Şimdi Ara

Belirli bir site tarafından engellenmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Öncelikle bu konuyu açmak için doğru başlığın altındamıyım emin değilim ancak başımdan şöyle bir olay geçti.

    İkinciyeni.com sitesinde bi gün ihalelere bakarken site kendisiyle alakalı bi sorundan ötürü patladı ardından 2-3 saat sonra tekrar dönüş yaptı. Bende erişim sağlayabiliyordum herhangi bi sıkıntı yoktu. Ertesi gün tekrar denediğimde 'ERR_CONNECTION_TIMED_OUT' uyarısını aldım. Modemi resetledim, google chrome çerezleri sildim vs sorun düzelmedi. Şimdi işin ilginç kısmı şu. Kendi telefonumdan browsera girerek erişim sağlamaya çalıştığımda da aynı problem oldu mobil interneti kullandığım halde. Ancak aynı evde annemin telefonundan ona ait mobil internet ile girebiliyorum ona bişi demiyor.Kendi bilgisayarımı ve telefonumu abimlere götürdüm. Orada çatır çatır girdi hiç sorun olmadı. Yani sanki bunlar benim evimde bilinçli olarak bilgisayarımı ve telefonumu engellemişler gibi. Böyle bişi olabilir mi sizce?

    MAC adresi engelleme tarzı şeyler okumuştum. MAC adresini değiştirdim yine yemedi kaldı ki beni niye engellesinler anlamış değilim. Onları aradığım zaman; 'hayır bizim böyle bir uygulamamız yok' dediler. Bu sorunu sadece kendi evimde bu siteye girmeye çalışırken yaşıyorum diğer herşey ok. Buarada Türknet kullanıyorum.

    Sizce ne olmuş olabilir? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.







  • merhaba Dns kaynaklı sorun olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhatb19

    merhaba Dns kaynaklı sorun olabilir
    Google DNS kullanıyorum normalde (8.8.8.8) (8.8.4.4) şeklinde.

    Fakat DNS otomatik seç yaptım sorun yine düzelmedi.
  • Linkteki işlemleri deneyin isterseniz çözülmesi lazımhttps://interbilgi.com/err_connection_timed_out-hatasi-ve-cozumu/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhatb19

    Linkteki işlemleri deneyin isterseniz çözülmesi lazımhttps://interbilgi.com/err_connection_timed_out-hatasi-ve-cozumu/
    Teşekkürler siteyi inceledim. Özetle sorun tek bi siteyle ilgili yaşanıyorsa bekleyin, sorun geçmez ise sitenin servis sağlayıcısı ile iletişime geçin diyor.

    Şuanda google chrome VPN eklentisi ile siteye girebiliyorum ama anlam veremediğim şey neden böyle yapmak zorunda kaldığım. Bunun üstüne telefonumun mobil internetinin bunlarla hiç bi alakası olmadığı halde telefondan da hiç bi şekilde bu siteye erişim sağlayamıyorum. İlk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum. Sanki evime bu siteye özel jammer yerleştirmişler gibi.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.