Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (2624. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
56.345
Cevap
149
Favori
1.312.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26222623262426252626
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • norton772 kullanıcısına yanıt

    uslübumda ne varmış bay ünlem!!!!! uslübum kötüyse şikayet butonu orada!!! neye göre dolu boş diyoruz? bana göre de sen içi boş tartışıyorsun!!!!!!!! verdiğin örneğe bak gedson hop kaptırıyor salihde guti gibiydi zaten hiç kaptırmaz her top kilit pas ama işte muleka mal alamıyor!!!!! elde bu kadar çer çöp varken salihe de kontrat verelim çöp bizim çöpümüz!!!! bakkaldan ekmek değil pastaneden poğaça alır gibi aldık muçiyi. gittik bunu istiyoruz dedik aldık!!!!!!!!!! devre arası alan adam sezon sonu da alır!!!!!!!!!! ekmek de alır pasta da alır !!!!!!!!!!!!!!!!

  • tartekin kullanıcısına yanıt

    abi burada dediğim olay net. anlamak isteyen açar okur anlar. bu çöplerde sözleşmesi biten adamdan çıkarsın ki önün açılsın. takımda salih yerine yedeğe yazacağın bir sürü adam var. yok yabancı sınırı geliyomuş da boş boş muahbbet. gelsin ne var bunda? gedsondan çıkamıyorsan yedeğe onu yazarsın onbir oynayacak yerli oyuncuya para harcarsın bu kadar basit. salih gibi bal yapmayan arıya sırf yedek olur diye kontrat mı verilir?

  • norton772 kullanıcısına yanıt

    Sakatlık ve yorgunluk açısından düşünerek uçuk haber dedim zaten.. Yılda bir iki derbi vs şampiyonluk kupa maç finali gibi olanları yurtdışında düzgün bir Avrupa ülkesinde oynamak, hem takımların reklamını sağlar, hem de gurbetçilere moral destek olur vs ..Ama ötesi fantezi tamamen..Ligdeki takım sayısı da azaltılmalı ..Avrupa Konferans ligi vs nin de maddi manevi katkısı nedir? katılmasak ne zararımız olur şeklinde de düşünüyorum bazen..

    Eskiden bu kadar maç yoktu, sakatlık daha az olurdu ve bu kadar çok rotasyon oyuncusu tutmak zorunda değildin. Götürüsü getirisinden daha fazla gibi?

    Hakemlere kesin yaz kamplarından ,yurtdışından değerli hoca ve hakemler getirtilip eğitim verilmeli..biz görmesek de geri planda hepsini puanlayan yabancı bir denetim komitesi oluşturup ,belli bir puanın altına inenlerin lisansı askıya alınıp tekrar eğitime sokulmaları gibi radikal önlemler alınmalı..hem futbolumuz geriliyor hem de yumruk tekme vs. derken bir gün cinayet çıkacak, tüm dünyaya rezil olacağız..





  •  Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun sözleşmesi 2026-27 sezonu sonuna kadar uzatıldı.


    🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı
  • tartekin kullanıcısına yanıt

    Abi en azindan ucundanda olsa elestirdin ya bana yeter 🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı saygılar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün salih %90 pas isabetiyle oynamasa zor kazanırdık, oyunuda adamlara verirdik.

    Defansif anlamda o bölgenin kapatılması önemli onu da kısmen yaptı salih. bir pozisyonda dengesiz girdi düştü mesela, adamlar hemen değerlendirdi o atağı.

    İkinci yarı maç eksiğiyle beraber salih'te düştü. Stoper ve ön liberoya transfer olmadığı sürece asansör takım oluruz 3/5 arası oynar.

    Siz bakmayın şenol hoca fantezi birşey denedi orda; Topu alamadığın sürece sabaha kadar ayağın iyi olsun. yürümeden koşmaya çalışıyor bunlar.


    Sametinde işi altyapıdaki çocuklarla resim çekilmek herhalde, iyi pr çalışması...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 4 Mayıs 2024; 16:30:58 >
  • &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı
  • Necip Cenk Abubakar Umut Meraş Tayfur gibi isimler artık hata yapıp düzeltecek yaşları geçeli yıllar oldu. Bu isimleri sahaya atıp bir şey bekleyeceğimize Mustafa Erhan, Aytuğ, Talha, Emrecan Terzi, Yakup Arda, Fahri Kerem veya Azad vs sürekli süre almalı.


    Gol lazımsa Cenk Abubakar oyuna alalım mantığı bitecek mi çok merak ediyorum. Adamlar top tutmadan maçı bitirdi yine. Hele Abuş oyunum bitmesine 9 dakika kala oyuna girdi. Lan 1 depar at, 1 önde pres yap. Yok adam bitik işte. Hala forma şansı buluyor.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    sergenle başlayan çözümsüzlük desek daha doğru. Zira kendisi ŞL den 0 çekip çözüm bulamıyorum diyip kendisini çok seven Beşiktaş taraftarını yarı yolda bırakmış ANÇ gibi tipi başımıza sarmıştı. Çıkıp deseydi bu yönetimle bu kadar oldu diye ANÇden daha evvel kurtulurduk.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu takımda, Necip yerine Talha oynasın, önümüzdeki sene için şimdiden maç temposuna girsin diyecek kapasitede bir adam yok mu çok merak ediyorum?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Marco baba 1 gol 1 Asist ile oynuyor Dortmund 4-1 önde Gelirse neler neler izletir bize


    ....

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Bay bol ünlem, yine içini doldurmadan yazmışsın işte FFP diyorum!!!!!!!!!!!!!!!!! Sen bol ünlem yazıyorsun hala. Ffp ile muçi aldığın gibi kaç oyuncu alabileceksin? Kasa tam takır. Gedson yabancıyken yedeğe yazacakmışsın, verdiğin örneğe bak. Yabancı hakkını sahada oynayana mı harcayacaksın yedeğe mi? Senin aklına göre yedeğe bu durumda. Hangisi daha mantıklı peki? bilmem kaç para verdiğin yabancıyı mı yedek oturtmak, makul para vereceğin ve kontenjan işgal etmeyen yerli mi? Bak ben Salih çok iyi oyuncu falan demiyorum ama ortada bu gerçekler var. Ve elinde 10 tane çöp yabancı var. Bunlardan kurtulamazsan transfer de yapamayacaksın, yedek de oturtamayacaksın çünkü sınır olacak. İnşallah anlamışsındır şimdi biraz durumu. Burada kimse Salih güzellemesi yapmaya çalışmıyor, mantık yürütüyoruz. Senin cevabın ile gerçekler çatışıyor zaten. Çok iyi yerli alma ihtimalin de çok düşük çünkü.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • İsimlere bu kadar takılıp ta birbirimizi kırmayalım. Biraz da imkanlar doğrultusunda konuşmaya çalışıyoruz. Besiktas'in forvet hattı Mbappe, Vinicius ikilisi olacak deseler hangimiz hayır deriz. Onlar gelmesin Cenk kalsın diyen olur mu? Hepimiz Besiktas'in başarısını istiyoruz. Besiktas'in Real Madrid ya da City kadar para harcayabilecegini bilsem şu anki kadrodan tek bir kişinin dahi kalmasını istemem. Ama işte sorun bu. Imkanlarimiz kisitli. O yuzden bazi vasat oyunculara tahammul etmek zorundayiz. Bu yüzden vasat ta olsa bazı arkadaşlar ben de dahil olmak üzere birbirimi
    zin sevmediği isimler kalsın diyoruz. Bence bu gayet doğal bir durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Am@deus kullanıcısına yanıt

    Ön libero transferi yapmamış mıydı yönetim??

  • theKing_90_03 kullanıcısına yanıt

    Bu hatalarından 2.siydi zaten ..Ben de onu yazdım..ANÇ nin ipliğini pazara çıkarıp sövüp gideceğine kibarca ''ben çözüm üretemiyorum artık'' diyerek ayrıldı..''Bizim taraftar zekidir ne dediğimi anlar daha fazlası takıma zarar verir'' diye düşündü herhalde.&#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı .Ama yanlış düşündüğü şimdi iyice anlaşılıyor.


    ANÇ yi de çekip vuramadı evet kanundan korktu herhalde&#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı , böylelikle o çapsızı başımıza sarmış oldu .Neyse o defterler kapandı artık, en azından bu sezon gelmeyeceği anlaşıldı, karşıtları merak etmesin.


    Bu arada ŞL yi bıraktım ,malum yakında gidecek bir Konferans Ligi dahi kalmayabilir..O zaman Sergen Yalçın gelmesin çünkü.....diye başlayan nedenlerden biri de doğal olarak berteraf edilmiş olur. Neyse Hasan Arat bey selfie ile karışık büyük bir fantezi dalgası daha başlatıyor gibi..Yakında bombayı patlatır..10 hafta sonra da gelene ''Go Home'' sloganları statları inletmeye başlar..Nuri Şahin sunumunu yapsın hele bir..





  • norton772 kullanıcısına yanıt

    tamam hacı sen haklısın. seni mantığınla baş başa bırakıyorum salih gibi vasat için kırdıysam affola

  • tartekin kullanıcısına yanıt

    bence nuri olayı farklı. sağ gösterip sol vuracaklar. nuri görüşmesi ya dortmunddan transfer ya da gurbetçi kovalamaca diye düşünüyorum. td ise santos gibi şapkadan çıkan hiç duymadığımız bir isim olacak

  • Adamin ayakta duracak hali bile kalmamis sene basi hic bi calisma yapmamis sac ektirmekten başka.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

    Umarım öyledir..Nuri dediğimiz arkadaş ,pro lisansı olmayan, hayatında Antalyaspor dan başka takım çalıştırmamış, onu da düşmekten ancak bir puan farkla kurtarabilmiş bir kisi..Beşiktaş a hocalık yapabilmek için kat etmesi gereken daha çok yol var. Bu saatten sonra bize yarayacak isim şapkadan da büyük ,ancak valizden filan çıkabilecek çapta bir isim olmalı..Sezon biter bitmez de imzayı attırıp, yapılanmaya başlamalı başkan..

  • Reus boşa düştüyse sezon sonunu beklemeden çökeceksin.


    Forma sattırır camiayı motive eder.


    Kronik diyorlar son 4 sezonda 30 maçtan aşağı oynamamış, Reus Türkiye’de 30 maç oynasın zaten Şampiyon olursun &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı  1 Gol 2 Asist olmuş bugün ve Dortmund'a veda etmiş.

    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile KupalıbeIN SPORTS Türkiyeyoutube
    Borussia Dortmund, Bundesliga'nın 32. haftasında Augsburg'u konuk etti. İlk 34 dakikada 4-1'e gelen maç, Borussia Dortmund'un 5-1 üstünlüğüyle sona erdi. Sarı-Siyahlılar bu sonuçla ligde 2 maç sonra sahadan galibiyetle ayrıldı. Borussia Dortmund'a galibiyeti getiren golleri 4 ve 29. dakikalarda Moukoko, 20. dakikada Malen, 34. dakikada Reus ve 64. dakikada Nmecha kaydetti. Augsburg'un tek sayısı ise Vargas'tan geldi. Borussia Dortmund bu sonuçla puanını 60'a çıkardı. Augsburg ise 39 puanda kaldı. Borussia Dortmund ligde gelecek hafta Mainz deplasmanına çıkacak. Augsburg ise Stuttgart'ı konuk edecek. Premier Lig, Bundesliga ve Ligue 1’den en özel içerikler, güncel özet videolar ve çok dahası beIN SPORTS Türkiye Youtube kanalında! beIN SPORTS'un en güncel programlarını, spor dolu içeriklerini takip etmek için kanala abone olmayı unutmayın: http://dgtrk.lu/1ebhi Trendyol Süper Lig Özetleri: http://dgtrk.lu/1ewd4 beIN SPORTS Arşiv: http://dgtrk.lu/1evqg Bizi sosyal medyada takip edin: 📌 Facebook: https://www.facebook.com/beINSPORTSTR 📌 Twitter: https://twitter.com/beINSPORTS_TR 📌 Instagram: https://www.instagram.com/beinsportstr/ -------------- Daha fazlası için: » Burnley 0-3 Manchester City ÖZET: https://youtu.be/qJJBRWDVCJ8 » Arsenal 2-1 Nottingham Forest ÖZET: https://youtu.be/pgKqCmOQ9jE » Brighton 4-1 Luton Town: https://youtu.be/J9tb2I-KeGI » Bournemouth 1-1 West Ham United ÖZET: https://youtu.be/1ShGFajEECg » Nice 1-1 Lille ÖZET: https://youtu.be/jYCx6v4SAho » Bayern Münih 0-3 RB Leipzig ÖZET: https://youtu.be/l9bkyp-WS40 #bundesliga #dortmund #augsburg #bundesligaözet #beinsportshaber #beinsportstürkiye
    https://www.youtube.com/watch?v=-zWKxY4-zFg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 4 Mayıs 2024; 19:42:15 >
  • 
Sayfa: önceki 26222623262426252626
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.