Şimdi Ara

Belgrad - Saraybosna - Kotor turunu araç kiralayarak yapmak hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • haziran sonuna 10 günü kapsayan belgrad gidiş geliş uçak bileti aldım eşim ve kendime. plan program yaparak sadece 3 ülke; sırbistan-bosna ve karadağ gezme planım var. fakat tecrübeli arkadaşlardan araç kiralama hakkındaki sorularıma cevap rica ediyorum..


    1- belgrada iner inmez araç kiralamak gerekir mi ? şehir içinde otopark sorunu olduğumu duydum, ayrıca şehir merkezini gezerken oteli de merkezi bir lokasyonda tutunca araca ihtiyaç duyar mıyım ? ilk 3 günü belgrad şehir merkezine otobüsle varıp, şehir içi ulaşım veya yürüyerek gezdikten sonra saraybosna veya novi sada geçerken mi araç kiralamak doğru olur ?


    2- diyelim ki belgradda aracı kiralamaya karar verdim. nelere dikkat etmem gerek bu 3 ülke gezisi için ? şimdiden internette standart prosedürle mi kiralamak gerekir yoksa gittiğimde mi kiralayayım. herhangi bir dolandırılma durumu olur mu. ( yok başka ülkeye geçmişsin, yok arabanın şurasında çizik yoktu şimdi var vs) tek şoför olarak ben kullanacağım bu yüzden otomatik mi almak daha az yorucu olur acaba..


    3-aracı kiralama haricinde deposito vs gibi kredi kartında ek bir bakiyeye ihtiyaç olur mu ?


    4- ülkeleri gezerken otoparklara dikkat edin denilmiş.. nasıl dikkat edeceğiz buna ? park yasak tabelası felan mı oluyor ceza yenilen yerlerde , yoksa belirli bir kural mı vardır ?


    5- son olarak, kalacak yerleri orada spontane ayarlama fikrim var , bazı şehirleri daha çok severiz belki planladığımızdan 1-2 gün fazla kalmak isteriz diye. yer bulamama veya yerel otellerle muhattap olunca sorun yaşanır mı ?



    eğer bilgili arkadaşlar varsa çok makbule geçer. internette çok araştırdım da herkes farklı lokasyonlardaki araç kiralamadan bahsetmiş, kendime göre net bir bilgi bulamadım..








  • Belgrad için araba kiralamaya gerek yok,merkez çok büyük değil yürüyerek gezilir.çok yoruldunuz şehir içi günlük kart ile otobüsler çok ucuz.

    araba kiralamada sınır geçişleri yapacağınzı söylemek gerek ona göre evrak hazırlanacak. bazıları sınırsız km vermiyor onlara dikkat etmek gerek. tabiki arabayı teslim alırken sağı solu fotoğraflamak gerekli.


    full kasko yapınca bağzı firmalar depozito almıyor, genelde depozito alınıyor.


    genelde şehir içi otopark ücretleri daha pahalı, bölge bölge değişiyor, geçerli biletleri camda bıraksanız yeter.


    haziran sonu yavaş yavaş hareketlenir ama yinede yer bulamama olmaz, istediğiniz kadar iyi bir otel olmayabilir tabi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.