Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3430. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.887
Cevap
123
Favori
3.775.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34283429343034313432
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alvaro-Negredo


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Arizona Dream

    Kral gelecek özlenen futbola dönülecek.



    Adriano Correia: "Beşiktaş'a imza atarken Arda Turan'a sordum. Burada mutlu olacağımı söyledi, öyle de oldu. Mutluluğu burada yakaladım."



    Arda Turan: "TT Arena'da, ASY Stadı'nın sıcaklığını bulamıyorum. Beşiktaş için İnönü Stadı ile aynı diyorlar. Merak ediyorum açıkçası."



    Arda: Takım arkadaşlarımın İnönü Stadı'nı ve Beşiktaş taraftarını görmelerini istiyorum. Beşiktaş taraftarı çok büyük bir taraftar.



    Arda Turan: "Beşiktaş'ta oynamak onurdur" - (A Haber)http://t.co/V8MGMz5Kjp





    Arda Turan: "Çok mutlu oldum Beşiktaş için. Çok seviyorum Beşiktaş'ı. Kazanmaları beni mutlu ediyor. Umarım gruplarda olurlar."







    Arda Turan: Yükselenim Beşiktaş; bu yıl şampiyon olmasını istiyorum

    https://t.co/x7VaYNtbVkhttps://t.co/PgaBKjdfcl





     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu





    Beşiktaş'a tek bir saygısızlık yapmayan aksine seven bu adamı istemeyen bilmelidir ki KİMSENİN OZEL HAYATİ KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ. Saha içine baksın herkes Arda kaliteli topçu sağlam idmanlara başladı. Hatta Instagram da bit bu kadar çalışıyorum bilen biliyor gibi imalı video paylaşmıştı. Türkiye ligi Arda için halisahadir. Yürüyerek oynar. Atacağı paslar yeter. Çok iyi hatırlıyorum milli maçta Oğuzhan la yaptığı tek paslar çok güzeldi. Bu takımı orta kafa gol kanserinden Arda kurtarır. O gelirse Taliscayi keser saklabana engel olur, Türklere abilik yapar şu an Oğuzhan vs bunun eksikliğini çekiyor.

     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    Ardayi istemeyenler efendi bjklilar , bunlar buragi istemedi adam cenk+negredodan fazla attı. :)



    Arda gelsin yürüyerek oynar.

    adamların orta sahası bizden daha iyi kardeşim yoksa eyvallah dicemde sosa kucka yusuf yazıcı orta sahaları baya iyi adamların besiyolar ama bizim takım yerden besleyemiyo forvetleri

    Sosa oynamıyor ki. Ayrılır muhtemelen.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • her zaman soylerim insanlarin disarda ne yaptigi bizi ilgilendirmez onemli olan sahaya ciktimi ne yaptigi zaten bakinca anliyosunuz eger yuregini vericekse savasicaksa eyvallah ama milli takimdaki gibi buruk oynuycaksa kalsin buraya gelicekse tekrar dogmaya yeni arda olmaya ben daha olmedim demeye gelicekse ok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alvaro-Negredo kullanıcısına yanıt
    koskoca mac bir kere ara pas atmadilar ortadan zorlamadilar hep orta hep orta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Am@deus A kullanıcısına yanıt
    desene gene piyasa yukseltti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • of son dakikadaki pozisyon neydi öyle?

    bir de top çizgiye bile değmemiş Burak itiraz edip durdu çizgiyi geçti diye. komik adam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosa ne frikik attı be kaleci ufak hata yapsa goldü vay Sosa vay be peh bizde olsa idi ne talisca derdik ne başka bir şey oyunda daha doğrusu bizim lig için iyi bir eleman hala 1-2 sene oynar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 24 Aralık 2017; 16:1:39 >
  • harbi bizim taraftar ( bazilari ) neden istemiyor ardayi napmis fatih terimin kaprislerini suratina soyledigi icin mi kotu yada parayla yazi yazan gazeteciyi hirpaladigi icin mi birakin adamin ozel hayatini kimseyi ilgilendirmez besiktasliklik durusu varsa ilk basta q7 bu takimda olmamasi lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şenol Güneş varken, tanıdığı oyuncular veya yerli transfer dışında hiçbir yeni transfer 2. devre ilk 11'e giremez. Yönetim transfer yapacaksa kaliteli yerli futbolculara yönelmeli.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arda nın gs li olması, saha dışında konuşulması falan önemli değil. önemli olan takıma ne katacak?

    futbolu unutmuş bir adam, hoca buna şans vereceğim diye diğerleri harcanabilir ki harcanıyor zaten. takımda dengesizlik var bu adam gelirse temelli alt üst olur.
  • Bu sene garip ya inanılmaz şekilde şanssızlık içinde şanslı oluyoruz.

    Liderle aramızdaki fark 3 te kalabilir :)
  • Yalnız Arda'nın Beşiktaş'a transferi gündeme gelince sporx alelacele bakın hangi haberi yapmış: https://twitter.com/sporx/status/944879431230853120

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jefferson Starship kullanıcısına yanıt
    Bu mesajda ironimi var anlamadim ben ???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne geldiyse başımıza Q7'yi her maç çağırıp alkışlayan tayfa yüzünden geldi.Feda sezonundan beri takımda oynayan ve katkı veren Olcay'ı ıslıklayan da bu tayfaydı.Daha iyi oyuncular alınınca Olcay oynayamadı ama ıslıklıklanmayı hiç haketmemişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda gelse Talisca'dan daha çok katkı yapar mı sizce?Bence bir Batalla etkisi yapabilir.Her ne kadar eski çabukluğu,sürati olmasa da klas bir oyuncu 10 numarada işimize yarayabilir.
  • Ozzy'nin kesik yemesinin arkasında Quaresma mı var acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JeffJason

    Arda gelse Talisca'dan daha çok katkı yapar mı sizce?Bence bir Batalla etkisi yapabilir.Her ne kadar eski çabukluğu,sürati olmasa da klas bir oyuncu 10 numarada işimize yarayabilir.

    talisca bu sene yokki sahada ruh isteksiz arda ara donemde sıkı calisirsa ki calisir bitmedigini gostermek icin cok daha faydali olacaktir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu takıma ne t bir gerektiğinde skorada katkı yapabilecek ofansif orta saha almadıkça bir mok olmaz kesin ve net öyle böyle artık ne yapılırsa yapılsın alınacak alınması lazım yoksa burada kimse bik bik biz şimpıyın olacağız diye ötmesin bir halt olmaz takımın beyni yok burada defalarca yazdık eğer bu eleman alınmassa bu takım böyle saçma sapan puan dağıtmaya devam eder devre arası 4 bitti devre sonu 6 olur 7 olur Gs gibi seneye ayıtla pirincin taşını ne avrupa olur ne gelir eldekiler de satılır ha fikret orman ne düşünür bilemem tamam iyi işler yapmıştır ama bahanesi 2 şampiyonluk verdik daha ne olsun der ama şunu bilmekte yarar var biz diğer takımlara göre baya geride kaldık ilerde ne yaparız meçhul bugün bu noktada sorunu çözemessen o hatlar gene kopar.
  • valla bilmiyorumda bizim takımda değişik şeyler dönüyor ancak ardayı istemememin temel sebebi benim milli maçta adam yürüyordu eleştiri aldı milli maçta yürüyen adam beşiktaşta apalar sonucta milli maç daha önemli daha değerli ancak performansının felaket düşüşe geçtiği için 2.nci bi van persie vakasıda olabilir gelir yata yata bizde para alır arda korkutuyor binevi kumar adam rvp gibi olursa boşa para başka birşey değil
  • Q7 faydadan çok zararı var lig maçlarında,Q7 Oguzhan ve cenk yerine negredo lens atiba 90 dk sahada kalmalıydı
  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    Gomez, marcelo, atiba daha bir sürü oyuncu beşiktaşa gelip performansını artırdı. Ardada gelirse eskisi gibi olabilir. Fazla maliyeti olmayacaksa gelmesi taraftarıyım.
  • 
Sayfa: önceki 34283429343034313432
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.