Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4045. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
104.887
Cevap
123
Favori
3.775.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40434044404540464047
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3 büyüklerin durumu birbirinden çok farklı değil. Hepsi çok zor durumda, bizim de ayağımızı yorganımıza göre uzatmamız şart. Takımdaki oyuncuların maaşlarının mutlaka gözden geçirilmesi ve transferlerde genç, ucuz ve potansiyelli oyunculara yönelmemiz gerekiyor. Negredo'ya €4M falan verecek durumumuz yok aslında. N'Diaye'yi Osmanlı'dan €8M'a değil Bodø/Glimt'den €350K'ya almamız gerekiyor.

    Bana kalırsa kulüp başkanlarının bir araya gelerek maaş konusunda bir centilmenlik anlaşması yapmasında fayda var. Futbolcuya "al kardeşim sana yıllık max. €1M-€1.2M maaş. Beğenmedin mi, vergisiz net bu kadar parayı nerede kazanıyorsan hiç durma buyur git" demek lazım. Bu paraya kim oynuyorsa o gelsin.

    3 büyük takım taraftarı olarak birbirimizle sidik yarıştırıp duruyoruz ama önümüzdeki 10 senede ligde Başakşehir hegemonyası görürsek de çok şaşırmayalım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fabrice

    3 büyüklerin durumu birbirinden çok farklı değil. Hepsi çok zor durumda, bizim de ayağımızı yorganımıza göre uzatmamız şart. Takımdaki oyuncuların maaşlarının mutlaka gözden geçirilmesi ve transferlerde genç, ucuz ve potansiyelli oyunculara yönelmemiz gerekiyor. Negredo'ya €4M falan verecek durumumuz yok aslında. N'Diaye'yi Osmanlı'dan €8M'a değil Bodø/Glimt'den €350K'ya almamız gerekiyor.

    Bana kalırsa kulüp başkanlarının bir araya gelerek maaş konusunda bir centilmenlik anlaşması yapmasında fayda var. Futbolcuya "al kardeşim sana yıllık max. €1M-€1.2M maaş. Beğenmedin mi, vergisiz net bu kadar parayı nerede kazanıyorsan hiç durma buyur git" demek lazım. Bu paraya kim oynuyorsa o gelsin.

    3 büyük takım taraftarı olarak birbirimizle sidik yarıştırıp duruyoruz ama önümüzdeki 10 senede ligde Başakşehir hegemonyası görürsek de çok şaşırmayalım.

    hocma beşiktaş geçen sezon öncesine kadar böyle yapıyordu aboubakar bu döngüyü bozdu sonrada negredo,larin,love,mitroviç gibi futbolculara hak ettiğinden fazla para verip iyice maaş sistemi bozuldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louie-Andy Anderson -- 7 Şubat 2018; 18:24:48 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: drkayzerr

    Abdürrahim Albayrak: "Kredi alabilmek için bankalara değil, G.Saray taraftarına yalvarıyorum. Elde kalan 56 locayı en acil şekilde satmalıyız, gerekirse toplanıp loca alsınlar."

    Galatasaray bu sezon şampiyon olamazsa ayvayı yer finansal açıdan bu çok net
  • Bayern'in kupa maçını izledim de. Yok arkadaş biz o maça çıkmayalım hakikatten çıkmayalım yani!! 6. golde bıraksınlar diye dua edeceğiz maç esnasında
  • Eagle-Vision kullanıcısına yanıt
    O kadar da karamsar olma. Belki 5te bırakırlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne kadar filozofa güvenmesem de Bayern maçının o kadar kötü geçeceğini düşünmüyorum. Takım dirençli şekilde oynayacaktır. Belki turu geçemeyiz ama rezil maçlar da çıkarmayız.
    Bu arada;http://haber1903.com/n-1851-aras-ozbilizin-yeni-takimi-aciklandi.html

    Filozofun parlatamadığı oyunculardan...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzerr -- 7 Şubat 2018; 18:58:57 >
  • dostum ,senin gibilere blic müstehak.kazanılamayan derbiler,son dakika golleriyle kaybedilen maçlar,yıllarca yaşanmış tine mi 3. olacaz korkusu,hayel kırıklıkları,yanşış transferler müstehak.şenol hoca takımın başında olduğundan beri,yani 2.5 sezondur kaç gs maçı kazanmışız ve fb bi bak bi de önceki teknik direktörlere.nasıl nir vefa var bu yeni nesil taraftarlarda anlamak ne mümkün.
    yıllarca diğer takımlar şampiyonlar liginde oynarken öyle iç geçiren biz,şenol hocayla grubu bir hafta erken lider bitirdik ama o da yetmiyor.istikrar başarının anahtarıdır.bunu unutma.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadığım şey, ''bu şartlarda şenol güneşten daha iyisini getiremeyiz'' denmesi. Teknik direktöre yıllık 20 milyon euro verecek bütçen olsa Şenol Güneş'ten daha iyisi var sanki.



    Yok böyle hücum press, üçgenler, tek pas futbol, false 9, sistem, dünyanın en iyi hücum takımıyız len denilen Sarri; Şenol Güneş karşısında önünü iliklemek zorunda kaldı.



    4-4-2, skorer kanatlar, alan savunması, cl yarı final, ligue 1 şampiyonu, taktisyen be kardeşim denilen Jardim; Şenol Güneş'in rakı balığına meze oldu.



    1 ay sonra Şenol Güneş, Heynckes'in üzerine toprak attığında foruma girmeye yüzünüz olacak mı acaba?



    Millet sanıyor ki Mourinho gelse Şenol Güneş'in yaptıklarını yapabilecek. Mourinho bu takıma 50 milyonluk transfer yaptırır, üstüne Osmanlıspora karşı defans oynatır, ligi de 3. bitirince Şenol Güneş'in kapısında ''yalvarırım geri dön'' diye sabahlamak zorunda kalırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aras ne ara gitti ya?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Byteks1

    Dediklerin çok doğru, güzel şeyler ancak şenol güneş in de hiç hatası yok değil.



    1- bu sene ruh gibi oynayan atiba, oğuzhan yerine medel neden orta sahada oynamıyor?

    2- lens babel Q7 üçlüsü çok kötüyken bile Orkan çınar ligde 1 dk süre alamadı. Madem ligde oynamayacaktı sene başı neden kiraya verilmedide ortasında verildi? Gökhan töre yüzünden diye yazmayın 2 gün sonra tekrar sakatlanır o adam.

    3- kendi döneminde alınan en pahalı oyuncu olan mitrovic e gereken önemi vermedi.

    4- yardımcı hoca istemedi. Bu sene değişiklikler, kötü kadro seçimleri, formsuzluğu, milli takım vb. Olaylar ile sezona damgasını vurdu.

    Başka aklıma gelirse eklerim.

    Sonuç olarak tek suçlu yok. Hem yönetim, hem taraftar, hem teknik ekip herkes suçlu bu durumda.

    kesinlikle haklısın, tamamen aynı şeyleri düşünüyoruz.




  • Bölümdeki karamsar hava geçen sene de vardı ama sefer iyice artmış durumda. Evet futbolumuz kimseyi tatmin etmiyor fakat bizi şampiyon yapabilecek hoca yine Şenol Güneştir. Abdullah Avcı gelmeyecekse emekli olana kadar kalmalı.
    Yerine gelecek hocanın da başka oyunculara, başka taktiklere takıntısı olacak illa ki, milyonlarca taraftarı memnun etmek imkansız.
  • Hiç bunları yazacağımı tahmin etmezdim



    Ben forvet işinde şansa inanırım, bide kalecide inanırım.



    Pektemek bu ara anormal şanslı, hafta sonu şans verilmeli diye düşünüyorum, hatta istiyorum.



    Hatta ileri gidiyorum, Mustafa ile oyuna başlanmalı diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olcay konusu dönmüş birkaç sayfa önce, ben de yazayım bir şeyler.
    Valla Olcay bu sene kadroda olsa Lens'ten iyi katkı verirdi.
    Tüm oyunculara olduğu gibi Lens'e de çok güvendim ama kredi kalmadı cidden.
    Oyunun içine giremiyor bir türlü.
    Orkan'ın doğal şartlarda kesmesi lazımken, nasıl olduysa kiraya verildi.
    Töre keşke sakat olmasaydı sene başı.
    Hayırlısı diyelim.
  • giresun elese ne guzel olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene şampiyonluğu unutmak en iyisi. Form grafiğimizi kaybettik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampiyonluğa halen inanıyorum, doğru oyun ve oyuncularla 14'te 14 bile yapılır.
    Ama daha önce dediğim gibi ZTK + 2.liğe de fitim açıkçası. Hele şampiyonun Başakşehir olması daha da işimize gelir.
  • Şenol hoca artık bir şeylere karar vermişse iyi olur.Artık geçen seneki İnler hamlesi gibi sert radikal bir hamle gerek.Geçen maç bazı denemeler yaptı bunlar olumlu.Fakat Love-Negredo -Pektemek-Negredo gibi denemeleri yapmadı bu açıdan ben biraz yanlış buldum.Larin niye girmedi değil yani hatası..Larin girse ne girmese ne.

    Pepe-Medel sanırım Karabük ikilisi olacak.Karabük maçı için doğru hamle.Fakat daha doğrusu Pepe-Tosic olur genele bakarsak.Yalnız bu sefer Medel ya da Atiba kesik yiyecek hoca bunu istemiyor olacak hem defans göbeğinden seri çıkmak için hem Atiba Medel bozmamak için Medel'i stoper de oynatıyor.Kaldı ki hoca sezon başında bunu yapmam diyordu.Biraz geç de olsa bazı şeyleri değiştiriyor hoca bu iyi.

    Önemli olan ilerisi ne olacak.Tolgay-Ozi dahil sonraki oyuncular bireysel olarak çok kötü durumdalar.Takım bütünlüğüne de zarar veriyorlar.Bireysel olarak iyi olsalar zaten +4/5 puan daha olurdu.

    Bakalım Karabük maçına Q7 veya Talisca kesik yiyebilir.Ben bekliyorum.

    Hem takımın yapısında sıkıntı var "yönetim sorunu "bu sene ,hem hocanın rakip çözümlesinde sıkıntı var hem de oyuncuların bireysel olarak performans sıkıntısı var.Yani olay sadece yaww hoca yaww değil..Dolayısı ile ilk yarı boyunca Tosic-Cenk-Q7 diye zırlayıp durdunuz boş yere.Artık kabak gibi ortaya çıktı ki sorun onlar değilmiş, şimdi de Şenol hoca diye zırlayıp duruyorsunuz.Asıl sorunun kişilerde arıyorsunuz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    giresun elese ne guzel olur

    Geçen maç penaltyı kaçırmasalardı ben de eleyebilirler diye düşünürdüm ama şu durumda çok zor.
  • Dün ki 11 bence Karabük maçında saha da olmalı , pektemek yerine negredo oynamalı çift forvet olarak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Akın çorapsporun başında Yılmaz Vural var, kurt hocadır sever böyle maçları
  • 
Sayfa: önceki 40434044404540464047
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.