Şimdi Ara

benimsayfa.com'u nasıl engellerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, geçen gün browser'in birine flashplayer yükledim. Yüklemez olaydım.
    İndirilen dosya adı Flash Player.exe, tabi sonradan öğrendiğim gerçek adı Follosh Player.
    Dosyayı sildim ancak ne zaman bir browser (ie, firefox, chrome) açsam direkt benimsayfa.com'a gidiyor.
    Browser ayarlarında da gözükmüyor.
    Bunu nasıl temizleriz bilen var mı?



  • Denetim masasına girin ve ardından programlar ve özellikler>benimsayfam.com > kaldıra tıklayın.
  • asilus aynı sorun benimde başıma geldi çözümü çok basit. Öncelikle tarayıcının özelliklerine gir ve varsayılan giriş sayfanı kontrol et. Burada muhtemelen birşey bulamayacaksın. Eğer bulamazsan telaşa kapılma, tarayıcıların bütün kısayollarını sil ve

    Google Chrome için:

    32 Bit:C:\Program Files\Google\Chrome\Application
    64 Bit:C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application

    kısayollarını takip et ve chrome.exe ye sağ tıklayarak masaüstüne kısayol oluştur adını değiştir ve temiz temiz kullan. Ha ben böyle uğraşmak istemiyorum dersen chrome a girdiğin kısayola sağ tıkla özellikler de daha sonra hedef kısmının sonunda yada başlatma yeri kısmının sonunda chrome.exe" şeklinde birşey göreceksin bundan sonra ne görüyorsan sil ve hayırlı olsun mis gibi tarayıcın.

    İnternet Explorer için

    32 Bit:C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
    64 Bit:C:\Program Files (x86)\Internet Explorer

    kısayollarını takip et ve iexplore.exe ye sağ tıklayarak masaüstüne kısayol oluştur adını değiştir ve temiz temiz kullan. Ya da internet explorer a girdiğin kısayola sağ tıkla özellikler de daha sonra hedef kısmının sonunda yada başlatma yeri kısmının sonunda iexplore.exe" şeklinde birşey göreceksin bundan sonra ne görüyorsan sil ve hayırlı olsun mis gibi tarayıcın.

    Mozilla Firefox için

    32 Bit:C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox
    64 Bit:C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox

    kısayollarını takip et ve firefox.exe ye sağ tıklayarak masaüstüne kısayol oluştur adını değiştir ve temiz temiz kullan. Ya da firefoxr a girdiğin kısayola sağ tıkla özellikler de daha sonra hedef kısmının sonunda yada başlatma yeri kısmının sonunda firefox.exe" şeklinde birşey göreceksin bundan sonra ne görüyorsan sil ve hayırlı olsun mis gibi tarayıcın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msgumus -- 27 Haziran 2013; 20:06:12 >




  • Dostum çok teşekkürler sorun çözüldü.
    Çok basit bir işlem ama bulunması çok zor. Çünkü bilgisayarın hiçbir yerinde gözükmüyor.
  • Aynı sorunla karşılaştım daha önce oradan tecrübeliyim. İşine yaradıysa ne mutlu.
  • dostum aynen senin dediğin gibi yaptım oldu çok teşekkürler çok mutlu olmuştum velakin pc yeniden açıp kapayınca geri geldi bu lanet sayfa... nasıl yapacağım bir bilgisi olan var mı:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: luna guerrero

    dostum aynen senin dediğin gibi yaptım oldu çok teşekkürler çok mutlu olmuştum velakin pc yeniden açıp kapayınca geri geldi bu lanet sayfa... nasıl yapacağım bir bilgisi olan var mı:)


    Başlangıç ayarlarında Follosh player.exe olması lazım bul ve kaldır. Burada yoksa bilgisayarında gizli dosyalar dahil arat ve bulunca sil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asilus

    quote:

    Orijinalden alıntı: luna guerrero

    dostum aynen senin dediğin gibi yaptım oldu çok teşekkürler çok mutlu olmuştum velakin pc yeniden açıp kapayınca geri geldi bu lanet sayfa... nasıl yapacağım bir bilgisi olan var mı:)


    Başlangıç ayarlarında Follosh player.exe olması lazım bul ve kaldır. Burada yoksa bilgisayarında gizli dosyalar dahil arat ve bulunca sil.

    Aynı sorun bende de oldu..2-3 gündür bilgisayar açıldığında explorer kendiliğinden açılıyor ve benimsayfa.com çıkıyor..Çözümü ben de bilmiyorum..Follosh player.exe diye birşey de yok bilgisayarda..Dediğin yöntemler işe yaramadı..Masaüstündeki explorer ve chrome simgelerini siliyorum.15-20 saniye sonra kendiliğinden yeni simge çıkıyor..Bilgisi olan yok mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiranyagarbha -- 11 Temmuz 2013; 10:42:45 >




  • Sildim, yeniden yükledim sorun hala devam ediyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: luna guerrero

    dostum aynen senin dediğin gibi yaptım oldu çok teşekkürler çok mutlu olmuştum velakin pc yeniden açıp kapayınca geri geldi bu lanet sayfa... nasıl yapacağım bir bilgisi olan var mı:)


    Çözebildin mi sorunu?Format atıcam galiba..bu lanet şeyden mi oluyor başka birşeyden mi bilmiyorum ama bugün facebook a gireyim dedim..Baktım kullanıcı girişi kısmında hiç bilmediğim bir adres var..Benden başkası kullanmıyor pc yi.Evde yalnızm..Format atıcam başka yolu yok ..
  • Bilgisayarına bitdefender internet security virüs yazılımını yükle sonra taratma seçeneklerinden rescue mode taramasını yap bilgisayarın yeniden başlatılıp windowstan bağımsız bir şekilde pc sini tarayacak işe yararsa format atmaktan kurtulursun
  • Tarayıcıları sil tekrar yükle ben öyle yaptım geçti
  • Vereceğim linkteki programı deneyebilirsiniz. Ben henüz denemedim fakat paylaşılan site güvenilir olduğundan yazılanlar dikkatle okunup uygulandığında sonuç alınacağını düşünüyorum. Bir de bu illetlerden regedit ayarları ile kurtulmak da mümkün, ufak bir aramayla işletim sisteminiz ve tarayıcınıza dair bu yönteme ulaşabilmeniz de mümkün.

    http://www.operaturkiye.net/tarayicilariniza-bulasan-tolbarlari-temizleyin/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksek -- 15 Temmuz 2013; 22:45:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Esadsamil

    Tarayıcıları sil tekrar yükle ben öyle yaptım geçti

    Ben yaptım ama geçmedi..Üstüne üstlük bir de facebook a girerken kullanıcı adı kısmında başka bir adres var..miri-orlando@hotmail.com diye bi adres..başkası mı giriyo benim pc de..Evde yalnızım..Bu benimsayfa illeti bulaştıktan sonra oldu..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuksek

    Vereceğim linkteki programı deneyebilirsiniz. Ben henüz denemedim fakat paylaşılan site güvenilir olduğundan yazılanlar dikkatle okunup uygulandığında sonuç alınacağını düşünüyorum. Bir de bu illetlerden regedit ayarları ile kurtulmak da mümkün, ufak bir aramayla işletim sisteminiz ve tarayıcınıza dair bu yönteme ulaşabilmeniz de mümkün.

    http://www.operaturkiye.net/tarayicilariniza-bulasan-tolbarlari-temizleyin/

    o programı kullandım daha evvel..İşe yaramadı..:( Chrome u siliyorum sonra yeniden yüklüyorum masa üstünde 2 tane simge çıkıyor.Birisini tıklayınca doğrudan benimsayfa.com a gidiyor.Diğerini tıklayınca normal chrome ayarları yükleniyor..Lanet olası birşey



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiranyagarbha -- 16 Temmuz 2013; 14:41:32 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: User85

    Bilgisayarına bitdefender internet security virüs yazılımını yükle sonra taratma seçeneklerinden rescue mode taramasını yap bilgisayarın yeniden başlatılıp windowstan bağımsız bir şekilde pc sini tarayacak işe yararsa format atmaktan kurtulursun

    Allah razı olsun senden..Nihayet kurtuldum..flashplayer ile bulaşmış..Bit defender buldu virüsü canına okudu sonra:)
    Hocam tarama bittikten sonra ne yapmam gerekiyor..Rescue mode a almıştık..Öyle kalacak mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiranyagarbha -- 17 Temmuz 2013; 2:55:31 >
  • Follosh player.exe dosyasını bulup silerseniz sorun çözülüyor. Görev yöneticisini çalıştırdığınızda kendsini flash player olarak gösteriyor.
    "C:\Users\kullanıcı adı\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup" içinde yada "başlat --programlar--başlangıç " içinde flash player.exe olarak gözükmekte, üzerine geldiğinizde çıkan bilgi menüsünde adının follosh player olduğunu görüyorsunuz. Bu dosyayı silin, sorun çözülüyor. Tabi birde, orjinal internet explorer, firefox, crome gibi dosyaların özellikler--hedef dosya yolu üzerinde görülen "benimsayfa..." yazısını silmeyi unutmayın. Bu husus yukarıda anlatılmıştı. Bunları yaparsanız sorun tamamen çözülüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi majestiktk -- 13 Ağustos 2013; 14:26:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.