Şimdi Ara

Benin için en uygun köpek ırkı?Lütfen yardımcı olur musunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Üniversite öğrencisiyim ve çocukluğumdan beri köpek eslemek istiyordum(özellikle Golden) fakat ailememin istemesi üzerine hiç köpek dostum olmadı.Üniversite 2.sınıf öğrencisiyim ve köpek sahiplenmek istiyorum ayrı kendi evimde yaşıyorum.Bakabileceğime yüzde yüz eminim zaten maddi açıdan sıkıntım yok sabah ve akşam yürüyüşe çıkarabilirim aksatmadan kesinlikle ve haftada 3-4 gün ona özel olarak ekstradan zaman ayırabilirim.Siz özellikle bir tür önerir misiniz yoksa barınaktan yavru bir köpek dost mu bulmalıyım?Görüşlerinizi aktarırsanız sevinirim.iyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redkeyz -- 18 Temmuz 2019; 16:17:1 >



  • Barınak iyidir.
    Irkların özelliklerini kabaca inceleyebilirsiniz, tüy dökme durumu vs. dikkat etmek gerek. Başlarda önemsiz gibi görünen detaylar ilerde ciddi problemler yaratabilir.
    Bu arada üniversiteniz 2 sene sonra bitebilir ama o can sizle en az 10 yıl yaşayacak şekilde hesap edin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "Köpek ırkları" bu sitede köpek ırkları hakkında detaylı bilgiler var. İstersen bir incele. Golden tavsiye etmem, bakması kolaydır fakat biraz insan hastasıdır, kıskançtır oluyor çoğu zaman kız arkadaşından bile kıskanıyor seni. Birde seyahate çıkarken birinin yanına verirsen sen olmadığın için depresyona giriyor.
  • Maddi açıdan sıkıntım yok dersiniz fakat İstanbul Avcılar Veterinerlik Fakültesine yolunuz düşer 2.000'den aşağı tutmaz.
    Sahiplenecek iken bunu düşünün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köpek ırkı seçinden hiç şüphesiz en önemlisi dostumuzun sizden beklentilerini ne ölçüde karşılayabileceğiniz. Bu aşamada da ona ne denli zaman ayırabileceğiniz devreye giriyor. Örneğin; Jack Russell Terrier ırkı bir köpek alacaksınız onunla kesinlikle günün birkaç saatinde oyun oynamayalı ve egzersiz yapmasına yardımcı olmalısınız. Golden köpeklerde oyun ve egzersize ayıracağınız zaman daha dar olsa da her köpeğin bu tarz faaliyetlere zaman ayırması ve sosyalleşmek adına topluma karışması gerekir. Dolayısıyla köpek beslemek için ilk karar vermeniz gereken bu köpeğe ne kadar zaman ayırabilirim sorusunun yanıtıdır. Ben de diğer arkadaşlar gibi barınak tavsiye ederim. Özellikle işini iyi bilen eğitmenler çok değerli tavsiyelerde bulunabilirler.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.