Şimdi Ara

Belkin 802.11g-54 Mbps-Kablosuz Cable/DSL Router

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bunun hakkında ne düşünüyorsunuz almayı duşunuyorumda..



  • ben su an evde belkinle adsl bağlantımı wireless 3 bilgisayara paylaştırıyorum biri notebook ve belkindende gayet memnunum kurulumu kolay su ana kadar herhangi bir problem yaşamadım yalnız şöyle bir durum var eger evde kullanıcaksan ve uzun koridorlu bir evin varsa duvarlardan dolayı sinyal zayıflaması yaşayabilirsin ama wireless routerla bilgisayarlar arasında cok mesafe olmuyacak odalar yanyana diyorsan mesele yok.
    Ben tavsiye ederim eger yurt dısından getirtebilirsen cok daha ucuza getirtebilirsin çünkü wireless network Türkiyeye daha yeni bir kavram olmasına ragmen yurtdışında artık çok yaygın ve fiyatları çok uygun eger imkanın varsa bunuda düşün derim.
    Saygılar.
  • yakında engineering gi tamamen Turkiye de olan birfirma piyasaya girecek. Onun Access Point ve Wireless Router ları yurt dısındakileri aratmayacak kadariyi. Turkiyedeki beton kalın duvarproblemini asmak icin WDS ozeelligide olacak. yani sinyal zayıflaması olan yerlerde wireless repeater gibi davranabilecek.
    Saygılarımla,
  • Belkin 802.11g-54 Mbps-Kablosuz Cable/DSL Router bunula nete gıremezmıyım
  • bu linkdekihttp://www.estore.com.tr/estore/product.asp?sku=EL08425&dept%5Fid=5016000&bid=&mscssid=0D2LFEV7TT2R9NSERS0N5AVJQXGEF1C7
    modem wireless ve adsl routing özelliği olan bir cihaz client pc lerede wireless card takarak wireless bir network kurulup internet share edilebilir.Ama belkinin ilgili routerında adsl modem özelliği yok ben interneti zoom X4 ile alıp belkin wifi rooter ile dağıtıyorum.
    Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.