Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4041. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
104.887
Cevap
123
Favori
3.775.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40394040404140424043
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • QUA7ESMA kullanıcısına yanıt
    Fazla olumlu bakıyorsun 6 deplasman 2 tanesi zaten 1. Ve 2.sıradakiyle gs bizden hem puan ve fikstür olarak avantajli bizim kadro kalitemiz 1 numara bile olsa ruh yok takımda yoksa bu kadronun suan 6 7 puan fark atmis olmasi lazimdi 2.ye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başakşehirin 5 attığı karabüke bakalım hangi taktikle hangi oyuncularla çıkacağız..

    Şenol hoca sayesinde küme düşmüş karabükten bile çekinir oldum.
  • Prossi kullanıcısına yanıt
    Deplasman maçı evet 6 mac ama hepsi çok zor gs basak üzerine akhisar bize ters gelir hep ugursuz bir takim :D konya düşme hattinda zor mac olcak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasarayın son 2 yılda 12 derbide (bjk-fb-ts-başak) 2 beraberlik 10 mağlubiyeti var hocam. Ben büyük maçlardan endişe etmiyorum, bizim takım büyük maçları büyük oynadığını gösterdi. Evdeki maçları da taraftar döve döve alır bu noktadan sonra.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teslaa34

    Deplasman maçı evet 6 mac ama hepsi çok zor gs basak üzerine akhisar bize ters gelir hep ugursuz bir takim :D konya düşme hattinda zor mac olcak

    yapıcak birşey yok. oyuncuların biraz hırslanıp motive olmaları lazım artık. çok birşey istemiyoruz şu maçlara asılalım yeter.
  • Yine başlamışsın yorumları silmeye sanırım. Ya cidden bak söylüyorum ben vazgeçmeyeceğim bu laza defol demekten. Bu adam terbiyesiz, yüzsüz bi adam ya

    Bi de bi lafı var ya kovsalar da gitmem diye, ıyy

    Televizyonda bile gördükçe iğreniyorum suratından herifin

    #DefOLşenOL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pekala. İstediğiniz şahsı istediğiniz gibi eleştirebilirsiniz. Ben yalnızca forum kurallarının sağlanması tarafındayım.

    1 gün tatil kazandınız.

  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu


    Ne yapmış Özat'ya! Kendinden geçmiş artık..
  • rider30 kullanıcısına yanıt
    Ümit özat senol güneş olayinda ümit özat masum taraf kim ne derse desin şenol güneş gitti elini öpen adamin hormonal bir rahatsizliktan dolayi aldığı kiloyla dalga geçti çok büyük ayip üzerine taraftarimiz ayi ümit diye bağırmasi hoş değil bu adam volkan demirel gibi emre gibi fatih terim gibi cirkef biri değil ben üzüldüm dürüst olmak gerekirse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eleştiriden çok ağlama duvarına dönmüş burası.
  • Yaş ortalamasınında yüksek olması ile takımda müthiş bir doygunluk ve isteksizlik hakim tabi şenol hocanında bununla başedememesi ana faktör.

    İkinci feda sezonu hızla yaklaşmakta,eğer bu yönetim bunun önlemini almadıysa yapılan bunca şey boşuna gidecek ve başladığımız yere geri döneceğiz.Şenol hocanın Türkiye kupasında özellikle skor olarak garantilenmiş maçlarda bile gençlere yer vermeyip hala 80.dk larda querasmayı oyuna alması hiç bir yatırımın yapılmadığını gösteriyor.Durum çok ciddi bilmem farkında mısınız?

    Güldük,eğlendik,şampiyon olduk yeter,artık günü kurtarmayı bırakıp önümüzdeki 5 yılı kurtaracak çekirdek kadroyu oluşturamasak bu işlerin hiçbir anlamı yok.Ben şaşıyorum ve inanmak istemiyorum,koca beşiktaş kulubunun alt yapısında larin kadar bir adam nasıl olmaz?yada izlediğimiz vida gibi defans nasıl olmaz.Bu imkansız,sadece bu sene için değil senelerdir alt yapıdan topçu yetişmemesi normal bir şey değil.Alt yapıların bu kadar kötü olduğuna inanmıyorum.Bunca tesislere,imkanlara rağmen genç oyuncu yetiştirilmemesinin sorumlusu kuluplerdir.




  • Larin neden girmedi demekten cok ben egredo Love / Love Talisca / Negredo Pektemek gibi hamleleri görmek isterdim ,Ların neden girmedi diye değil hocaya eleştirim.Eleştirim bu ikili denemeleri neden yapmak istemedi.Vida sağ bek olarak denemek istemesi olumluydu mesela.
    Larin girmiş girmemiş pek birşey katmayacak bize 2 aylık sürede,Bu yüzden girmemesi bence eleştirilmez .Biz sadece kendimiz istediğimiz için eleştiriyoruz ama amatörce bakıyoruz işte.Şu anda takımda onlarca soru işareti var önce onların cevapları lazım , oynamayan oynamayacak oyuncuların cevapları değil.

    Diğer bir sıkıntı da Tolgay Ozi birlikte hücum hattının tamamının formsuz oluşu.Bireysel olarak çok kötüler.Bır an evvel toparlanmaları lazım .Takım olarak da aksıyoruz.Bazen bireyler kötü olur ama takım olarak baktığında bir sıkıntı yoktur.Bu sefer böyle değil.

    Öyle bir his var ki işimde sanki uçurumdan hızlıca yuvarlanacakmışız gibi,Zirvedeyiz ama hızla kaos ortamına düşüceğiz gibi.Bilmiyorum seneye sonrakı sene için plan var mı ? Yoksa yemişim şampiyonluğu her sene şampiyon olacağız diye bir kural yok.Genç var mı diye bakıyorum ? Fatih var Hüseyin var o kadar.Atınç dedik 1 yıldır ne Leipzig arıyor soruyor ne biz adamın durumunu biliyoruz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kültürlü cingen

    Yine başlamışsın yorumları silmeye sanırım. Ya cidden bak söylüyorum ben vazgeçmeyeceğim bu laza defol demekten. Bu adam terbiyesiz, yüzsüz bi adam ya

    Bi de bi lafı var ya kovsalar da gitmem diye, ıyy

    Televizyonda bile gördükçe iğreniyorum suratından herifin

    #DefOLşenOL

    Sen görüp iğreniyosun, biz forumda ki bazı şahısların sadece mesajını görüp iğreniyoruz inanabiliyomusun?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Janti

    Pekala. İstediğiniz şahsı istediğiniz gibi eleştirebilirsiniz. Ben yalnızca forum kurallarının sağlanması tarafındayım.

    1 gün tatil kazandınız.

    helal olsun işte böyle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry

    Şu maçta bile Şenol Güneş diyenlere diyecek lafım yok acıyorum size artık.

    Deveye diken insanoğluna seven yaranır.

    Bizim taraftara biliç gibi şampiyonluk yarışının içindeyken cenki yedek bırakıp ayrıca west ham ile görüşen td lazım bide gitarist tabi.

    Şenol hocanın bazen çok saçma şeyler yapıyor bunda hepimiz hemfikiriz ama burada suçu sadece Şenol hocaya atmak ahmaklıktır.

    Orkan kiralanıyor, negredonun performansına bakmadan alınıyor, sadece 3 maçta negredonun bu takıma olmayacağı ortaya çıktı. Q7 ye güvenip kanat emanet ediliyor. Talisca gibi bir adam ruh gibi olmasına rağmen yerine oynayacak adam yok.

    Her zaman şans yaver gitmez, geçen sene oyun sisteminde sıkıntı çıkacağı bariz ortadaydı, oğuzhan sosa varken 150 m euro idi, şimdi 5 m avro dan fazla vermem oynadığı futbolla papazın çayırında oynayamaz çapsızın te ki.

    Kreatif oyuncu yok, sosa gibi bir adam lazımken vagner ile larin alınıyo, ortasahada tolgay, oğuzhan, talisca gözükapalı yazarım diyemezsin üçünede özellikle Oğuzhan ve talisca RUH gibi.

    Transfer tercihleri bu denli yanlışken direk Şenol hocaya yüklenmek yanlış.

    3 sene önce BJK 2 sene üst üste şampiyon olacak deseler hangimiz buna inanırdı. Bu yüzden saygı duymayan hakarette etmemeli. Edende adam değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 7 Şubat 2018; 1:21:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Takımda gittikçe kalite eksikliği göze çarpıyor. Özellikle orta alanda üretkenlik yok. Tolgay, Oğuzhan yerlilerden verim alınamıyor. Yaş ortalamasının yüksek olması bizi iyice bozdu bana göre.

    Necip'in zamanında kenara alınmayıp Quaresma'nın oyuna alınması skandal. Geleceğe dair taraftarın camianın umutlarını kırdılar. İllaki Larin olması şart değil, genç gelecek vaat eden birini al oyuna. G.Töre'yi oynat biraz görelim son halini. Yok bu böyle gitmeyecek harcanan onca paraya, emeklere yazık olacak.

    Şenol hoca gelecek sezon kalmayacak gibi görünüyor, heyecanını yitirmiş maçta değil aklı.
  • bu takım geçen sene sadece Babel ve Quaresma ile şampiyon oldu geçen sene kanatta yedek oyuncu bile yoktu. Yönetimin çok ciddi hataları oluyor şu transfer dönemlerinde dua edin Şenol Güneş iyi işler çıkarttı.
  • Bizim taraftar arasında bir grup var hiçbirşeyi beğenmiyor.bu grup bundan 4 sene önce neler diyordu inanın çok merak ediyorum.bu bir oyun arkadaşlar hersene şampiyon olabilsek keşke ama öyle birşey yok.sadece biz yatırım yapmıyoruz.şenol güneşin bu takımda 10 sene kalması lazım.gitsin diyenler iğreniyorum diyenler kimi istiyor bir zahmet söylesin çok merak ediyorum.nasıl bir oyun ve hangi oyuncuları şstiyorlar?bu takımın parası yok zengin bir takım değil abuya 10 m verip alamıyoruz.talisca mecbur gitcek.yani ne istendiğini anlamadım.takım 3 kulvarda ayakta her yerde şansı var bence biraz destek olun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Psman


    quote:

    Orijinalden alıntı: asasdas

    Şenol Güneş Beşiktaş'ın başına gelmeden önce son 20 yılda 2 şampiyonluk yaşadık. Şenol Hoca ile iki de iki yaptık. Ama siz daha iyi biliyorsunuz canım ondan.

    Vay be bütün iş Şenol hocadaymış demek Keşke 20 yıldır bizde olsaydı da 20 şampiyonluk görseydik. Tabatanın şampiyonlar ligi kupasını kaldırdığını görür gibi oldum bi an

    İki sene ust uste sampiyon olan iki takimda kac tane ortak oyuncu vardi saysana ? Hadi butun is senol hocada degil isler kotu giderken neden tek sorumlu hoca oluyor ? Biraz tutarli olun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 40394040404140424043
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.