Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël (3783. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
75.674
Cevap
78
Favori
2.184.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37803781378237833784
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lig 5 Ağustos da başlayacak. TFF resmi sitesinden yapılan açıklama bu şekilde.

    ⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt

    ⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël Ne yalan söliyim genel olarak hak verdim, şöyle bir düşündüm Vida satıldıktan sonra defans çökse, saçma sapan goller yenilse "E vida niye satıldı" der miydim diye, derdim heralde ⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël 


    Tabi bu konu biraz daha su kaldırır ama, Örneğin Vida dünya kupasında gerçekten çok sağlam bir performans sergilemişti, 15m€ civarına satılabilirdi diye düşünüyorum. O meblalarda satılıp yerine 7-8e başka stoper alınamaz mıydı, alamazlarsa bu yönetimin hatası olmaz mıydı vs karşı argümanlar sunulabilir ama özetle olduktan sonra konuşmak kolay'a dönmüş söylediğim gerçekten

  • Beşiktaş

    - 21 yıl sonra ilk kez (men cezaları hariç) Avrupa kupalarına katılamadı
    - 24 yıl sonra ligde ilk 5’in dışında kaldı
    - Son 42 yılın en kötü averajı
    - Lig tarihinde en çok gol yediği 3 sezondan biri
    - Maç başına puanda son 25 yılın en kötüsü

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Umarım adana bir 3-4 tane daha atar şu göztepe denilen takıma.


    Şuan dakika 60 küsür ve 6-0

  • Red Alert kullanıcısına yanıt

    Ne gariptirki ilk defa tarihinde üçleme yaptı bu sezon.Kötü sezonun tek iyi yanı.

  • Bizim hakemler PL'de olsaydı, Aston Villa şampiyon olurdu.

  • 10 Numara kullanıcısına yanıt

    Nasıl olacak o iş.

  • M3lank0lik kullanıcısına yanıt

    Bizim hakemler çok iyi bilir nasıl olacağını.


    Bu sene Bayern, madrid, city'yi bizim lige getirsek hiçbiri şampiyon olamazdı.

  • 10 Numara kullanıcısına yanıt

    Bak bunu şöyle anlatayım baya uzun olabilir ama.


    Liglerdeki takımları o ülkenin şekli ekonomisi yapısı filan belirler.Yani kültürleride ve oradaki halkın durumu ile iç içedir.


    Şimdi Bayern almanya'nın en zengin bölgesini temsil ediyor o nedenle Bayern bu kadar büyük aynı zamdna hükümet tarafından destekli bir takım.


    Madrid ise siyasi bağları neden ile bu konumda ta Franco döneminden beridir var bu hadise.Şuanki başında olan Perez denen ihtiyar bunak'ta öyle boş bir adam değil.Eski siyasetçi inşaat firmaları olan ve öyle yabana atılmayacak bir isim.Bu adamın dengi bilirsiniz bir dönemin Milan'ın da sahibi olan Berlusconi'dir.


    ManCity iyi organize olmuş altyapısı güçlü dünyanın belli başlı şehirlerinde de kendini beslesin denilere pilot klüplerle genişleme ağı yaratmış bir klüp.Ha kökeninde iyi bir takım ama şuan petrol destekli bir klüp PSG ile benzer.


    Bu takımlar zaten bulundukları hacim dolayısı ile senin liginde bulunmazlar.Onlar gelsin şampiyon olsun gibi bir kuram yok.Her lig kendi hüviyetine göre değerlendirilir.Bu takımlarla kıyaslanabileceğin tek yer avrupa turnuvaları.


    O liglerin ekonomisi büyük halkı refah içerisinde olduğundan dolayı futbola dönük bir anlayış var.Ben mesela almanya'dan örnek vereyim maçlara insanlar eğlenmek için gelir azılı taraftar grupları var ama geneli böyle.Yani 5-0 filan yenilse takımı sorun çıkmaz birasını içer evine yol alır.Olay çıkmaz.


    Türkiye'de ise normal yaşam zaten berbat olduğundan insanlar normal yaşam döngüsündeki kin ve nefreti maça taşıyor.Lig pazarlanamayacak seviyede kalitesiz.Dışardan da cezbedici değil açıkçası.


    10 yıl öncede FFP olmadığından kur kolaylığı ile veteran topçuları getirip belli bir başarı elde edilmişti ama gerek kuru gerekse ffp ile o işte yattı.Türkiye'de sportif manada başarı elde edilemiyor.Hep para enjekte yolu ile oluyor.Buda kumar hali ile .Klüpler neden bu seviyede batık bununda açıklaması buradan çıkıyor.


    Ligde giderler döviz gelirler TL üzerinden bu maç yayınından bilete kadar yansıyor.


    Avrupa'da Bu kadar nüfusa sahip ve futbola ilgisi olup oynadığı lig bu kadar çöp olan bir Türkiye bir Fransa var sanırım.Ama orada da konum itibari ile bir cezbedicilik var.Türkiye ise ortadoğuda çoğu kişi para miktarı olmadan gelmek istemiyor.


    Bakın ekonomi iyi olsa yine eskisi gibi paranın döndüğü bir dönem yaşansa gene yanılgı yaratır ama dönemsel bir rüzgra esebilir fakat Türkiye hep böyleydi değişmez.


    Aston Villa PL'de 14ncü bu sezon TSL ile kıyaslarsak Aynı konumda Kayserispor var.Oda Seni yendi ts'yi yendi feneri yendi kupada finale çıkty.Türkiye liginin dinamiklerine göre.Bu sezon Kayseri ile Aston aynı seviyede ama ligine göre.


    Yoksa Senin liginin ekonominin insan yapısının avrupadaki gibi olması beklenemez.Birde TSL pazarlanamıyor.Yetkin isimler yok.Klüpler siyasete borçları nedeni ile meze olmuş.Buda sorun.Normalde Türkiye'deki klüpler avrupada yer alsa bu borçlarla kepenk kapatırdı bunuda unutmayın.


    Ayrıca futbolcuların bu denli rezil olduğu bir ligde hakem nasıl iyi olsun.Çoğu numaracı yerlerde yatıyor.Teknik adamlar vasat.İyi futbol oynanan yerde hakemlerde iyi olur.Dikkat edilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 22 Mayıs 2022; 21:13:13 >




  • Balotelli 5 tane gol atmış. Son golü acayip.


    ⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël
    ⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien IsmaëlbeIN SPORTS Türkiyetwitter
    “🎩 Mario Balotelli'nin 5. golü! #Seviyoruzİşte 💬 "Bu gole bir yorum rica edeyim..." #beINSüperLig https://t.co/pvBAxfEQi9”
    https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1528437189796831232
  • Şu lige bak arkadaş gol kralı 20 golle oldu 38 haftada 38!gittikçe dandikleşiyo

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adanademir napmış la öyle. valla helal olsun. göztepe'yi hiç sevmem. ankarada bunların lige yükselme maçı vardı beşiktaş taraftarına sövdüler durduk yere. maksatları prim şekil. buradan adanademir taraftarına selam olsun. biz kardeş takımız.


    şu batsu çöpünün yerine keşke balotelliyi alsaydık. nereden bileceksin anasını satiyim batsu balotellinin sol ayak küçük parmağı bile etmez.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hawk1903

    adanademir napmış la öyle. valla helal olsun. göztepe'yi hiç sevmem. ankarada bunların lige yükselme maçı vardı beşiktaş taraftarına sövdüler durduk yere. maksatları prim şekil. buradan adanademir taraftarına selam olsun. biz kardeş takımız.


    şu batsu çöpünün yerine keşke balotelliyi alsaydık. nereden bileceksin anasını satiyim batsu balotellinin sol ayak küçük parmağı bile etmez.

    Bursa ankaragücü düşmanımız güya göztepe oynadığımız her maçta onlardan beter düşmanmış gibi davranıyo bize bi daha yükselemezler inşallah aliağa petkimspor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bı yarım saat daha olsa balotelli gol kralı olacaktı😂😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyecanımızı kaybettik bize heyecan lazım

  • Bu konuya veda edelim yeni konudan yazalim artik o halde herkese iyi haftalar.

  • balotelliliyi istemedik bide

  • 2023 Cumhuriyetin 100. yılında şampiyon olacak takım her iki güç ortamının da istediği bir durum. Ali KOÇ'un derin futbolda söylediği sözler ve imalar 2023 yılında Fenerbahçe'nin şampiyonluk için "büyük" oynayacağını gösteriyor.


    Bazıları saçma geliyor bazıları bilip umursamıyor bazıları bildikleri halde trollük yapıyor ama 2023 şampiyonun asla Beşiktaş olacağını düşünmüyorum. Oyun veya diğer futbol etkenlerinin dışında müsabakalar saha dışında olacağını düşünüyorum.


    Ahmet başkan "kendi deyim ile operasyon'un" böyle yapılmaması gerektiği basın açıklamasında söyledi. Bu savaşın başrollerini herkes biliyor. 2023'te şampiyon olacak futbol takımının tüm futbol dünyasını dejenere ederek olacağını düşünüyorum. Bu yıl yaşanan futbol entrikalarını emin olun 2023 te mumla arayacağız.

  • Önümüzdeki sezonda bir şey olmaz bizim takımdan. Çok üzücü.

  • 
Sayfa: önceki 37803781378237833784
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.