Şimdi Ara

Benzema'yı düzgünce tartışalım Edit gol ve assist (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benzema bu seneki kupalarimizi calmasin baska bir sey istemem kendisinden. Sakatlanir yerine Morata oynarsa ondan kiymetlisi olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Real Benzema çöpüyle uğraşana kadar parayı basıp Kane'i alsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ImPerspektif

    İspanya'da Real Madrid veya Barcelona'ya kafa tutabilecek takım var mı şuan? Belki Atletico ama onlarla 10 maç yapsalar banko 7 8 tanesini alır bu takım. Özellikle 2008 yılından sonra Madrid ve Barcelona ciddi ambargo koydu lige. Sadece ligde bu iki takım +100 gol barajını rahat aşıyor. Kupalar vs işin içine girince 150 gole yaklaşıyorlar. Bu rakamlar varken kaleye en yakın adamın bu istatislikleri tek ayağı ile yakalaması lazım.

    2002 senesinde ne bileyim 2004 senesinde filan Sociedad, Valencia filan bu iki takımla kafa kafaya oynuyordu. Hatta Sociedad mucizesi olacakken son 3 maç kalamı ne 1 yenilgi aldılar Madrid şampiyonluğu kapmıştı. Günümüzde ise Real o ligdeki her takıma maça asıldığı an +4 gol atabilecek kapasitede. Benzema yerine Stoper Ramos veya sol bek Marcelo forvet oynasa aynı istatisliği yakalar. Benzema bildiğin sıradan bir forvet ve pedofili. Higuain finallerde bir iki gol kaçırdı diye adı kazmaya çıktı. Ama Messi finallerde penaltı kaçırınca sorun yok? Higuain Napoli'ye gitmesine rağmen yine kendini ispatladı ve Juventus'un kapısını araladı. Benzema bugün Real dışı bir takıma gitsin 15 gole ulaşamaz.

    Hocam oncelikle belirtiyim, futbol yorumlarin mantikli ve cok kaliteli. Zevkle okuyorum. Konuya gelirsem, Valencia, eskiden buyuk takimdi. Cok kaliteli oyunculari vardi, finansal kriz yasadilar, toparlanamadilar. Sociedad 1 kez sampiyonluk yarisinda oldu, sonra olmadi. La Ligadaki barca, real hukumdarliginin temel sebebi, yayin geliriydi. Barca ve real yarisini aliyordu, obur 18 takim diger yarisini aliyordu. Barca, real guclendikce guclendi, oburleri zayifladi, yada ayni kaldilar. A.madridin basarisi tamamen hocaya dayali basari. Sevillada monchiye dayali. Az parayla harika is yaptilar. Realin hukumet ve bankalar destegi de vardi. Yayin geliri oluo, federasyon baskani diyorki, realin parasini azaltmayalim, artiralim. Sevillayi villareali a.madridi umursayan yoktu. Boyle oluncada baska sampiyon cikmio. İtalyaya bakiyorum, Juventus harika yonetilio. Almanyada takimlar Munihin cok gerisinde, munih cok kotu yonetilsede. Portekizde s.lizbon piyasaya cikti, benfica son senelerde toparlandi. Orada denge var. Fransada Monaco var. Kadroyu tutarlarsa, Emeryle basarilari devam edebilir. Seyh bu sene transferde sov yapacaktir. İngiliterede City-Chealse arasinda gecer. Asagi yukari liglerin sampiyonlari belli.

    Higuain Benzemadan daha iyi, katiliyorum. Moratada balon. Real cok orta yapio, hava toplarinda etkili bi forvet olsa, cok gol atar.

    Kane balon abi. Ne Kanei Allah askina.




  • Kane'e balon diyen adam tüm konuları gezip şu takım şu oyuncuyu almalı diye akıl veriyor. Kane Real'de penaltısız kemiksiz rahat 40 gol atar. Kane ayrıca kendi golünü de yaratabilen biri.
  • Higuain>>>>Kane + Benzema !

    Noktayı koyup kaçalım.
  • real madride çöp forveti koyun gol atar.Takım o kadar iyi ki

    Ronaldo da onun ekmeğini yiyor zaten fırsatçılık yapıp gol atıyor.Onun oynamadığı maçlarda morata gol şov yapıyor değişen bir şey yok
  • Higuain şey diil mi ya Real'de rotasyon oyuncusu olan. Higuain Benzema'nın tek ayağı bile etmez o yüzden ki Higuain Real de hep rotasyon oyuncusu oldu sonra da sepetlendi. Benzema ise senelerdir Real gibi bir takımın forvet oyuncusu olarak oynuyor. Real'in düzeninde Benzema'dan daha iyi iş yapacak çok az adam var o da Suarez falan. Ronaldo varken Benzema gibi bir adam ile oynamak zorundasın en iyi o topluyor orayı. Higuain anca İcardi veya balon Agüero ile falan karşılaştırılır.
  • Benzema kalas dir fakat penaldo kanat olmasına ragmen hep forvette hep forvette benzemanin yerini aliyor haliyle benzema gol atamiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be Benzema reis

  • Benzema tarz olarak ibrahimovic'in zıddı olan bi oyuncu.

    ibra'nın özelliği şudur: ibra sürekli gol denemeye yönelik oynar, çok pozisyon harcar, bazı maçlar 4 gol atar bazı maçlar 40 pozisyonu çöpe atar. bu yüzden ibra'nın ne zaman gol atacağı kestirilemez. bu yüzden kısa vadeli turnuvalarda ibra'nın iş yapma garantisi yoktur. bu yüzden ibra'nın takımları hep CL'de çeyrek finalde falan elenir ve genelde bu elenme esnasında ibra gol atamamış olur.

    ama ibra genelde sezonu 4-5 tane jenerik gol ile tamamlar. lig gibi çok uzun olan maratonda bazen sıçar bazen çıldırır ve sonuç olarak sezon sonunu hep iyi bi istatislik ile getirmiş olur. bu yüzden kendisi her gittiği takımda lig şampiyonu olmuştu, taa ki yaşı ilerleyene kadar. şampiyon olur çünkü lig maratonu hatayı kabul eden bir serüvendir. ibra ligde isterse 10 maç boyunca berbat oynasın, gene de kalan maçlarda çılgın performans sergileyip lig sonunda takımına gene çok iyi katkı yapmış olur.

    benzema ise tersi. tutarlıdır. her yerde iş yapar. dengesiz değildir. attığı gollerin normal (sıradan) gollermiş gibi görülmesinin nedeni onun tutarlı şekilde pozisyonları gole dönüştürebilme istikrarındandır. benzer pozisyonlarda ibra'nın gol yüzdesi daha düşük olur, ama ibra daha zor pozisyonlarda jenerik gol çıkartabilir.

    sonuç olarak Benzema görüldüğünden daha üst düzey bir yıldız. zaten artık bunu kabul etmeyen kalmamış olsa gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 7 Aralık 2021; 0:47:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • reizz

    PSG'ye hat trick yaptı gene.

    yıllara meydan okuyo.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PES13 te ki bitiriciliği halen devam ediyor resmen bilgisayar oyunundaki gibi oynadı dün gece kısa ve öz.

    Ronaldo 9 sezon oynadı 450 gol attı tarihi rekor kırdı bu adamın yanında Benzema kazma modunda gibiydi bunu kendiside kabul eder sistem başkasının üstüne kuruldu ama Ronaldo gidince Benzemanın asıl gücü ortaya çıktı olay bu bence.

    Madrid forum sayfalarına bakın ben dahil kaç kişi bu adama kazma yazdı aynısı Di Maria içinde geçerliydi sonradan açıldılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.