Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (2662. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56.345
Cevap
175
Favori
1.309.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26602661266226632664
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Taze elenmiş mbappe suradı gördük yine  

    Reale gidecekti, loser psg de yazık ediyor kendine.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 8 Mayıs 2024; 0:4:21 >
  • Ulan Muleka nin hareketlere yarıldım ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WmLord kullanıcısına yanıt

    Ben Real'i sevsem de Şl almasını istemiyorum. Sevgim bir yere kadar, daha fazla sevdiklerim var.  Real bıktırdığından istemiyorum. Bayern de Dortmund alsa keşke ikisine de üzülmem ikisini tercih ederim Real'e. Umarım ikisinden biri alır.

  • Rarels kullanıcısına yanıt
    Arılar iyidir yav! Alırlar umarım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler X'te Atakan Çankaya ile ilgili şeyler gördüm. Kim bu, özelliği ne? Neden sövüyor millet?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Svensson’un pozisyonu onların yarı sahasındaydı ve son adam değildi. Atakan’ın 2.sarısı kendş yarı sahasında ve onu geçince bomboş alan vardı. Yine de 2.sarıyı yemedi.

    İşte böyle adiliklerle gelecek sezon da bizi çok sinirlendirecekler. Bu sene yarışta değiliz diye belki çok üstüne gitmedik ama her maç oluyor bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feyyaz Uçar: "Di Maria, Samet Aybaba'nın hazırladığı listede yok. Gelecek hocanın listesinde olur mu bilmiyorum."

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WmLord kullanıcısına yanıt
    Aybaba liste hazırlamayı bıraksın bence ne zaman kurtulacağız yahu şu adamdan kene gibi yapıştı bırakmıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Primleri Hüseyin Yücel ve Serdal Adalı birlikte karşılayacakmış.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

    Aybaba’nın yaptığı 1 tane yanlış hareket söyler misin? Sağdan soldan takip ettiğin sayfalardsn değil. Tamamen senin fikrin olsun.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Devin Özek gelsin, bırakacak. İzleme listesinden bahsediyordur.
    Di Maria'nın izlenmesine falan gerek mi var ki? Ne listesinde olacak?
    Teknik direktör isterse, gücümüz yeterse ve Di Maria da gelmek isterse alınır zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 8 Mayıs 2024; 0:46:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt

    Aman diyeyim fb gibi erken öten horoz olma ters tepiyor hep en güzel örnek fb TS boş takım değil şuan bizde pek dolu sayılmayız 

  • Bu dandik oyunumuzla TS bizi duman eder.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6 ay önce başkanlık için yarışmış iki isim olan Hasan Arat ve Serdal Adalı'nın hem maç önü hem de maç sonu birlikte olması, Serdal Adalı'nın primlerin bir kısmını karşılaması beni inanılmaz memnun etti. Serdal Adalı gerçekten büyük Beşiktaşlı bunu bir kez daha gördük. İlerde başkanlık nasip olur mu olmaz mı onu zaman gösterir ama gerçekten bir kez daha saygı duydum kendisine.

  • atakan olayını çok da büyütmeye gerek yok. no name bi adam. çıktı mücadelesini verdi. taraftar tepkisini gösterdi, bitti. ilgi gösterdiğiniz kadar var olabilecek bir adam. o yüzden bence gerek yok.


    al-musrati, muci gibi konularda laf anlatamayacağınızı bile bile bence uğraşmayın. burada devamlı 2-3 kişi herhangi bir sebep bulmaya çalışıp, onun üzerinden yönetimi linçliyor. bugün musrati, samet aybaba. yarın başka birisi. gerek yok.


    musrati dünyadaki sayılı altı numaralardan birisi. ama şu an takımın başında yeterli bir teknik adam yok. kimse sahada doğru pozisyon alamıyor. ayağındaki topu nereye atacağını bilmiyor. doğru koşu atamıyor. yanında oyun oynayacağı 3 tane bile iyi adam yok. musrati dediğin adam en çok stoperler, bekler, 8 numara ve kanatlarla paslaşması gereken adam. pas yapması gereken mevkilerde kimlerin oynadığını görünce otomatik olarak anlıyorsun zaten durumu. kaldı ki direkt olarak asistin asisti olabilecek toplarla nasıl ataklar başlattığını görmek isteyenler görüyor. anlamak istemeyenlerin niyeti başka.


    ölü sezonda kimse uğraşmıyor. bu sezonda akıllı taraftar oyuncu harcamaz zaten. haaa pardon. uğraşıp da ortalamanın üstünde oynayan bir kişi var unuttum. samet aybaba transfer etti diye sövülen svensson :D


    sahi son zamanlarda svensson üzerinden samet aybaba'ya yüklenmeler azaldı sanki değil mi? hiçbir şey olmamış gibi davranılıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vince15Carter -- 8 Mayıs 2024; 8:1:33 >




  • https://twitter.com/cavaminga/status/1787568741154205919?s=46

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 20 yıldır kupada finale kalınca kazanıyoruz. Bu kadar ihtiyaç varken yine kazanırız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • husamsdu kullanıcısına yanıt
    Ligin en çirkef oyuncusu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rakibin kim olduğu önemli değil koyar geçeriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş bu sezon 35 maç yaptıysa 33 maçta ikinci yarı oyundan düştü. İkinci yarı düşüşün nedeni musrati oyundan çıkışı değil. Rize maçında da oyundan düştük musrati o kadroda yoktu.

    Rize maçına iyi başladık çünkü salih iyi başladı ikinci yarı maç eksiğiyle salih kayboldu. Beşiktaşın salt sorunu kondisyon.

    Üşenmedim oyuncularla ilgili ne yazıldığına tek tek baktım. Svenson'da defansif yönde gelişme var yok diyen taraflı yorum yapmış olur ama bizim rakibimiz ankaragücü yada rize değil.

    Trabzon karşısında ne oynayacağı benim açımdan daha önemli. Lig, kupa ve avrupa yarışında kontenjanda sıkıntı yoksa rotasyonda kalabilir, rosier yada aklı oyunda olan masuaku bulabiliyorsanız kalmasına gerek yok.

    Masuasku bu arada maçta değildi, sanırım rebiç gibi oda salmış durumda.


    Musrati hakkında yazılan çoğu yoruma katılmıyorum. Kamp görmesi adamı 'hızlandırmayacak' yada yanında kimin oynadığı belirleyici etken değil.

    Aslında bir arkadaş ön libero tanımıyla ilgili çok güzel birşey yazmıştı bir kaç gün önce, gereksiz işlerle uğraştığım için cevap veremedim.

    Konuyu çok dağıtmadan attığımız golün oluşumuna bakarsanız, önde basıyoruz stoper kalitesi çok iyi olmayan ligimizde rakip takım çıkamıyor top senin en iyi şutör oyuncuna geliyor net olmayan vuruşla golü buluyorsun.

    Bu gol çok tanıdık değilmi ? Gs 86 gol attıysa 60+ golü bu şekilde. Yine sergen yalçın beşiktaşı 89 golün 60/70 arasını bu şekilde atmıştır. Bizim lig basit, son dönem avcı şampiyonluğu hariç önde yada ikinci bölgede basan takımlar genelde şampiyon oldu. Yine gelelim musrati olayına, yatırım yapılacağı zaman etraflı şekilde düşünmek lazım, musratiyi oynatmak istiyorsan minimum bir hızlı bek, birde yine hızlı kanat oyuncusu lazım. Bunların atacağı boş koşuları musrati yakalar. adamın işi diagonal pas. Oda benim gibi hızlı düşünüyor ama vücudun kapasitesi düşük yada ssd takılı olmayan bilgisayar gibi düşünebilirsiniz kararlı gideceği yere gidiyor ama işlem hızı düşük. Valla bilmiyorum artık en basit şekilde anlatmaya çalışıyorum. Verilen rakam beşiktaş tarihinin rekor ücreti ben olsam almazdım zira adam gelin ailesi gibi her yönüyle mutlu etmen lazım. Muçi geldiğinden beri hep bir standartı var mesela, olumlu yapılan her atakta o var. Muçide yapılan hata adam oyun kurucu değil Firmino yada pancu gibi malum bölümü zorlayıcı 9 numara. bu arada oynattıkları sol taraf yine yanlış. Ayrıca hocanın kim olacağı belli değilken kritik mevkilere svensson tarzında adam alınabilir, muçi'de alınabilir ama musrati alınmaz fikir danışılması lazım. Muçi ve musratiyi izledikçe neden avrupaya transfer yapamadıklarını daha net anlıyorsun (yinede muçi yapabilir) zamanında benzer tartışmayı talisca için yapmıştım avrupadan kimse almaz bunu demiştik... Bir oyuncu üzerine bu kadar sistem değişikliği 'avrupalı bunu yapmaz' olmaz. Portekiz gibi bütün scoutların izlediği ligde adam 28 yaşına kadar kaldıysa bir sonraki basamağa çıkması imkasız iyi pr çalışmasıyla gideceği yer anca arabistan olur, umarımda öyle olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 8 Mayıs 2024; 9:48:23 >




  • 
Sayfa: önceki 26602661266226632664
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.