Şimdi Ara

Benim için En Uygun Macbook Modeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, yakın bir zamanda macbook sahibi olmayı düşünüyorum.
    Web Tasarım ve Grafikle uğraşıyorum normalde iMac almam gerek ama eve takılıp kalmak bunaltıyor bir süre sonra beni, freelance çalıştığım için belli bir yerde durmama gerek yok.
    Yakında yazılım da öğrenmeye başlayacağım.
    Web tasarım ve grafikle uğraştığım için büyük ekranlı bir şey önermek isteyebilirsiniz ama çok büyük afişler vesaireler yapmıyorum, daha çok web tasarımıyla uğraşıyorum.
    İstediğim şey, 15''lik bir model olabilir. Hatta sırf fiyat açısından 13'' bile tercih edebilirim. Fiyatının uygun olması önemli benim için. (öğrenciyiz malum)
    i3, i5 veya i7 işlemcili bilgisayar hiç kullanmadım ne kadar fark eder tam bilmiyorum ama sonuçta mac os kullanacağım stabilite konusunda şüphem yok.
    Pro mu air mi karar vermedim, hem uygun fiyatlı bir şeyler arıyorum hem de işlerimde beni yalnız bırakmasın, sağlam performans göstersin istiyorum.
    Genelde bu tarz işler için kullananlar Pro'ları tercih ediyor, ancak Air alsam ne gibi sıkıntılar olur? Kuracağım şeyler Adobe programları vs.
    Sanırım 4GB ram yeterli olur bana.

    Bu özelliklere göre bana en uygun macbook modeli hangisi?
    (Pro ve Air'lerin iç modelleri var sanırım Z0NQJ falan gibi öyle belirtirseniz sevinirim)
    şimdiden yaptığınız yorumlar için çok teşekkürler.







  • web tasarımla uğraştığına göre sana 11'' veya 13'' macbook air hatta 13'' macbook pro yetersiz gelebilir ekran olarak yoksa donanım olarak çok sıkıntı çıkaracağını sanmam ama yapacağın işlere bakacak olursak taşınabilirlik + performans bakımından sana en uygun model 15'' i7 işlemcili macbook pro gibi duruyor ayrıca acelen yoksa yeni macbookların çıkmasını beklersen %99 haziran ayı içinde piyasaya çıkacak yeni modeller ivy bridge ve ince tasarımla geliyor ki buda air'e yakın bir incelikte 15'' ekran demek oluyor yani tam senin aradığın ürün

    yeni macbooklar hakkında son gelişmeler için burayı takip edebilirsin :http://forum.donanimhaber.com/m_59248767/tm.htm

    illa ki macbook alcam yenisini bekleyemem diyorsan sana tavsiyem bu modeli alman :
    http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/apple-z0nmq-z0nmq-macbookpro-core-i7-24ghz-4gb-750gb-154-1024mb-hd6750m-dvdrw-cam-bt-lion/productdetails.aspx?I_ID=58619

    yurtdışı ürün alırım sorun yok dersen de bunlardan biri olabilir :
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-yeni-m0del-apple-macbook-pro-15-2-2ghz-quad-core-intel-i7-md318-88533707/detay

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-apple-macbook-pro-15-2-4ghz-quad-core-intel-i7-md322-88529113/detay




  • macbook için gelişmeler demesekte tahminlerden ve photoshop tasarımlarından oluşan birkaç resim için desek daha doğru olmazmıydı şu adres için, ben içerisinde gelişmelere dair hiçbir kelime göremedim ama bolca tahmin ve kimin tasarladığı belli olmayan birkaç photoshop konsepti var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

    macbook için gelişmeler demesekte tahminlerden ve photoshop tasarımlarından oluşan birkaç resim için desek daha doğru olmazmıydı şu adres için, ben içerisinde gelişmelere dair hiçbir kelime göremedim ama bolca tahmin ve kimin tasarladığı belli olmayan birkaç photoshop konsepti var.

    Tabii bunlar tahmin ama kesin olan şey macbookların yenilenip inceleneceği bekliyoruz ve göreceğiz.İnanıyorum ki beklediğimize değecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 veya 13 ekran sizin işinizi görmez, i7 İşlemci yerine büyük ekran düşünün, işiniz işlemciyle değil ekranla.
  • fiyatını göz önünde bulundurarak kararınızı 13-inç ten yana kullandıysanız kesinlikle pro önermiyorum, air modeliyle aralarında pek bir fark bulamazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.