Şimdi Ara

Belli Bir Bölgeye Bağlı Olmayan Hesaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SUNUCU SEÇİCİ NEREDE?
    Geçtiğimiz aylarda tüm oyuncuların League of Legends hesaplarını Riot Hesaplarına(https://support-leagueoflegends.riotgames.com/hc/tr/articles/360037264394 ) dönüştürmeye başladık. Artık çoğu oyuncu yeni hesaplarına geçiş yaptığına göre, Riot'un birden fazla oyunu uzun vadede destekleyebilmesi için atacağı ikinci adıma geçebiliriz: Giriş yapma ekranından sunucu seçiciyi kaldırmak.

    PEKİ O ZAMAN HANGİ SUNUCUDA OLDUĞUMU NASIL ANLAYACAĞIM?
    League of Legends'ın (Legends of Runeterra'nın aksine) sunuculara bölünmüş düzeninden dolayı, bulunduğun sunucuyu nasıl göreceğini merak ediyor olabilirsin. Giriş yapma ekranının sağ alt köşesindeki dişli simgesine tıklarsan sunucunu görebilirsin!

    LEAGUE OF LEGENDS'I DİĞER SUNUCULARDA DA OYNAYABİLECEK MİYİM?
    Tabii ki! Riot Hesabı'n artık dünya çapında özgün olduğu ve her bir hesap belli bir League of Legends sunucusuyla bağlantılı olduğu için o sunucuyla ilişkili hesabınla giriş yapman yeterli olacak. Diyelim ki üç hesabın var. Ana hesabının adı “RiotTest” ve diğer ikisini “RiotTestPBE” ve “RiotTestEUW” olarak değiştirdin. O sunucularda oynamak için ilgili hesaplarla giriş yapman yeterli.

    Unutma, eğer ana hesabınla başka bir sunucuda oynamak istiyorsan hesabını başka bir sunucuya aktarman gerek. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi için buraya tıkla(https://support-leagueoflegends.riotgames.com/hc/tr/articles/201751924-Account-Transfer-FAQ )

    YANİ LEAGUE OF LEGENDS'I DİĞER SUNUCULARDAKİ ARKADAŞLARIMLA DA OYNAYABİLECEK MİYİM?
    Diğer sunuculardaki ve Riot oyunlarındaki oyuncularla sohbet edebilirsin ama League of Legends'ı sadece seninle aynı sunucudaki oyuncularla oynayabilirsin. Hesabını herhangi bir sebepten ötürü başka bir sunucuya aktarmak istiyorsan, bunu yapabilirsin! Daha fazla bilgi için buraya tıkla.(https://support-leagueoflegends.riotgames.com/hc/tr/articles/201751924-Account-Transfer-FAQ )

    HESABIMI HÂLÂ BİR RIOT HESABI'NA DÖNÜŞTÜRMEM GEREKİYORSA NE YAPACAĞIM?
    Eğer henüz Riot Hesabı'na geçmediysen, giriş yapmaya çalıştığında bir hata mesajıyla karşılaşacaksın ve giriş ekranının ötesine geçemeyeceksin. Yanlış şifre veya kullanıcı adı girmişsin gibi görünecek. Oyun ekranına ulaşman mümkün olmayacak. Bu noktada oyunu oynayabilmek için hesap güncelleme sitesine(https://update-account.riotgames.com/ ) gitmen gerek.

    İSTEMCİDE SUNUCUMDA DESTEKLENEN DİLLERİ NASIL GÖREBİLİRİM?
    Sunucunda mevcut tüm dilleri giriş ekranından görebilirsin. Sağ alt köşedeki dişli simgesine tıkla ve açılan listeden istediğin dili seç!
    https://support-leagueoflegends.riotgames.com/hc/tr/articles/360043328413-Regionless-Accounts-League-of-Legends



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norain -- 19 Şubat 2020; 2:27:26 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.