Şimdi Ara

BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü... (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.238
Cevap
49
Favori
146.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fiyat performans konusunda çok başarılı bir perdeyi inceledim, ayrıca indirim koduda aldık

    Gamma Perdeler için İndirim kodumuz: GaMMactc6A1





  • 1 aylık VIEWSONIC PX700HD cihazımı satmayı düşünüyorum almak isteyen arkadaşlar pm ile ulaşabilir.
  • onkal kullanıcısına yanıt
    Ben yaptım ama, biraz riskli bir olay, yanlış bir çentiği bile işaretlerseniz cihazınız servislik olabilir. Şöyle yapın yeni firmware de yapılan geliştirmelere, hata düzeltmelerine ihtiyacınız varmı ona bakın isterseniz. Zira bir firmware sadece 3D ile ilgili bir değişiklik yapıyordu kullanmıyorsanız bunu update etmeniz de gereksiz olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casparza -- 23 Nisan 2019; 9:25:51 >
  • casparza C kullanıcısına yanıt
    Evet ona bakacağım.
    Nasıl yapılıyor peki, var mı bir kaynak?
  • onkal kullanıcısına yanıt
    Evet bende internetten bulup yapmıştım ama maalesef şu an link veremem, zira bir seneden fazla oldu yapalı neresiydi hatırlamıyorum.
    Ama ingilizce siterlerde bulmuştum, hatta DLP composer programını da ordan download etmiştim. Bulursunuz diye tahmin ediyorum.
  • casparza C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, bakıyorum. :)
  • Bende 1070 için perde alacağım , boyut digital'den gamma screen contrast grey 106 ınc olanı alıcaktım, 1095 tl fena gelmedi,diğerleri bütçemi aşıyor şuan için.
    Lakin kalmamış, ayrıca bana bizim 1070 modeli için mat beyaz öneriyorlar, gri perdede dahada azalıcak diyorlar ışık gücü için.

    1070 - gamma screen kullananlar ne diyor bizde burada ?
  • 5 yıldır mutlu mesut geçiniyoruz w1070 ve gri perdemiz ile. :)

     BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü...

    Beklentiniz ne yönde bilmiyorum ama izleme mesafeniz çok yakın değilse daha doğrusu ideal atım noktasındaysa herhangi bir sorun yaşamazsınız. Hatta ben yerleşimden dolayı maksimum uzaklıkta kullanıyorum ve herhangi bir karanlık hissiyatı yaşamadım.
    Belki 3d izlerseniz o zaman normale göre bir tık karanlık olabilir ama ben bir rahatsızlık hissetmedim, gerçi toplasanız 5 defa izledim mi bilmiyorum. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkal -- 10 Haziran 2019; 16:53:48 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: onkal

    5 yıldır mutlu mesut geçiniyoruz w1070 ve gri perdemiz ile. :)

     BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü...

    Beklentiniz ne yönde bilmiyorum ama izleme mesafeniz çok yakın değilse daha doğrusu ideal atım noktasındaysa herhangi bir sorun yaşamazsınız. Hatta ben yerleşimden dolayı maksimum uzaklıkta kullanıyorum ve herhangi bir karanlık hissiyatı yaşamadım.
    Belki 3d izlerseniz o zaman normale göre bir tık karanlık olabilir ama ben bir rahatsızlık hissetmedim, gerçi toplasanız 5 defa izledim mi bilmiyorum. :)
    Büyük beklentim yok,zaten karanlık ve akşamları açıyorum, fazla beyaz kaybetmeden doygun olsun renkler yeter bana. Lakin perde yokmuş,1095 fiyatı olan perde 2 bin diyorlar aradım bugün boyutdijital'i . stok ve fiyat güncellemiyorlar,çok enteresan.aylar oldu. kur yükseldi shipping yükseldi filan diyorlar ama sitede fiyatlar aynı,aylar önce biten perdeler stokta görünüyor. Bu konuda çok eksik , güncel değiller. Lakin yinede olumlu haberler var , Taylan bey ile uzun uzun konuştuk , gamma screens adı altında fiber bir materyal üzerine gerdirmeli yeni perdeler 2 ay sonra gelicekmiş, fiyat performans olucak dedi. Bunu bekleyeceğim , lakin açık gri bir boya denemem olucak bu hafta . Bakacağım vaziyete neler olucak :)




  • DHako kullanıcısına yanıt
    Perde yerini tutmaz ama boya konusunda ekteki boyayi tavsiye ederim ben bu sekilde kullaniyorum oldukca memnunum, zaten boyayida buradaki arkadaslar onermisti Marshall Export Mat (renk kodu resimde mevcut)

     BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü...
  • DHako kullanıcısına yanıt
    Gece kullanacaksanız bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum dediğim gibi. Aktivizyon Cihan bey’den de fiyat alın isterseniz. Bu hobide gördüğüm ender temiz esnaflardan biridir yardımcı olur sanıyorum. Forumdan olduğunuzu söylerseniz ekstra da yardımcı olmaya çalışır. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkal -- 10 Haziran 2019; 21:46:16 >
  • lone_star kullanıcısına yanıt
    Biraz daha açık deneyeceğim , şayet memnun kalmassam senin kodu önerdi genelde forumdaki kullanıcılar . bakalım paylaşırım gelişmeleri.
    https://www.marshallboya.com/tr/colour-palettes/30bb-72003
  • Boya bitti , 4 kat vurdum , boyama ile ilgili talimatları yazarım bir ara . kod yukarıdaki mesajda zaten . aydınlık , loş, karanlık tamamen yeterli,başarılı.

    Benim duvarım temiz,çok iyi alçı çekilmiş , yormadı beni bu nedenle. Lakin duvarı iyi olmayanlarda duvara iyi bir usta bulup alçı ve boya işlemi yaptırabilir. Başarılı sonuç.
    Hayatta vermem perdeye 2 bin küsür para. Perde ilede izledik yıllarca , biliyorum ne kadar fark edeceğini .
    Akşamki maçı izlerken bir resim almıştım. Loş ve aydınlık çekerim yine resim.

    ıphone 6 , resim kalitesi iyi değil, gerçek görüntü çok daha iyi , 106'' için boyadım , 4 metre izleme mesafem. sonuç harika.
     BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü...




  • DHako kullanıcısına yanıt
    Elinize saglik guzel gozukuyor. Ben de cihan beyden specta tensioned perde aldim.
    4 metre mesafe icin neden 120" secmediniz?
  • Arkadaşlar merhaba,

    Sadece maç izlemek için kullandığım W1070'i satmayı planlıyorum. Lamba kullanım saati 406 saattir. Projeksiyonun kozmetiği ilk günkü gibi olup, hiçbir sıkıntısı yoktur. Ayrıca tahmini satış fiyatları ne mertebededir? Bilgisi olan varmı?

    Teşekkürler
  • Arkadaşlar Merhaba !

    Projeksyon aletlerinden hiç anlamayan biriyim ve Hem maçlar için hem ps4 için almam gerekiyor.240cm x 200cm bir perdem aldım.tavana askı alıp oraya koymayı düşünüyorum.Mesafe uzun da tutabilirim kısada. Maximum verebileceğim fiyat 2000 TL.Bu fiyata bulabiliyorum benq w1070. Tavsiye edermisiniz? Veya başka alabileceğimiz çeşitler var mı ? Bazıları LCD alma LED DLP al diyor bu durumun farkı ve doğruluğu nedir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 22 Temmuz 2019; 12:12:49 >
  • W1070 kullanıpta pişman olmak biraz zor. Eğer 2000 TL'ye sıfır ya da çok az kullanılmış temiz bir cihaz alabiliyorsanız, bence pişman olmazsınız. Ben çok memnunum her açıdan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theraptorx

    W1070 kullanıpta pişman olmak biraz zor. Eğer 2000 TL'ye sıfır ya da çok az kullanılmış temiz bir cihaz alabiliyorsanız, bence pişman olmazsınız. Ben çok memnunum her açıdan.
    peki LCD alma LED al diyenler neden böyle söylüyor.Çünkü 1070 lcd bildiğim kadarıyla nedir bunun muhabbeti
  • Diğer bir sorum 240 x 200 beyaz perde var. Lakin ben w1070 aldığım zaman full hd bu perdeye tam sığmayacağını söylediler doğrumu? Yani ürünü 4:3 e ayarlamam ve çok uzağa koymam gerekiyormuş. 4:3 yapınacada full hd kalite alamıyormuşum. E ozaman ben ne yapacağım bu perdeye tam oturacak bir görüntüyü alabilmek için nasıl bir projeksiyon alacağım? Yatay olarak tam otursun lakün dikey olarak tam oturmasada olur alt üst ortalansın yeter.
  • Benq W2700 4k projeksiyona geçmeyi düşündüğümden 1000 saatten az ve temiz kullanmakta olduğum W1070'yi fiyat uygun olursa satabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.