Şimdi Ara

Ben bu toplumdan nefret etmiyorum çünkü ben yanlış yerdeyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir sıradan felsefe dersi sohbeti.


    Felsefe hocası derse girdi, "Arkadaşlar bana pisliğin tarifini yapar mısınız?" dedi...

    Birer birer cevap verdik ama hoca hiçbirimizinkini doğru kabul etmedi.

    "O zaman siz yapın tarifini hocam" dedik...

    Hoca ayağa kalktı ve;

    "Pislik, bulunmaması yerde bulunan şey veya kişidir!" diye bir tarif yaptı...

    "Nasıl yani?" dedik.

    "Çok basit arkadaşlar..." dedi,

    "Örneğin annenizin saçını öper koklarsınız. Ama o saçın bir telini dàhi yemek tabağınızda görseniz iğrenirsiniz ve o saç pislik olur."

    "Yine tabağınızdaki yemeğin yağına ekmek banarak yersiniz ama o yağın bir damlası bile elbisenizin üzerine damlasa o yağ artık bir pislik olur sizin için."

    "Ve bir kimse bulunmaması gereken bir YERDE bulunuyorsa eğer, unutmayın ki o da bir pisliktir.”


    Ben bulunduğum konumda bir pislik olmakla övünç duyacak kadar da salak değilim.

    Ben elektronik mühendisliğini başaramadığım için halkın içinde sıradan bir internet kafeciyim. O yüzden işyerimde oyuın deşarjdır deyip küfür eden bağırıp çağıran ergenler için rahatsız değilim.


    Fakat işyerimin üst katına taşınan elit insanlar bu seslerden rahatsız olduğu için ben işyerimi önümüzdeki nisan kapatacağım.


    Umarım benim olmam gereken yer, üst katımda rahatsız olan komşu tarafından çizilmiştir. Mutlaka benim pislik olmadığıma inanmışlardır.


    Ya da doygun (Kral Kraliçe) egoları sessiz bir sokakta bu serseri sesleri ne diye inliyor olmalı ise hadi bakalım onları yüzüncü kattan aşağı indirelim. Aziz Nesin bir hikayesinde o delileri indirmeyi başarmıştı. Fakat eminim onlar da bu hikayeyi okumuştur.


    Onlar inmez. Onlar inmez derken de, neden hep nur cemaati aklıma geliyor. Onlar nur cemaati olmazsa da tecrübeleri bir şekilde kendileri aynı şekilde bir dönem indirilmiş apartman sakini de olabilir.


    Bir sigara yakın.


    Burada sorun üst katıma yeni taşınan bir komşu var. Son 2-3 yıldır abartısız 100-200 kere tütün ve alkol denetimi dahil çelik kuvvetine kadar (hele ki o çelik kuvvetin girişini görseniz işyerimde olan çocuk sıçarak kaçar..) tüm polis teşkilatını baskın yaparak ses var şikayeti üzerine işyerime yönlendirdi.


    Artı bir sürü zabıta geldi şikayete. Hangisi gelse ben ses şikayeti uzmanıyım diskotek şu bu diyen olsa bile burası ninni alanı dese de şikayetler son bulmadı..


    Üstüne CİMER şikayeti ile gelenler işyerimde dansöz aradı, kumar masası aradı, bu işyeri 10 metre kare öyle mi!!! deyip bana 10 metre kare demem için baskı uyguladı,


    Bunca baskı sonrası ben tüm müşterilerimi kovdum. :imdi sıfırdan akıllı sakin sessiz müşteri oluşturuyorum. Sonuçta bölgemdeki son internet kafeyim.



    Fakat o kadar nezih o kadar zeki o kadar görgülü çocuklar bile oyun sonrası zaferlerini birbirlerine küfr edip tokat atıp bağırıp deşarj oluyorlar ki ben bunları yeniden kovmak zorundayım....


    ÜST KATIMDAKİ ELİT İNSANA BUNLARI NASIL ANLATABİLİRİM?









  • Büyütürken ana baba düzgün eğitemediği için işte böyle böyle çekiyoruz ceremeyi.

    Zor iş Allah kolaylık versin. Sizin durum nispeten yine iyiymiş hocam. Torbacı işgaline uğradığı için lanet edip kapatıp giden var.

    Soruya gelince; sanıyorum ki konuşma yolunu denemişsinizdir çoktan. O yüzden anlatamazsınız diyorum. Kafanıza takmamaya çalışın.

  • Ses yalıtımı ile çözülebilecek bir meseleyi soslu dürüm yapmışsın be kardeşim.

  • SUBJECT 101 kullanıcısına yanıt

    Ben nefret ile ses yalımına karşı geldim. Çünkü üst kattaki amcanız aşağıya gelip tek tek tüm müşterilerime hakaret edip dışlayıp noksan gösterip kovuyordu. Adam haklı. Cemal Reşit Rey salonunda kim sesinini çıkarabilirdi. Orası herkesin bilgiye ulaştığı muazzam bir deryanın kilit noktasıydı. Ben adama burası zaman içinde e-spor yani elektronik spor merkezi olarak anılacak internet kafe dedim. Yani buraya gelenler zaman öncesinde olduğu gibi şimdi de deşarj için gelen kalabalıklarla dolacak dedim.

    Adam elektronik spor merkezi ise ispatla dedi. Sonraki gelen tüm zabıta polis e-spor üzerine yoğunlaşıp geldi. Ben 5-6 senedir bizim e-spor olduğumuzu söyleyen odaya telefon açma gereksinimi bile hissetmeden mücadele ettim.. Derken bizim Oda başkanı değişmeye yakın 10 senedir bize e-spor diyen oda başkanı aslında bizim e-spor olmadığımızı söyledi.


    Biz bir şekilde e-spor idik ama oda başkanı bile bunu söyleyemedi??????? HANGİ MAHALLE BASKISI?? NURCU DÜNYASI YOK?? HANGİ MAHALLE BASKISI?


    Yine de benim her evrakım her vergim her bilmem neyim tamam olduğu için çevremdeki 3-4 internet kafe kapatıldı bir tek ben kadım...


    Oysa SORUN BENDİM ÜST KATTAKİ muhteşem elit zat için.. Ama benim dışında her kafeye kanun işleyince kapandı bu sefer ben kaldım tek..



    Bu muhteşem zat kimdir bulabilir misiniz bana? Adı:Bülent Soyadı: Çoban Büyükçekmece'de kendi evi kentsel dönüşüme girince pandemi döneminde bakımsızlıktan ölen babasının (ki orası benim kafenin üstü) evine taşınan tüm polis teşikilatını elinde oyuncak yapan adam kim bu?





  • 10'larca desem yalan olur 30-40 tane ses kaydı var kafeme baskın düzenleyip salağa bağlamış polsi sesleri.


    illa ki bunlar delil değil ama yazarak ifade edildiğinde kimsenin ben onu söylemedim diyemiyeceği net salaklıklar. Kim tüm bu TÜRK polisini salağa bağladı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeşilmişik -- 5 Ağustos 2023; 5:0:56 >
  • Bu tiplerden her mahallede var. Bu cimerdekiler şikayetleri aslı varmı diye incelemeden, bu şikayetleri yapanlar daha önce kaç kere şikayet etmiş diye bakmaz mı? Millet komşusuyla husumetini cimeri alet ederek kullanıyor.

    2 tane işsiz mahalle karısı kendine iş arayıp esnaflarla uğraşmak için cimerden yazıp bütün gün zabıtayı, polisi uğraştırıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanished Man -- 5 Ağustos 2023; 6:37:58 >
  • İskender Büyükyoutube
    deep turkish web Selahattin Özdemir İsveç
    https://www.youtube.com/watch?v=DH3WQbermn0&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maraz Alinin sağ kolu kullanıcısına yanıt

    :imdi bende yaş 55 olunca bu tür olasılılklar benim için çözüm olmuyor. Yani biz bire şekiide ALLAH KORUSUN 70-80'li yıllar gibi olmasa da POLİS tarafından iğdiş edilmiş hormonları erkekliği sökülmüş esnafız.. Bizim umarımız toplum düzelir belki diye...


    En büyük güvencemiz de devlet sağ olsun.. Ben bu aileyi yanlışlıkla Hakan Çoban diye CİMAR'a şikayet ettim.. Belki de Hakan Çoban denen Beden eğitimi öğretmeni olan o ailenin çocuğu sübyancı felandır. Orası beni ilgilendirmez.


    Beni ilgilendiren her fırsatta

    BEN BOKSÖRÜM

    GEL KAR:IMA UTANMAZ

    GEL SOKAĞA

    GEL DÖVÜ: ULAN

    diye bağıran it babasıdır. Babası BÜLENT ÇOBAN!!!


    Ben hayatımda şiddet bilmeyen biriyim. Doayısıyla kuyrşun kullanmak zorunda kalan biriyim. Fakat 55 yaşımdan sonra olsun hapis tecrübesi yaşamak istemiyorum.


    Nasıl olacak bu işler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.