakta çekme yapan seviyede bel fıtığım var. Tek kişilik (veya 1.5) arıyorum.
  • kmesne kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Hangi yatağı aldınız acaba? Bizde de aynı problemler var? Aldığınız yataktan memnun musunuz? Bilgi verirseniz sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taşkafa T kullanıcısına yanıt

    Hala tavsiye ediyor musunuz?


    Bana yataş prestige tavsiye ettiler. Ben 120 kgyum. Çökme olur diye korkuyorum. Yataş çöküyormuş.



    Switzerland nasıldır siz kgsunuz. Çökme oldu mu?


    Not Eşimde fıtık var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazozu kaşıkla açan adam -- 11 Temmuz 2021; 22:1:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıymetli forumdaşım...Mesajı şimdi gördüm.....Gecikme için özür dilerim...Evimde şu an halen devamlı Yatsan Switzerland yatak kullanıyorum...Asla çökme yok......Çok şükür..... 120 Kiloyum....Bel ağrısı falan asla ve asla.....

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.