Şimdi Ara

Ben de modaya uydum ve Chery Tiggo 7 aldım. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
18.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

    E eski arabadan bahsediyorduk?

    Yenilerdeki dert, o tip parçaların hemen gelmemesi, depolanmaması...

    Kendinizle ters düştünüz gibi oldu böyle ama neyse Ben de modaya uydum ve Chery Tiggo 7 aldım. 

  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Yoo ters filan düşmedim. Kaporta parçaları maalesef her markanın yeni modelinde böyle maalesef. Önceki mesajımdaki kasıt mekanik parçalardı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elimde araç kalacak, satılmayacak düşüncesi doğru değil. Her araba bir şekilde satılır, ama değerinde ama değerinden düşük. Zaten uyguna aldığım için ileride aldığım fiyatın altına zaten gitmeyecek bu araç. Ki 2010 larda mermerlerin distribütör olduğu dönemden kalan chery ler hala yollarda ve alım satımı yapılıyor. 2015 model 80 bin km.de aracımı apar topar galericiye verip üste 250 kredi ile 5 yıl/150 bin km. garantili, güncel donanımların çoğunun bulunduğu modern bir araç aldım Piyasası ileride ne olur bilmiyorum ancak benim mantığıma göre paramın yettiği en iyi aracı aldığımı düşünüyorum. Hala da aynı görüşteyim, şu piyasada verilen paranın karşılığı bu araçtır. 2 milyonlara çıkma durumu varsa markalı araçlara yönelmek doğru olacaktır.

  • Ormanci kullanıcısına yanıt

    Hocam emin ol ben de titiz biriyim corolanin sorunsuz motorunu cvt nin sorunsuz yapısını süpürge sesi gibi bagirmasini lpg ye uyumunu fincan subap yapısını lpg takılırken manifold deliniyor ya motorun içine çapak kaçmasın diye sokturmek inan bana tam 9 saat lpg takılırken subat soğuğu dışarıda kar vardı başında bekledim aracin izledim hem titizim hem merak ediyorum ilgiliyim lpg simit tank boyutu lpg dolum ağzı tipi corolla çarpışma testi puanları satis adetleri arkalar bağımsız süspansiyon sürekli gruplarda acaba ne sorunlar var nasıl çözüyorlar başıma gelirse bilgim olsun gibi gibi

    Arac kullanırken boş yolda bile sinyal veririm bütün oromavites araçlarımı cvt bile park ederken önce n sonra el freni freni bırakıp yük el frenini bindirip en son p konumu araci calistirinca hemen hareket etmem bir süre beklerim motoru dinlerim tek isem müzik açmadan araci dinlerim araci kendim yıkarım silerim hemde motoruna kadar silerim valeye vermem aracim çok değerlidir

    Yani ben de titiz biriyim ama bir yerde durmak lazım herseyin fazlasi zarar iki günlük dünya tabi bende önceki aracın üzerine 350 bin koyup bunu almanin rahatlığı da var şimdi sifirdan 1.3 milyon vermek daha zor karar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bravaman kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.

    Tiggo 9 da gelicek diyorlar, oda efsane duruyor. F/P olarak alınabilecek arabalar, yakıt konusunda ülkedeki fiyatlar malum, suv a göre fena değiş gibi. 5-6LT görseymiş çok tatlı olurmuş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de modaya uydum ve Chery Tiggo 7 aldım. 

  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek saldırmak...
    Yanlış anlamayın lutfen, durum değerlendirmesi ve bilgi/fikir alışverişi yapıyoruz şurada

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam doğrudur, siz değilsiniz anlamında demedim zaten, rahatsızız işte, keşke bu kadar meraklı olmasaydım diyorum kendi adıma Ben de modaya uydum ve Chery Tiggo 7 aldım. 

    Şimdi hanım da aynısını yapıyor, o arabayı alalım mı, yok, bunu alalım mı, yok... Bi başkası arabayı alıp geliyor, hanımı da aaa ne güzel diyor bitiyor. Ya diyorum bu kıvamda olaydın ya, alır bişey gelirdik Ben de modaya uydum ve Chery Tiggo 7 aldım. 


    Güle güle kullanın, dediğim gibi fiyat-performans, görüntü, malzemeler şunlar bunlar çok çok güzel görünüyor, eksik bulamam binsem.

    Eski Cherry'ler kartondan gibiydi, zamanında çıktığında bu ne be demiştik arkadaşlarla incelerken falan. Görmeyeli kendilerini baya geliştirmişler Ben de modaya uydum ve Chery Tiggo 7 aldım. 


    Zaten hem kendi pazarlarında hem de dışarıda da coştular. Başka markalar da ülkemize giriş yapmaya başladı, çok enteresan işler yapıyorlar.


    Sektörden görüştüğüm birisi diyor ki adamlar Çin'de şu anda uçuyor, bir alana bir bedava falan yapıyorlar. Avrupa'ya falan bu şekilde girseler ortalığın tozunu attıracaklar diyor. Ki kendisi başka marka bayisi.





  • bravaman kullanıcısına yanıt

    Eyvallah, genelde böyle konularda çok oluyor bu durum ondan dedim, size direkt söylemedim, siz de yanlış anlamayın Ben de modaya uydum ve Chery Tiggo 7 aldım. 

    Aralarda görüyorsunuz, anlamsız karşılaştırmalar, bilgi sahibi olmadan gömmeler vesaire. Ya da tam tersi, sahiplerden gelen garip mesajlar falan... İnsanlar savunma ihtiyacı hissediyor. Oysa gerek yok, otomobil piyasasında meraklı insanlar olarak zaten gelip şuralara yazıyoruz, birçok kişi neyin ne olduğunu ne olmadığını biliyor. Kızdığım ya da itiraz ettiğim şey bu.


    Halen içten içe "ya Çinli işte?!" şeklinde ırkçılık yapıyorum gibi de olsa, şans vermeyi istiyorum bu araçlara. Bakalım, kısmet olur mu o da ayrı konu.


    Zaten kullanıcıları da arttıkça, deneyimler, tecrübeler, sorunlar, giderilme yöntemleri vesaire hepsi olacak, 1000 sayfa konusu olan var mesela o hale gelecek.


    Zamanında aldığım arabanın da böyle konusu vardı, gelip saçma sapan mesajlar yazanlar oluyordu, o yüzden anlıyorum da bi yandan tepkileri, ama orada da araç sahibi olup babası yapmış gibi savunan da vardı, arabanın eksiklerini hatalarını söylüyorduk, onu da kabul etmiyorlardı mesela. Ya bu araba en mükemmel araba değil, benim paramın alabileceği en mükemmel araba.. parama göre, zevkime göre.. Bitmiştir. Olay bu...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 20 Eylül 2023; 12:4:15 >




  • Başlığa bakınca bu aralar moda omoda diye okudum bir an 🙈

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ormanci kullanıcısına yanıt

    Allah razı olsun çok sagolun inşallah siz de içinize sinen mutlu olacağınız huzurla keyifle bineceginiz araca kavuşursunuz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de arabalarim konusunda çok titizimdir. Hep kendim yıkarım, paspaslarini bile arada bir islak bezle silerim, asla yikamaciya teslim etmem. Devamli elimde elektronik cihazimla lastik havalarını ölçerim vs vs.
    Dün daha bir haftalık aracımı yıkadım sildim tertemiz yaptım. Yaklaşık 2 saat uğraştım ve bu esnada daha önce yuzeysel baktığım tüm detaylara derinlemesine inceleme fırsatım oldu. Ne demek istedigimi ancak kendisi detaylı temizlik yapan arkadaşlar anlamıştır zaten.
    İnanır mısınız tek bir noktada ne bir montaj hatası, ne bir malzeme kalitesizlik imajı ne de bir tasarım hatası bulamadım.
    Tüm trimler, döşemeler, kaplamalar, iç ve dış plastik detaylar, Kapı kaput bagaj vs birleşim yerleri, camlar ve cam tavan vs her noktası mükemmel montaj.
    Adamlar dersine cok iyi çalışıyor arkadaşlar. Bu rekabetin artması ve tuketicinin yararina bir gelişmedir.
    İnşallah satış sonrası konusunda da derslerine iyi çalışırlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • bravaman kullanıcısına yanıt
    Ben level atladım o konuda.
    Ben de modaya uydum ve Chery Tiggo 7 aldım.

    Köpük tabancası bile var markası neydi unuttum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eyvallah hocam sizden de, inşallah, şu ortamda zor ama bakalım...

  • GRİNG0 kullanıcısına yanıt

    9 Değil Jeajoo 7 ve Arizo 8 Gelecek Diyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

    Bu kadar detaycıysanız MJJC Foam Lance'dir Ben de modaya uydum ve Chery Tiggo 7 aldım. 

  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Yok o kadarda değilim :)) aliexpressten roue diye aldım idare ediyor işte. Mjjc ler biraz tuzlu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Haydaaa. Mjjc foam lance birde autobrite magifoam olsa 😁

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Sıfır Mercedes filan alırsak o zaman olur :)) sabunu arabanın üstüne atsın yeter kafasında aldıydım onuda çok iyi yapıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iyi günlerde kullanınız. benimde sedanı çok hoşuma gitti

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.