Şimdi Ara

BenQ-Siemens S81'e java oyun ve program yüklemenin çözümü burda!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bilindigi gibi S81 de java destegi olmasına karşın telefonun kendi programıyla java programları yükleyemedigimiz gibi bluetooth veya kart okuyucuyla attıgımız java dosyalarını da kullanamıyoruz. ama bu işin bir çözümü yok die üzülmeyin tabiki de çözümü var

    bunun için 2 adet programa ihtiyacımız var

    Brew Mobile Commander Download
    JAD Maker Download


    İlk olarak Brew Mobile Commander i indirip kuruyoruz. daha sonra telefonumuzu data kablosu ile PC ye baglıyoruz. settingsten connection a gelip autodedection diyoruz. bu telefonun baglı oldugu usb portunu buluyor. daha sonra ok deip çıkıyoruz. ve connect diyoruz 3-5 saniye içinde program telefona baglanacaktır. programın sag tarafında telefonun içinde bulunan sistem dosyaları çıkacaktır. oradan brew klasörüne ardındanda shared klasörüne giriyoruz. ve elimizdeki java dosyalarını sürükle bırak yöntemiyle buraya atıyoruz.

    yanlız burda dikkat edilmesi gereken kızım telefona java dosyalarını atarken aynı dosyanın birde jad uzantılısı lazım bu ikisini atmazsanız çalışmıyor malesef. o yüzden jad maker programını açıyoruz ve jar uzantılı dosyamızı yine sürükle bırak yöntemiyle proframın içine atıyoruz. bir iki saniye içerisinde jar uzantılı dosyamızın yanında jad uzantılı bir dosya oluşuyor bu iki dosyayı yukarıda anlattıgım şekilde atıyoruz.


    program yada oyun farketmiyor yeterki jar ve jad dosyaları olsun. oyun yada uygulamayı attıktan sonra telefonun oyunlar başlıgı altından games e girerseniz attıgınız uygulama yada oyunların orada oldugunu göreceksiniz.



    bizzat denedim ve çalışıyor







  • arkadaşım bu E61 e de olurmu?
  • Çok teşekkürler...
    E61, EF71, CF61, S88' e olur diye biliyorum.Çünkü işletim sistemleri aynı.
    Belki T33 ve T60'a da olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 31 Temmuz 2008; 16:40:13 >
  • ya ben teli baglıyorum autodedection diyince bi hata veriyo anlamadım bu data kablosunu bilgisayardan nasıl kaldıracam?(tekrar yüklemek için)
  • eger aynı programı kullanıyorlarsa başlat menüsünden benq ya gel ordan pc suit tool a ordanda install drivere bas driver yeniden yükleniyor. benq nun kendi programını açmana gerek yok sadece driveri yüklensin yeterli. autodedection dedikten sonra hata veriyorsa data kablosunu taktıgın usb portunu deiştir başka bi usb ye tak
  • ya arkadaşlar s81'in kulaklık sesi çok az çıkıyor. karşı tarafla zor konuşuyorumm
  • Arkadaşım bendede hata veriyor o dedigi yerde sunu biraz daha detaylı anlatırsan sevinirim
  • süpersin dostum gerçekten çalışıyor şok oldum benq ya bile program atabiliyorum sayende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.