Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] (2428. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: The Man in the Suit , WmLord , _kartal_07 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
53.862
Cevap
196
Favori
1.264.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 24262427242824292430
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hoca hazırlık maçında bile aynı yanlış 11 de ısrar ediyor .inatçı belli

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başkanın Santos’u hemen göndermemesini anlıyorum. Eski yönetim gibi hoca harcayan biri gibi gözükmek istemiyor ve hocamızın arkasındayız güveniyoruz imajı çiziyor. Bunlar yanlış değil ama hocanın bariz mobbing yaptığı ortada.

    Yani başkanın sana 10 numara getirmiş, ayağı pas yapan 6 numara getirmiş. İlk maçından adamı kariyerinde hiç oynamadığı yerde sağda oynatırken hayatında hiç 10 numara oynamamış Muleka’yı forvet arkasına çekiyorsun ve bunu 70 dakika yapıyorsun. Bunlar basit şeyler değil. Hoca yiyoruz gibi gözüküyor ama esas hocalar bizi yiyor.

    Kadromuz çok iyi değil ama hiçbir dokunuş yok. Her şeyi geçtim Cenk Onur ısrarı bile Dünya üzerinde kimsenin yapmayacağı bir hata.

    Son maça bakacak olursak bu takım bu ligde kimseyi yenemeyecek şekilde oynuyor. Duran topları Gedson’a kullandırmak bile hataların en büyüğü.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    Tamamen katılıyorum. Ancak ''hoca harcayan biri gibi gözükmek'' istememesinden çok, ''hoca seçemeyen biri gibi gözükmemek'' kaygısı ön planda gibi gözüküyor..Halbuki zararın neresinden dönersek kardır..İmajı korumak endişesi insanı katmerli hatalara götürür..Liderle aramızdaki puan farkını 35 e çıkarmış bir ''hoca'' dan bahsediyoruz..Adamın oynattırdığı futbol, ısrarla ilk 11 e seçtiği isimler, yanlış mevkilerde oynattığı futbolcular..Belli ki enerjisi de takımı birleştirip ayağa kaldırmaya da yetmiyor...Osmanlı'da katli vacip dedikleri türden bir adam, daha beklemek daha büyük felaketler yaşamak anlamına geliyor..

  • Yalnız gerçekten ligde hiçbir takımı yenemeyecekmişiz gibi gelmeye başladı artık. Takımda hem üretme hem bitirme noktasında sıkıntı var. Oyun zaten baştan aşağı arızalı. Nasıl bitecek bu sezon bilmiyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gönder gitsin düşünülecek tarafı yok. Sahaya 11 genç çıksa hadi deneme, yatırım yapılıyor diyelim önümüzdeki sezon olmayacak adamlardan ne bekleniyor çok merak ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 28 Mart 2024; 18:49:46 >
  • tartekin kullanıcısına yanıt

    Şu adam iyi futbol oynatsaydı zaten şaşırırdım bize böyle sürekli dert olmazsa olmaz. Kafamız hep dertle tasayla meşgul.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu antrenörle gelecek sezona başlarsak ekim ayına gelmeden sezonu kapatırız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 28 Mart 2024; 19:0:59 >
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt

    Bu adam saatli bomba gibi..her maçta aynı hataları yapıp patlıyor..beklemekle ne değişecek sanıyor yönetim..futbolcuların çoğu yetersiz anladık da, Muci geldi mevkisinden farklı oynattı, Semih i zaten yanlış oynatıyor..Yönetim para döküp daha da iyilerini de getirdi diyelim..Sonunda bu kadar değerli futbolcular bu adama nasıl emanet edilecek???

  • 10 Numara kullanıcısına yanıt

    Şenol hocanın rekorunu kırar bence Eylül’ün 2. haftasında havlu atarız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef bizim en kötü özelliğimiz fenerbahçe ve galatasaray gibi çabuk toparlanamıyoruz. kaç sene geçti hala ortada adam akıllı bir futbolcu-td-ve oyun tarzı yok. evet belki fenerbahçe de yıllardır şampiyon olamıyor fakat en azından bir sende kadroyu sıfırlayıp ümit verici bir kadroyla şampiyonluk yarışında oluyorlar hep. biz ise daha ne zaman düzeliriz en ufak bir fikrim yok.

  • 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Fazla iyimser bir tahminde bulunmuşsunuz hocam Ekim ayını görebilirsen iyi bu santos'la daha da erken olur her ne olacaksa Santos turnuva hocası Felan diyordum da o bir seferlik bir iş bundan bu saatten sonra turnuva hocası bile zor olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 29 Mart 2024; 4:26:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Am@deus A kullanıcısına yanıt
    Bugün ghezzaldan alakalı saçma sapan şeyler okudum sosyal medyada taraftar hemen uçup kaçmış yahu gönderilmesi gerekenler listesine en tepede yazılacak adamdan hâlâ bir şey olmasını bekleyenler var ya inanmak istemiyorum şahsen bu kadar da olmaz yani.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

    Evet enteresan. Hani çoluk çocuk desem hepsi de öyle değildir sanırım. Şu an Ghezzal biraz kasıyorsa kendi için kasıyor. Son iyi sözleşmesini alacak muhtemelen. Artık Fransa mı olur Arabistan mı olur bakacağız.

  • hem trabzonu hem istanbulu seçim öncesi kızdırmak istemiyorlar. salı günü sevkler açıklanır.


    siyasetin spora, bilime, kültüre, sanata bu kadar karıştığı başka bir çağ olmamıştır herhalde.

  • Seçimden sonra ceza ve zam bilinen bir şeydi zaten yazmıştık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyapıdan ekşiyi paketlediler diyorlar doğru mu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kulübümüzden Bilgilendirme

    2024-2025 sezonunda daha güçlü bir takım kurmak, kulüp kaynaklarını verimli kullanmak ve gerekli mevkilere doğru futbolcu transferleri yapmak adına Profesyonel Futbol A Takımımız ile ilgili tüm iç ve dış transferlerde yetkili bir transfer komitesi kurulmasına karar verilmiştir.

    Transfer komitemiz İkinci Başkanımız Hüseyin Yücel başkanlığında; Asbaşkanlarımız Mete Vardar ve Onur Göçmez, Sayman Üye, Finansman ve Anonim Şirketten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Kaan Şakul, Futbol Şube Sorumlumuz ve Futbolu Temsilen Basın Sözcümüz Feyyaz Uçar ve Kamu ile İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Burak Aslan'dan oluşacak olup, çalışmalarını Yönetim Kurulu Başkanımıza raporlayacaktır.

    Saygılarımızla.
    Beşiktaş JK

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eldekilerden bir şekilde çıkarsak yine Muçi Al Musratş kalitesinde oyuncular gelirse toparlarız ama yedek kulübemiz de çok zayıf. Oraya da el atmak lazım. Oyuna giren her oyuncu çıkan ne kadar kötü olursa olsun onu aratıyor resmen.

    Tayfur, Onur kalitesinde hiç kimse para verip veya vermeyip bile alınmamalı. Altyapıdan devam. Cenk Salih gibi sahada yürüyenlere de elveda.

    Ghezzal kronik artık boşuna umutlanmaya gerek yok.

    Onana, Gedson, Amartey, Muleka, Aboubakar, Rebiç vs çıkılmalı ama bakalım mucize olur umarım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    Onana, Rebiç , bunlardan kesin çıkılması lazım. Ox ,Amir, Gedson 3 ünden 2 si çıkılması lazım. Swenson Rozye 2sinden birinden çıkılması lazım. Amartey çıkmak lazım. Ghezzal, Umut, Cenk, Salih mutlaka vedalaşmak lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan s -- 29 Mart 2024; 20:59:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trt spor da basket maçımız var. Sinan Erdem salonunda. 16 bin seyirci. Müthiş bir atmosfer. İzlerken ben de heyecanlanıyorum. Sanırım Fenerbahcelilerin futbolda basarisiz olduklari icin baskete sardıkları gibi bizde baskete sardık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 24262427242824292430
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.