Şimdi Ara

Benq servisine giden monitör hakkında yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BenQ marka lcd monitörümü fonksiyon tuşlarının çalışmaması sebebi ile servise gönderdim. 3 günde bana geri ulaştı. Tuşların 1 tanesi hariç hepsi çalışıyor bu konuda çözüldü diyebiliriz..

    Ancak monitörü açtığımda ekranda photoshoptaki fırça darbesi efekti verilmiş gibi bir görüntü vardı. USER MODE görünümüne aldım normale döndü. Gönderdiğimde hiç problemsiz olan monitörde bu sefer 1 adet ölü pixel, 1 adet ne olduğuna anlam veremediğim daha büyük fakat soluk siyah nokta. Tahmin ediyorum toz gibi bir şey ve ışık vurdukça o şekilde görünüyor. Bunun gibi farklı yerlerde bir kaç tane daha var.. Bir de ürün dönüşü servis ücretini biz ödedik iyi mi :) Annem teslim almış ben yoktum..

    Haftasonu girdiği için araya yarın servisi arayacağım.. Böyle bir durumda tavsiyeniz ne olur? Temkinli ve bilgili olmak istiyorum yarın aradığımda. Böyle bir durum nasıl oluşabilir.

    Teşekkür ederim yardımınız için şimdiden..







  • Ben olsam bağırır çağırırdım ama sen sakin ol tekrar gönder servise ve olanları ve arızasını not ile yapıştır monitörün üstüne. tuşların biri hariç hepsi çalışıyor demişsin bence bunu servise gönderirken servis formuna yazdır.. çünkü aynı arızayı ikiden fazla yaptığında değişim taleb edebilirsin ve mecburen değiştirirler.
    1.göndermen tuşların bozuk olması idi
    2.göndermende de tuşların bozuk olduğunu yazdır forma ve monitörün başına gelenleride(ölü piksel ve siyah noktaları).
    eğer tekrar bi tuş hatası olursa değişim talep edersin..
  • forma yazdır derken formu kafasına göre doldurmuşlar.. benden arızayı dilekçe ile bildirmem istenmişti onunla birlikte gönderdim. Sonucta kargo ile gönderiyorum. Ama değişen parçanın ismi de yazdıgından anlaşılacaktır..

    valla yarın ne olacak görücez.. yoksa hakem heyetine doğru bi gidicez. ordakiler de birazz deişik insanlarr anlatana kadar göbeği çatlıyo insanın :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.