Şimdi Ara

Beşiktaş Basketbol Ana Konusu (469. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.897
Cevap
23
Favori
226.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kazandık ama Çarşamba günü 5 sayılık fark yetmiyor, en az 6 sayılık fark lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnrbK

    sarı lacivert bu defa da Daçka ile birleşiyormuş. Önce Ülker'e çöktüler şimdi Daçka. Efes ile Beşiktaş söylentisi çıktığında hepsi çocuğunu kesiyordu az daha, köklü kulüp taraftarlık rererö zırvalıyordu hep bir ağızdan hepsi. Daçka köklü kulüp değil mi ? Daçka'nın kendi kültürü yok mu ? Ülker'in taraftarı yok muydu ? Ülker bireysel olarak başarısız mıydı ?

    O zaman biz, efes, ksk birleşelim; gs-banvit-telekom birleşsin, ülker-fener-daçka da zaten olmak üzere, ligi 3 toplama takım üzerinden kurarız herkesin kafası rahat olur, EL imiş CL imiş sıkıntı da çıkmaz tbf'de.

    edit, hatta görüyor ve artırıyorum, futbolda da başakşehir ile fb, gs ile kasımpaşa birleşsin. Çünkü baktılar basketbolda ilki tuttu devam filmi çekiyorlar, aynısını birde futbolda uygulayarak bi kafa rahatlığı da tff ye getirsinler. Şimdi hepsi isyanda malum nedenlerden.


    birleşin kardeşim sizi tutan mı var

    ayrıca daçka ile birleşmiyoruz doğuş sponsorluğunu çekiyor daçkadan bize geliyor. gelecek sene EL de olmayacak büyük ihtimal daçka.




  • Daçkanın fb yle birleşmesi bizim için kötü değil bence biz bu bütçelerle ikisinede kafa tutamayız aradan biri çıksım en azından

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gergin bir ilk yarı oldu bakalım 2. yarı nasıl geçecek.
  • Bu nasıl iş ya o kadar farkı kapattı karşıyaka üstüne 4. Çeyreğe avantajlı giriyor. Bizim takım her maç aynı ilk yarılar süper ikinci yarılar amatör takım gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thompson, Kenan gibi özürlülerle aynen devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir maçın nasıl içine edilir bize gösterdi Beşiktaş sağolsun. Artık bizim için bu sene bitti. Ufuk hoca herhalde bundan sonra " bu tribünlerin dolması lazım " diye sitem etmez. Niye dolmadığı apaçık ortada çünkü.
  • Milletin gardı maç alır bizimkisi maç veriyor.O kadar fark elde etmişsin burdan maç veriyosun yazık ya yazık harbi yazık.Kanser ettiniz ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufuk hoca kendini hala eski takımında sanıyor, tribünleri boş görmeye pek alışkın değil.

    G.o.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufuk Sarıcaya karşı biraz sabırlı olmanız lazım.
    Bizde yaptıkları ortada ve bunları 1 senede değil 5 senede yaptı.1 seneden hemen iyi oyun veya sonuç takımı beklemeyin derim.
    Bizdeyken 2.senede eurochallenge'da final oynadık,3.senede tr kupasını aldık,4.senede şampiyon olduk.
  • Vaas Montenegro kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız bizim taraftar sabırsız yoksa yine bu bütçeye göre iyi bir sezon geçiriyoruz.İyi bir gardımız olsa çok farklı olurdu ama tebrik ediyorum.2 maçtada güzel mücadele izledik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scyptor S kullanıcısına yanıt
    Bakma bize de aslında, biz de birkaç oyuncunun eline bakıyoruz her maç,nankör diyebilirsin şimdi ama ben hala bizim hocayı da beğenmiyorum,ve çoğu ksk taraftarına sor yine beğenmezler.Mola almakta çok gecikiyor,tepkiyi hemen veremiyor.Bunlara karşın gitmesini istemem iyi yoldayız.
    Gardımız iyi pota altımız kötü.yaptığımız saçma sapan hataları da görmüşsündür tam maçı çevirmek üzereyken.

    Ama hocanın şöyle artısı var takımı TBL'de oynattığı gibi oynatmıyor,büyük maçların farkında kazandırıyor maçı,kazandıramasa da ezilmiyoruz,mücadele ediyoruz ve oyuncuları büyük maçlara motive edebiliyor.
    Kör topal ilerleyeceğiz bakalım bu sene her maç birinin eline bakıyoruz nereye kadar sürecek meçhhul
    Zaten aslında sizin kadar bizim de sabırlı olmamız lazım.Seneye bu kadroyu koruyup gerekli yerlere nokta transfer yaparsak dahada iyi oluruz ligde de iddiamız olur.
    Siz de seneye iyi bir gard alıp yine bir kaç transfer yaparsanız sizin de iddianız olur.Ufuk Sarıca tam avrupa tipi bir koç bana göre.




  • Thompson gibi en ufak tabirle salak bir guardımız olduğu sürece maçları izlemeyeceğim.Derbilerde ve Play off larda bakarım hadi eyvallah..
  • Scyptor S kullanıcısına yanıt
    Beşiktaş taraftarına sabırsız demek saçmalıktır bence , ki olayın sabırsızlıkla bir alakası yok. Bu takım bu sezon Fb, Gs, Efes gibi hiçbir takımı yenemedi yani hiçbir büyük maçı kazanamadı ama taraftar çıkıp da tepki göstermedi çünkü şartlar belliydi.



    Buradaki olay kendi taraftarının önünde 18 sayı önde olduğun maçı 7 sayı farkla vermek. Durum öylesine absürd bir şekilde lehimizeydi ki ikinci yarıya serbest atış çizgisinden başladık üstüne rakip gergin ve sinirsel olarak yıpranmış durumdaydı. Tüm bunlara rağmen kaybetmek büyük sorumsuzluk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guard transferi olana kadar maçlar izlenmez.Guard eksigini takim ruhuyla kapatmaya calisiyorduk bugun oda yoktu.Ikinci olarak taraftarin geldigi her maci kaybedip salona taraftar beklemekte hayalcilik olur Ufuk hocada farkindadir heralde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Hocam evet takım büyük maç kazanamadı ama hangi maç ezildi ? Fener maçı olsun efes maçı olsun hepsi gidip geldi ki eminim bir gardımız olsaydı o maçları alacaktık.Evet bu akşam ki mağlubiyetin açıklaması olamaz ama koç istifa etsin diyenler var.Sabırsız bir taraftarız malesef bu konuda.Nasıl feda döneminden bu günlere geldiyse futbol şubesi aynısı olacaktır.Üst üste koyarak gelinecek iyi noktaya.Bize düşen takıma sahip çıkmak.Eksiklerimiz var ama unutmayalım ki 2 sene play off dışında kalan takımı toplamak o kadar basit bir iş değil.İyi bir gard alınırsa eğer ben play offlardada iddialı bir takım olacağımızı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scyptor S kullanıcısına yanıt
    Zaten bu kadar tepkinin sebebi 18 sayıdan gelip 7 sayı farkla maç verilmesi. Eminim ki KSK baştan sona üstün oynayıp 7 sayıdan daha büyük bir farkla kazansa bu kadar tepki olmazdı. Ayrıca hoca mı yoksa yönetim mi bilmiyorum ama bu takımda transfer yapılmamasının sebebi kimse takıma ihanet ediyor.



    Bu arada bu Kenan Sipahi denen müptezel nasıl bu takımda? Adamın tüm olayı topu rakip sahaya taşımak ve eğer topu rakip sahaya taşımak Beşiktaş forması giymeye yetiyorsa ben talibim guard pozisyonuna, arada birkaç sayı da atabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackMumbLe -- 8 Mart 2017; 23:57:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi bu akşamki mağlubiyetin açıklaması olamaz katılıyorum.Ayrıca transfer konusundada haklısınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün maçtaydım. Tribün çok iyiydi. Böyle bir tribün bir daha yakalanmaz kesin kazanmamız lazımdı.

    Takım çok tecrübesiz. Stimac ikili oyunlarda berbattı. Roll haricinde takım leşti. 18 sayıdan maçı vermekte Ufuk hocanın hatası kimse kusura bakmasın.

    Büyük maç kazanamıyoruz. Bundan sonraki korkum Ufuk hocanın, slaven bilic gibi olması.
  • Fibadan elendik aklımız başımıza geldi pooh joter ile ilgileniyormuşuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.