Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] (2589. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir - 15 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53.919
Cevap
196
Favori
1.265.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 25872588258925902591
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Maçı dakika 80 de kapamıştım cenkin golünü yeni gördüm.Tek kelimeyle mükemmel gol.Erken girse çevirirmiş maçı.

  • Maestro725 kullanıcısına yanıt

    Semih hiç tek pas al-ver yapmaz mı? Çok izlemediğim için soruyorum. Alıp dalıyor hep gibi geldi bana. Omuzunu kalçasını iyi koyuyor,öyle bir özelliği var ama takım halinde pas oyununu beceremiyor gibi geldi bana yaklaşık 10 maç özetlerden anladığım.

    Bir de iletişimi iyi değil mi arkadaşlarıyla yoksa kendini farklı mı görüyor. Bir acaiplik var. Milli takıma çağrılsa da uyum sağlayamaz bu tarzıyla.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 28 Nisan 2024; 5:25:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derbi maçta Aboubakar'a şans vermek akıllıca olurdu.
    Potansiyeli yüksek bir oyuncu Fener savunmasını baya zorlardı aslında. Zaten maç riske girmişsin Cenk, Abu çift forvet çekip risk alsa Beşiktaş, kesinlikle sonuç alırdı. Fener hata yapmaya çok müsaitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU]
    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU]duhuliye
    Aynı tas, aynı hamam, aynı tellak!
    https://www.duhuliye.com/ayni-tas-ayni-hamam-ayni-tellak
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Haklı olduğu kısımlar var. Cenk Tosun ve Necip Uysaldan başlayarak temizlik operasyonu şart. Defalarca söyledik. Bu takımı baltalayan kendini dokunulmaz sanan yerli oyuncular. Kimse Beşiktaş’tan büyük değildir. Beşiktaşın çocuğu şuyu buyu olamaz kimse. Gerçek bi futbol aklı bu tipleri barındırmaz. Haziranda bunlarla yollar ayrılmazsa Aybaba da Hasan Aratta kredisini tamamlar benim gözümde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_90_03 -- 28 Nisan 2024; 10:25:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • theKing_90_03 kullanıcısına yanıt

    Aynen..operasyona bakacağız..ama karamsarım..Hasan Arat ın yarın sabah açıklama yapıp bazı taşları feda edip, oyuna yeni taşlar sürmesi lazım..Acilen yeni hoca ile el sıkışılmalı..Bize cennet bahçesi vaat etmemeliler..Başkan , hoca, teknik sorumlu her kimse çok açık ve sorumluluk alıcı konuşmalılar..Ben artık hakem sızlanması, yataktı kürekti muhabbetlerinden sıkıldım bezdim..Biz burada birbirimize düşüyoruz beyler çok rahat pişmiş kelle gibi sırıtıyor .Milyonlarca taraftar intihar edip kurtulamayacağımıza göre birilerinin de kötü sonucu sırtlanıp istifa etmesi, takımın önünü açması şart..Bir de Al-Musrati nin 14 Milyon Euro karşılığı takıma getirildiği süreçte emeği geçenleri gerçekten merak ediyorum?? Taraftar bu açıklamayı hakediyor sanıyorum..

  • Semih kendisini en rahat sol açıkta hissettiğini söylemiş Serdar hocaya.


    Böylece " Semih neden santraforda oynamıyor " lafları biter herhalde. &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] 

  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    Siz hala gerçekleri kabul edemiyorsunuz. Musrati parası ödendi çoktan, resmi olarak da açıklandı zaten...



    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU]
    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU]bjk.com.tr
    Al Musrati’nin Bonservisiyle Transfer Süreci Tamamlandı
    https://bjk.com.tr/tr/haber/88357/al-musratinin-bonservisiyle-transfer-sureci-tamamlandi.html

    SC Braga Kulübü'nden 2023-2024 sezonu 2. transfer tescil döneminde altı aylığına geçici transferi gerçekleşmiş olan profesyonel futbolcu Almoatasembellah Ali Mohamed Al Musrati'nin 30.06.2027 tarihine kadar kalıcı transfer hakları kulübümüz tarafından 11.000.000 Avro karşılığında satın alınmıştır. Oyuncu ile de 30.06.2027 tarihine kadar anlaşmaya varılmıştır.”


    Muçi için herhangi bir resmi kanalda taksit haberi yok, varsa da ben görmedim. Diyelim ki taksit var, hiç bir şeyi değiştirmeyecek. Elinizdeki kadroyu yenileyecek bir aktif nakit akışınız yok olmayacak da. Bu yılı korkunç bir şekilde kapatacaksınız ve önümüzdeki minimum 2 yılı da kaybettiniz...





  • Al musrati Beşiktaş taraftarından özür dilemiş... Bir daha ki derbi maçına kadar kırmızı kart görmeyeceğim buna söz veriyorum demiş...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U&S -- 28 Nisan 2024; 11:40:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok özür ,çok telafi edeceğiz mesajı dinledik ..artık heybe doldu &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] 

  • tartekin kullanıcısına yanıt

    Hocam Beşiktaşli futbolcuların amacı futbol oynamak değil artık taraftar ile şakşak geçiyorlar artık... Umarım kadro değişmez ise bu beceriksizler gönderilmezse seneye ligden düşerler inşallah... PTT ligindeki bandırmaspor bile Beşiktaştan 3-4 gömlek üstün oynuyor...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce stattaki taraftar : Neyin kafasını yaşıyor ?? Futbolcuları çağırıp alkışlıyorlar..inanılmaz..Akıl yok ki tutulsun denilecek seviye &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] 

    İkinci Serdar Topraktepe : Kaç senedir Beşiktaşlısın, bu takım FB ile beraberliği başarı mı görüyordu eskiden..Takımın oyunundan memnunum, birlik beraberlik gösterip kora kora mücadele ettik ,az kaldı beraberliği yakalıyorduk minvalinde sözler söylüyor..Biz farklı bir maç mı seyrettik? Kaleye şutunuz yok terbiyesiz herifler..Serdar sen taraftar ile billur mu geçiyorsun?? Kendine insanım diyenin utanıp başını önüne eğeceği bir futbol oynayan takımın başına hasbelkader geçmişsin ..Biraz mert ol ..Hep beraber içine ettiniz takımın ..utanmaz herifler


    Yapamayan defolsun gitsin.&#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] .Bu kadar mı tatlı o koltuklar ya..Takım çürük anladık da ..yönetimde de çok çürük var..dökülsün yarın bu çürükler akşam pazarına da görelim bir&#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] 





  • KAP’a bonservis bildirilir, ödeme şeklini ister bildirirsin ister bildirmezsin. Mesela kiraladığın adamı satmış gibi de gösterebilirsin veya alacağı maaşı da koyup bonservis gibi nasıl olsa sorgulayan yok. KAP boş iş kısaca.


    Uzatıp konuyu kirletmeye gerek yok.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU]
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    Soru şudur ..6 aylığına geçici transfer yani kiralama yapmışsın..demek önünde daha 6 ay var ..bu aculluk niye?? niye daha futbolcu gelir gelmez parayı bastırıp bonservisini alıyorsun?? Ayrıca kiralık sözleşmesinde zorunlu satın alma var mıydı?? Olsa bile belki farklı çözümler üretilirdi imzadan önce..Şeffaflık diyerek yönetime geleceksin, önünde ANÇ denen çapsızın yarattığı bir Onana faciası (böyle çok var da en popülerini yazıyorum) var ..Sen de aynı hataları yapıyorsun..Bu akılları kim veriyor ?? Uçuruma giden bu yol haritalarını kim çizip koyuyor yönetimin önüne??

  • Bu Gs'li bazı arkadaşlar ikide bir gelip kötü durumdasınız, battınız bittiniz gibi saçmalayıp duruyorlar da hayırdır kulübü siz mi yönetiyorsunuz? İçeriden bilgi mi alıyorsunuz? Sizin yıllardır yaptığınız gibi hile hurda ile transfer yaparız bir şekilde merak etmeyin, yaz dönemi burada bir çok arkadaşla hesaplaşma zamanı gelecek zaten.

    Musrati konusuna gelince, adamı önceden defalarca izlediğim için kalitesi konusunda en ufak kuşkum yok. Çok kötü bir takıma geldiği için uyum sağlayamamış olabilir. Şu kadroya Talisca ve Mario Gomez birlikte gelse yine hiçbir cacık olmaz. Ancak eğer ki takımda mutsuzsa ve isteksizlik varsa, o zaman yazın bir hamle yapıp kendisinden çıkmak lazım. Musrati'nin durumu ya takımın bitikliğinden ya da uyumsuzluktan kaynaklı bence. Kalitesinden hala hiçbir şüphem yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • carelesswhisper kullanıcısına yanıt

    Adamın yanında Gedson oynuyor ne top taşıyor ne son pas var ne şut var. Bir de inadına hücuma gidiyor topu alıyor ya ben deli oluyorum gördükçe.


    Samet Aybaba’nın limitle ilgili söylediği bşr de üstüne 2 tane transfer yapınca renkliler bizim muhasebeciliğe başladı :)

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semih için Stuttgart da gelmiş.

    https://twitter.com/EvrenChicago/status/1784365680491450848?t=l90eTQBa3oxh7-2q22BPCA&s=19



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 28 Nisan 2024; 12:46:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • carelesswhisper kullanıcısına yanıt

    Bende Bu Düşüncedeyim. Kötü Takımda Uyum Yakalamak Zor. Metal Olarak da Bazı Futbolcular Düşük Kalıyor, Özellikle Alıştığı Ülke Dışına Gidince


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 25872588258925902591
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.