Şimdi Ara

Beni reddeden ''Çok sevdiğim''kızın peşinden hiç koşmadım.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
18.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ne derlerse desinler boş koyacaksın gidicek bir kulağından girip diğer kulağından çıkaracaksın.. boşver.. herşeyden önce kendin olmalısın ve kendinle barışık ol daima her zaman için diyorum umudunuda yitirme ve ne derlerse desinler hiç üzme kendini..

    Tekrardan söylüyorum yetenek,kişilik ve yapı önemlidir bu herşeyden önce..

    Saygılar.
  • Kız arkadaşım "irfan ben ayrılmak istiyorum" diye mesaj attığında ben sadece "tamam" yazıp yolladım. sonrasında üzülme nedenini biliyorsundur falan yazdı, ben de "bilmiyorum bilmek de istemiyorum, bir daha bana mesaj da atma çağrı da atma.. facebooktan da engelle ki ikimiz için de unutmak kolay olsun. Ha aklında da bulunsun. Ayrılmak demek ara vermek değildir, sakın barışalım deme ileride, çünkü seviyorum seni, kabul ederim" dedim. 20 gün kadar o şekil geçti. Kıza düşünmesi için zaman verdim, bu süre zarfında bana hiç mesaj atmamasını sağladım ki 2-3 gün sonra barışmak istediğinde ben kabul etmezsem işler daha kötüye gitmesin diye. elbette ki geri dönecektim ona ama hatasını anlaması gerekirdi. 20 gün kadar sonra ona ilk mesajı ben attım. numaramı dahi değiştirmiştim ki ondan iyice koptuğumu düşünsün. yeni numaramdan ismini yazıp gönderdim ona hitaben, "bir de kim olduğunu söylesen?" dedi, ben de irfan yazıp yolladım. hayırdır dedi, benimle evlenir misin dedim. o an olan olmuştu zaten... o eski, evlenmekten korkan, konuşma isteği olmayan, sürekli tartışan kız gitti, yerine tam tersi istediğim gibi biri geldi. Bunları kız arkadaşımı kötülemek istemiyorum ama her insanın doğasında vardır böyle şeyler. İnsan psikolojisini iyi bilmek lazım, bilmiyorsanız da bilen arkadaşlarınıza danışın böyle şeyleri. :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Se_co

    Ne derlerse desinler boş koyacaksın gidicek bir kulağından girip diğer kulağından çıkaracaksın.. boşver.. herşeyden önce kendin olmalısın ve kendinle barışık ol daima her zaman için diyorum umudunuda yitirme ve ne derlerse desinler hiç üzme kendini..

    Tekrardan söylüyorum yetenek,kişilik ve yapı önemlidir bu herşeyden önce..

    Saygılar.


    İşte benim yapı kötü
  • Yapının neresi kötü neyin var tam olarak anlatmadığın için fazla birşey yorum yapamayacağıam.. ama anlatmak istersen özelden anlat o senin kendin bliceğin birşey fakat bu yaşını şimdi kaba taslak hesaplarsak yaklaşık 13 yaşında bir genç bir çocuksun daha ama şu an için senin için bu işler çok erken daha durun bakayım abim söyle bir herşey zamanla gelişir şu an olmaz sonra olur ama olsa ne olacak?

    Faydası olmaz yani yaşına göre çok erken alınmayın derim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.