Şimdi Ara

benq p50 düstü yardımmm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar telefon dolabımın üstünde duruyodu titresimdeydi. calmaya baslayınca titresimden olsa gerek dolaptan asaya düsmüş. şimdi ekranın bazı noktalarında pembe pembe pikseller var içinde bi tane film vardı onda da böle insan yüzleri falan pembe pembe oluyo. arac cubuunda falan bi mavi bi pembelesmeler falan oluyo...

    telefonu 2. el aldım faturam var ama garanti belgesi imzalı deil ama... lütfen yardım edin. sizce ne yapmalıyım. garanti belgesi imazlı olmadğı halde garanti kapsamında mıdır? öyle olsa bile teknik servis beni cok bekletir mi? yüksek maliyetli bi durum mudur? eer deilse telefoncuya yaptırıyım mi sizce?

    şimdiden tesekkürler...



  • Asla telefonculara verme. Başarı'ya git. Fatura, garanti belgesi istenmiyor zaten. Seri numarasından garantisi öğrenilebiliyor.
  • garanti belgesinin onaysız olmasının önemi yok. faturası yeterli. onu bile her zaman istemeyebiliyorlar. Başarı servislerine götür. orada onarımını yaparlar. sakın mahalle servislerine verme. çoğu telefonu görmüş bile değil, zaten telefonun ekranı çok hassastır (dokunmatik ve büyük olduğundan) adamlar yapayım derken daha beter edebilir. bundan dolayı başarıya götür derim.
  • kullanıcı hatası olma ihtimalide var ama ...
  • başarı tamamen kullanıcı hatası olan kırık ekranı (cx75) ücretsiz değiştirmişti. bir şansını dene...
  • düşürdüm fln deme kendiliğinden oldu de
  • ben 6 aydır cihazımı benq p 50 alamıyorum servisten istanbul birturlü yollamıyor aldık bir hata yaptık dostlarımız yapmasın. işte benq a son yolladığım mail:BenQ- Siemens P50 Cep Telefonu
    Teknik servis kayit tarihi 03/02/2007 servis no 444824
    Şube Teknik Servis ( Ankara - Necatibey )
    Durum Eksik evrak bekleniyor allahtan korkun be 94 gündür telefonun gelmesini bekliyorum ufacık menfatiniz olsa hemen verirsiniz bu ne vurdum duymazlık bu nedir arkadaş hepiniz orada ekmek parası için çalışıyorsunuz salla başını al maaşını müşteri kıvransın dursun untmayın maaşınızı patronlar değil müşteriler veriyor hatırlatırım biz varsak genpa var.telefonumu istiyorum ne yaparsınız yazı yazarsınız fax mı çekersiniz mail mi vazarsnız telgrafmı çekersiniz bilemem 94 gün be kışın vemiştim yaz geldi allahtan korkun.
    --------------------Submitted at 2007/07/13 05:16:12--------------------
    ben 2 şubatta ürünümü genpa teknik servise bıraktım ve 6 ay oldu hala alamadım. benim yerimde olsanız ne yapardınız? bu rezalet daha ne kadar sürecek hayatım mahfoldu desem gülersiniz. ben bir işadamıyım günün 12 saati dışarıdayım sizin gibi klimalı odalarda çay ve kahve içerek çalışmıyorum masamın üzerin de kağıtlarım kalemlerim yok ben saatlerce çalışarak evimi geçindirmeye çalışıyorum. ve hayatımı organize etmek için bu pda p50 cihazı aldım almaz olaydım alıştıktan sonra çok güzeldi taki bozulup ufak bir arızdan dolayı size bırakana kadar telefonumun modeli eskidi rakip firmalar 2 hatta 3 model üste çıkardılar ben hala dandik p50 yi bile geri alamadımsiz sahtekarmısınız değilseniz bana telefonumu geri verin bentelefonumu istiyorum 6 aydan bu yana biraz rahatsızdım evde dinlenirken bunu yazma fırsatı buldum. telefon numaralarım birsürü notum hepsi gitti lanet olsun artık bir cihaz verin mağazadan 1000ytl ye aldığım cihaz gittigidiyorda 300 e kadar düştü sizden alsam satsam beş para etmez. ürünüm şu anda başarıda oraya yollamış genpa ben sevislerle konuşuyorum benq telefon melefon vermez şimdiye kadar hiç vermemiş öyleyse siz sahtekersınız inanın batmanıza az kaldığı söyleniyor tabiki batarsınız milletin hakkını yiyerek para kazanılmaz hepinizin tüm yönetiminizin allah ******* versin. ben manyakmıyımda durduk yere normal bir telefon dururken bir cep bilgisayarı alayım. düşünün bir kere 2 gün kişisel bilgisayarınız elinizden alınsa ne yapardınız. ben buna gerçekten ihtiyaç duyuyordum onun için aldım ama içine ettiniz kullanmak için geçici cihaz bile vermediniz lanet olsun artık kendi kuyunuzu kendiniz kazdınız benden aldığınız paraları çocuklarınıza nasıl yedireceksiniz ilmiyorum haram olsun verdiğim paralar. rahatladımmı rahatlamadım




  • yasal haklarınızı kullanın. hiç mi haberiniz yok tüketici haklarından...
  • mete bey benq-siemens müşteri hizmetlerini(0216 459 98 98) arayınız. oradan cihazınızın değişimini isteyiniz. ararken fatura tarihini de yanınızda bulundurunuz.

    quote:

    Orjinalden alıntı:metedemir
    ürünüm şu anda başarıda oraya yollamış genpa ben sevislerle konuşuyorum benq telefon melefon vermez şimdiye kadar hiç vermemiş öyleyse siz sahtekersınız inanın batmanıza az kaldığı söyleniyor tabiki batarsınız milletin hakkını yiyerek para kazanılmaz hepinizin tüm yönetiminizin allah ******* versin.

    P50 lere anakart değişimi veya komple değişim yapılabiliyor. nadir de olsa bazen P51 dahi verilebiliyor. zaten genpa servisiyle benq-siemensin anlaşmasının bitmesinin nedenlerinden biri de genpanın sürekli benq-siemensi kötülemesidir. ama anlaşmanın bitmesi sizin cihazınız için olumsuz bir doğurmaz.




  • bugün verdim servise 4 hafta dediler. bundan bi sene önce bi arkadasım cx75 almıstı yazılım hatası olduğu için geri verdi ve para iadesi istedi 45 gün sonra aldı parasını... walla umarım aynı sey olmaz telefonumdan memnunum. bu arada telefonla konusurken oldu dedim umarım 4 hafta içinde yapılır...

    ilginize tesekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.