Şimdi Ara

BENİM BİLGİSAYARIM BOZUK :( !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • laptop'umun tamire gidip geldikten sonra kablosuz bağlantıları eskisi kadar iyi görmediğinden bahsetmiştim daha önce.. modemimde sorun olduğunu düşünmüştüm ama anladım ki sorun bilgisayarda :( diğer laptop'lar 10 wireless görürken benimki 2 taneyi anca görüyor. bilgisayarı 1 ay tamirde tuttular ve yine bozuk olarak verdilier. moralim çok bozuldu :( tamire gitmeden önce hiç böyle bir problem yoktu:( ne yaptılar benim bilgisayarıma ?? şimdi götürsem vatan computer'a yine alıcaklar 1 ay boyunca:(:( sakın ola ki vatan computer'dan bişi almayın benden söylemesi. sorunu bildirmek için telefon açtım, bide üstüne saçma sapan tavırlar... ama tekrar servise götürmekten başka çarem yok gibi görünüyor.. aranızda önerisi olan var mı ? daha 1 senelik bilgisayarın haline bak :(



  • olabildigine bol uzulme isaretli ve gorudum ilk anda hafiften gulumseten basligi ve bu saskinligim username e baktigimda gordugum bir kiz ismi :)

    benim sana onerim tekrar 1 ay boyunca garantide beklemektense 35-40 ytl civarina bir usb wireless adaptor alabilirsin.

    buarada serviste gitmekteni sorunu neydi ? yinemi wirelessdi?
  • wireless'la hiçbir ilgisi yoktu.. bi anda bilgisayar hata sinyali vererek açılmamaya başlamıştı..şimdi çalışıyor ama modemin 2 metre uzağında olmadıkça kablosuz bağlanmıyor. vatan computer'dan da hp'den de çok soğudum açıkçası. yepyeni bilgisayarım ama neden para verip de wireless modem alayım ki ben ?? yine servise veririm ama yedek ürün isterim artık bi zahmet onu da versinler !
  • 1 ay bekliyemem dersen wireless bi adaptor al.yok ben hakkımı savunucam dersen gidip başlarına cal laptopu :) hp alıcağım en son laptoplardan.
    3 markadan şaşmam;
    *Toshiba
    *Asus
    *Sony



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streetw1se -- 5 Mart 2008; 23:24:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.