Şimdi Ara

BEN YANDIM SİZ YANMAYIN ( DIGITURK İÇERİR) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • elimde sadece bana o zaman verilen kurulum yapılmadığı ve yayın bağlanmadığı halde 6 tl lik fatura ödeme makbuzu ve üyede cihaz vs yoktur yazan bir kağıt var malesef. bu ödemeyi yapacağım muhtemelen ama akabinde bu dekont ve ne bulabilirsem tüketici mahkemesine dava açacağım. insanların alın terini gaspetmek bu kadar kolay olmamalı bu memlekette.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,

    EVET ARKADAŞLAR, BUGÜN İTİBARI İLE DIGITURK ÖDEDİĞİM 1090 TL Yİ İADE ETTİ !!

    Dün beni arayan digitürk yetkilisi "- BTK ya yapmış olduğunuz şikayet sonucu ödediğiniz tutar tarafınıza iade edilecektir." açıklaması yaptı. Çok sevindim, zira dolandırılma neticesinde aldıkları param iade edilecekti. İade etme sebebiniz nedir diye sordum, ürünü taahhüt sözleşmesi olsada yasal süre içerisinde iade etmişsiniz bu yüzden ödemeniz tarafınıza iade edilecetir acıklaması geldi.

    Madem yasal süre içerisinde olmuş herşey neden beni icraya vermeya kadar getirdiniz, bunu kontrol etmiyormusunuz kardeşim 2 yıl geçmiş üstünden dedim, konu hakkında bilgimiz yok beyefendi cevabı geldi.

    Yani arkadaşlar işin özü tutturabildiklerini öpüyorlar!!
    Önce BIMER'e şikayet etmiştim onlarda BTK ya yönlendirdiler ve orayada şikayette bulundum. Sanırım BTK da gereken ayarı çekmiş bunlara. Zaten kağıt istemiştim digitürkten bu işlemlere dair, olmadı tüketici mahkemesine başvuracaktım ama gerek kalmadı.

    Bu son açıklamamın konunun işleyiş süreci hakkında sizleride bilgilendirmek ve ileride sizinde başınıza gelebilmesi muhtemel bu yada benzeri olaylar için bi nebze olsun örnek teşkil etmesini istedim.

    Kalın sağlıcakla..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu tarz olaylar çok yaşanıyor. sadece digitürk değil her şirkette böyle bir şeyle karşılaşabilir siniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun arkadaşım, inanın sevindim adınıza.

    Ben de buna benzer bir durumu Türk Telekomla yaşıyorum. Telefon hattımı ve ADSL yi kapattırırken sonra son saniyelik kullanımına kadar benden parasını aldılar, tutup 7 sene sonra borcunuza var deyip 1000 liralık fatura çıkarmışlar, ödemezseniz icara gelecek diyorlar. Ödedim ben hepsini, sizin kayıtlarınızda var dedim, sizin bulup çıkartmanız lazım diyorlar. İptal edildiğine dair sözleşme iptali istemiştim, onu bile vermemişlerdi gerek yok diye. Ben de ödemiyorum, dur bakalım nereye gidecek. Üzerinden geçmiş 7 sene, ne evrağından bahsediyorlar anlamıyorum. Bulmamın imkanı yok. Kendi arşivlerinde bile bulamazlar. Biri değil ki, hepsi sahtekar bunların.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artemes -- 14 Mayıs 2014; 13:52:12 >
  • sizede geçmiş olsun, bunlar yüzünden insan tuvalete gitmeye korkar oldu be kardeşim. lan siz 7 senedir nerdesiniz be?? valla ödemeyin durumu anlatın siz de şikayet edin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • digiturkplay'den online uyelık alın senelık 270 kagıt şu an sorunsuz sene bitince sıkıntı bitiyor kimse ile muhattap olmuyorsun kredi kartına aylık taksit yapıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.