Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2971. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.887
Cevap
123
Favori
3.776.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29692970297129722973
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arizona Dream

    Senol Gunes ne yapmis ya hu Besiktas'tan once? Allah askina ne basarilar kazanmis?



    Bizim gibi basariya ac zugurt millet dunya ucunculugunu basari saniyor.



    Basari her zaman 1.liktir, lider olmaktir. O kimsenin sevmedigi Terim Turkiye'nin tek basarili hocasidir.



    Senol Gunes bugunku degerine Besiktas ile ulasmistir. 2 sene once ortada yoktu bu adam.

    Dünya üçüncülüğünün Şenol güneşle alakası yok. Zaten milli takımın % 80 'i aynı takımda oynayan oyunculardı. Gs ' deki oyun yapışı ile oynayıp kura şans ile 3.lük elde ettik. (Şenol hoca çok iyi hocadır. Ligimizinde en iyi hocasıdır.Sizden gitti gün beşiktaşın durumunu nasıl olacağını göreceksiniz.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 26 Kasım 2017; 13:14:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer 2.olmak istiyorsak casper olmayan 10 numara,Castillo Bruma tarzında kanat ve Aboubakar gibi defansı yoracak bir forvet şart zaten şampiyonluk treni geçen hafta kalktı ama ŞL elemesi oynamak da çok önemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhan böyle kesik atılacak adam değil, ya tolgay oğuzhan yaparsın ya da atiba oğuzhan önlerinde tolgay şeklinde oynarsın. Takım oğuzhansız resmen yaratıcılık özürlü bir hale geliyor, ne bi ara pası ya da ne bileyim dikine oynayamayıp topu kanatlara yıkıyoruz. Artık taliscanın oynadığı maçı izlememek gibi bi karar aldım, o adamın elinde şenol hocanın sex tape leri falan var sanırım yoksa şu yaşananların başka bir açıklaması olamaz. Şenol güneş şuan resmen oğuzhanı bitiriyor, takımdan soğutuyor. Ozzy kaybedilecek değer değil, bir an önce 11 e geri dönmeli, bizde KAPTAN'a sahip çıkmalıyız.

     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cenk Talisca forvetiyle gol değil pozisyon bile bulamıyoruz . Talisca tam bir çöp. Devre arası iyi bir 10 numara alıp cenk i satıp negredo Demba ba forveti denemeliyiz . Talisca yi da havaalanina kadar ben yolcu ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şenol hoca aşırı yaymış durumda. Fatih Terim nasıl milli takıma belli bir sistem oturtamıyor karambol futbolu oynatıyordu hatırlıyosunuz dimi. Sahadaki 11 oyuncu ne yapacağını bilmiyor dan dun top şişiriyordu Burak yılmaza. Kısaca taktik maktik yok taktiği...



    Ya Beşiktaş futbol takımı 4 maç üst üste kazanamaz 5.maçını 88.dakikada ıkınarak attığı bir golle kazanıyorsa sistemde bir problem vardır. Zaten hemen arkadasında 2 tane maç oynamışsın ve gol atmayı dahi geçtim neredeyse 3 tane net gol pozisyonun yok.



    İşin kötüsü hoca bunun için hiç bir plan geliştirmiyor. Ve tüm faturayı da Oğuzhana kesmiş durumda.



    Tolgay'ı bende severim ancak kendisi Oğuzhan'ın sahada yaptığı işleri yapamaz. Oğuzhan kadar ileriye dönük bir oyuncu olmadığı kabul edilmeli.



    Oğuzhan bu takımda ilk 11 e yazılacak ilk isim. Elinde oğuzhan varsa onu o denklemden çıkartamazsın. Orta saha üçlün şöyle olur



    Atiba-Oğuzhan-Talisca = dengeli hücum planı

    Tolgay-Oğuzhan-Talisca = full ofansif hücum hücum taktiği

    Atiba-Tolgay-Oğuzhan = yerden pas futbolu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Devre arası Sosa, Junuzovic, Lima üçlüsünden birini alsak tamam amma abarttınız. Sosa bitmiş falan değil Milan'da bile oynuyordu adam. Eşi istemiyor vs diye odaklanamamış olabilir Trabzonda. Taş gibi oyuncu.

    Devre arasından sonra ya Atiba-Oğuzhan-X olur, ya da Tolgay-Oğuzhan-X.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi ara avrupa fatih'i şenol hocadan,devre arasında abdullah avcıyı getirin evresine geldik.bu kadar çabuk yıkmayın,yok etmeyin takımı.sezon sonu şampiyon olamadık,ikinci olup avrupadaki kazanca ,reklama,prestije devam eder sonraki yılın şampiyonluğuna koştururuz.her sene şampiyon ne reel madrid oluyor,ne juventus...ben 4. bile olsak(ki en kötü 2. olacağımızı düşünüyorum) istikrar en büyük güçtür.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ?



     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenk tosun türk futbol tarihinin en büyük balonlarından biridir, acilen elden çıkartmak lazım. Tek vuruş yok, top kontrolü yok, ilerde top tutabilme özelliği yok, duvar pası yapmayı dahi bilmiyor. İnanılmaz şişirdik öyle böyle değil, değil 20m 10m veren olursa sırtımda taşır götürürüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhisar maçında tutmayan taktiğin Malatya maçında aynen uygulanması inanılmaz derecede moralimi bozuyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzon maçına bakıyorum okay şimdi harika bir kafa golü attı ve bu adam atiba ile aynı mevkide oynuyor. Atiba en son ne zaman ceza sahasına girdi gol aradı, hadi onu geçtim en son ne zaman şut attı hatırlamıyorum. Atibayı çok severim ama bu sene sonunda yollar ayrılmalı, bu kadar yeter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kairros. -- 26 Kasım 2017; 15:52:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadroyu Şenol Güneş daralttı

    Sekizinci stoperle bitirilen bir maçta, Malatya’da gol yememiş olmak, evet bir savunma başarısı kabul edilebilir. Mitrovic, Malatya’da Beşiktaş kariyerinin en iyi oyununu oynadı, Necip de ikinci devrede ihtiyaç duyulan anlarda devreye girdi. Ancak bu sezon ilk 15 resmi maçın tamamında gol atan Beşiktaş, son iki lig müsabakasını skor yapamadan bitiriyorsa, bu muhakkak ki üstünde düşünülmesi gereken bir problem...

    Bence bu problemin en önemli sebebi şu: Şenol Hoca ısrarla sezonu 11 oyuncuyla götürmeye çalışıyor. Porto’yla 90 dakika büyük bir mental savaş veren, Devler Ligi’nde beşinci hafta sonunda liderliği garantileyen başarılı 11’in, mecburi stoper değişikliği dışında aynen Malatya’da başlaması akıl almaz. Bu takım çok kaliteli, çok da başarılı. Ama Porto’yla Malatya’ya aynı seviyede konsantre olmalarını beklemek belki de haksızlık. Üstelik Malatya’nın üçlü orta sahası, Murat-Azubuike ve Aytaç, benim bu sezon Süper Lig’de izlediğim en rahatsız edici topu oynadılar. Her yerde onlar vardı, her topa ayaklarını soktular, her Beşiktaşlıyı rahatsız ettiler. Böyle bir ortamda Şenol Güneş’in yapması gereken şu: Bu tarz maçlar için gözünde parıltı olan oyuncuyu bulmalı. Quaresma’nın her topa ayağının ucunu sokup, kaptırıp, sonra da faul beklemesini izlemek çok saçma. Bu görüntüyü maç öncesi tahmin edip, istekli olanı koyacaksınız sahaya.

    CEVAP BEKLEYEN SORULAR
    Güneş’in sanırım artık şu sorulara yanıt vermesi gerek:

    Negredo bu maça da 11’de başlamazsa hangisine başlayacak? İspanyol forvet, Talisca’nın yerinde 11’de başlayamaz mıydı?

    Üç cephede mücadele edecek Beşiktaş, Kerim Frei ve Ömer Şişmanoğlu’nu neden takımda tutmadı? Onun için Kuban’ın Ajax’a 3, Spartak’ın Kuban’a 11 milyon Euro ödediği Aras Özbiliz neden yok edildi?

    Antep formasıyla Süper Lig’de orta sınıf maçlarda pekala iş yapabilen Orkan, oynamayı mı unuttu?

    Beşiktaş’ın kadrosu mu dar, yoksa Şenol Güneş mi daralttı bu rotasyonu?

    Şenol Güneş şu anda açık ara ülke futbolunun en formda hocası. Ama kadro mühendisliğinde bazı hatalar yaptığını kabul etmesi gerekiyor sanırım.

    Uğur Meleke

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Devre arası transferi çok zor, takıma katkı sağlayacak kaliteli bir oyuncu çok pahalıya gelir kimse elindeki en iyi adamı göndermek istemez. Oyuncuda gelmek istemez. Dünya kupası var önümüzde.



    Bu sene 4 veya 5. Bitiririz ligi. Türkiye kupasını alırsak doğrudan uefa ligine katılırız bundan fazlasını beklemiyorum.



    Hala müzmin sakat Demba Ba ve miladını doldurmuş Sousa konuşuluyor demek baya ümitsiz durumdayız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orkan 10 numara orjinli bir kanat. Koy 6 ya Tolgay'i 8e Oguzhan'i 10a da Orkan'i. Dene bir seyler dene, pas oyunu oynar bu ucu. Bi cikis yolu ara ayni seyleri tekrarlama. Yetti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kairros.

    Trabzon maçına bakıyorum okay şimdi harika bir kafa golü attı ve bu adam atiba ile aynı mevkide oynuyor. Atiba en son ne zaman ceza sahasına girdi gol aradı, hadi onu geçtim en son ne zaman şut attı hatırlamıyorum. Atibayı çok severim ama bu sene sonunda yollar ayrılmalı, bu kadar yeter.

    Atiba'nın BJK formasıyla şutu yoktur. Gol de geçen yıl son dk Trabzonspor maçı ve Ber Şeva maçı hatırlıyorum sadece.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada salı günkü kupa maçı seyircisizmiş. FB maçından cezamız varmış.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pfff tüm favoriler kazanıyor bir biz puan kaybettik
  • Bu hafta puan kaybeden tek akılsız takım biziz yani fenerde kazanırsa ki kazanacak gibi duruyor antalyanın hali içler acısı valla bravo diyelim ne olsun sinyalde yok takım geçen seneki o araya giden zamanda çöküşün aynısını yaşıyor ve düzeleceğini hiç sanmıyomGs maçıda berabere bitecek gibi kayseriyide yenemeyiz baya puan kaybı olacak ve gerileyeceğiz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kupa maçı gerekli değil vur hepsini yedeği paf karışımı burada 0-0 mı 1-1 mi ne bitsin orada da 1-0 olsa yenil elen git oynama gereksiz süt kupası.

    Bu arada bu sezon Talisca ve Quaresma berbaerinde 2-3 oyuncu daha takımdan ayrılabilir yani bir yaprak dökümü olacak.

    1.Antrenör

    2.Oyuncular

    Seneye nasıl bir Beşiktaş olacağı belirsiz.Fikret Orman'da seneye jübile yapacak son senesi.Uefa süper kupa maçı stadımızda olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 26 Kasım 2017; 16:20:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 29692970297129722973
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.