Şimdi Ara

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE | 2 Kasım Pazar 19:00 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
3
Favori
17.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu kadar kişi birbirinize takılsanız iyi hoş tamam ama takılmaktan öte benim takımım senden daha uzağa işer diye sidik yarıştırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. konu başlığına bakıyorum sonra da yazılanlara. birazcık sosyoloji kitapları okumanızda fayda var diye düşünüyorum.

    Maçla ilgili görüşlerimi yazmadan bunu söylemek istedim. maça gelince de fenerbahçe bence bu sezonun en iyi futbolunu ilk yarıda oynadı. 2.yarı isme i.kartal mağlubiyetten korktu. takımına, kadronun gücüne güvenemedi. öyle ki sarı kartlı oyuncuları çıkarttı hemen bu şu demek "ben takımı yönetemiyorum arkadaş, en iyisi mi çıkaralım kaza olmasın"
    beşiktaş ise duran toplarda etkili pozisyonlar bulmasının dışında bal yapmayan arı gibi geldi bana. avrupa maçlarında yaşadığı heyecan yoktu. bence bunun en büyük sebebi olimpiyat stadıdır.

    gelelim yönetimlere
    eğer sen başkan olarak çıkıp hakem penaltı kırmızı kart olaylarını konuşuyorsan teknik direktörün de çıkar tvde maç sonu açıklamasında bunları söyler. bunlar bahanedir. bunlar saklanmaktır. bunların arkasına saklanarak ileriye gidilmez. bknz lucescu samsunspor maçı sonrası söyledikleri ve sonradan olanlar.
    maçtan önce açıklama yapmak, maçtan sonra açıklama yapmak. tek işiniz bu. hani sağ bek alacaktınız ne oldu ? hani stat söz verildiği zamanda açıldı mı ? heyecanla getirdiğiniz sportif direktörü neden yolladınız ? e arkadaş sizin yönetim olarak işiniz ne ?

    Herkes kendi tarafına şirin gözükmek için çirkinleşiyor ama bunu görmek spor adına gerçekten üzücü.

    neden seyirci maça gitmiyor diye soruyorsanız eğer bunun gibi sidik yarıştırmanız yüzündendir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Planet Pit

    quote:

    Orijinalden alıntı: gekren

    Bu akşam iki kötü oynayan takımdan daha iyisi Fenerbahçe kazandı. Tebrikler. Ancak Demba Ba'nın beline sarılan Topal'a kırmızı ve penaltı vermeyen hakem. Bariz gol şansını faul ile kesen hakem. Gökhan Töre'nin İngilizce fuck off una 3 maç ceza verip atan hakem, Emre'nin beş kere fuck off unu nasıl duymadı. Bu Emre denilen adını siz koyun ne olduğunu, soyunma odası koridorunda neden bana küfür ediyorsun diyen Bilic'e ''burada ben istediğimi yaparım kimse karışamaz'' diyen adama bu federasyon kaç maç verecek acaba? Şu ligde ne zaman futbol konuşulacak?

    ingilizce küfürü geçtim mustafa'nın türkçe küfrüne ne ceza gelecek acaba

    kime etmiş acaba belli mi? belki şansına küfür ediyor?




  • Adamlar resmen göz göre göre küfür ettiler ama ceza gelmez bile belki

    Passolig içinde SOTODLORDO KÖFÖR KOLKOCOK mantığıyla yürüyolardı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egeboys0

    Adam gibi kazananı tebrik etmeyi ögrenmedigimiz sürece, bu türk futbolundan bi b#k olmaz.

    ''adam gıbı'' kazanılsa maçlar bu ulkede herkes tebrık eder..
  • o değilde fbjk fbjk diye ötüyodunuz noldu ona ?
  • Biliç;
    " maç içinde türlü küfürler olabilir, bemde oyunculuğumda küfrettim, futbol erkek oyunu olur böyle şeyler, sahada kalır, fazla takılmamak lazım. İtirazım geçen hafta aynı pozisyonda oyuncum atıldı, o zaman kararların adaletli olması lazım"

    helal olsun,
    hala konuşacakmısınız?

    evet,
    gökhan törenin atılma sebebi oluşmuşsa, hakemin görmesi ve duyması şartıyla emre içinde uygulanmalıdır.
    eğer duymadıysalar, görmeseydiler yapacak bir şey yok.
    Çünkü,
    hakemlikte görülmeyen duyulmayan olay cezalandırılamaz,
    ama yek örneği var,
    canerin yapmadığı küfürle atılması,
    bu da hakem için utançtır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu assagi diyorsun da sow topu kontrol ederken top kavalina carpiyor. Teknik olarak dedim zaten. Bende ciddiyetsiz tavrini sevmiyorum ama oynuyan bir emenike chelsea'de siritmadan oynar, sow en fazla lille'de oynar. Arkasinda hazard joe cole gervinho varken emenike gol rekoru kirardi herhalde. Hazard zaten aldigini 0 a goturen bir adam, joe cole'u zaten tartismak yersiz olur gervinho ayni sekilde dar alana giden bir adam. Sow bir sezon 30 gol atmis onceki sezonlar 8 civari. Ha sow daha iyi golcu ama baska yarari yok. Gecen hafta emenike yoktan iki tane penalti yaptirdi. Beyinsiz mi beyinsiz adam ama kazma muamelesi gormesi gereken kisi degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş Balonu da söndü ^^
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hmrkartal

    quote:

    Orijinalden alıntı: egeboys0

    Adam gibi kazananı tebrik etmeyi ögrenmedigimiz sürece, bu türk futbolundan bi b#k olmaz.

    ''adam gıbı'' kazanılsa maçlar bu ulkede herkes tebrık eder..

    Hep hakem hep hakem.
    Bi kerede hatayı kendinizde arayın. Hatayı olcay'da arayın. Hatayı caner'in otobanada cevirdigi sağ kanadınızda arayın. Hatayı emenikeyi durduramayan defansınızda arayın. Hatayı 4 tane %100 pozisyon veren takiminizda arayin.Hatayı küfûr eden taraftarınizda arayın. Hatayı mac öncesi durup dururken ortaligi geren başkanınızda arayın.

    Biz fenerbahce olarak, emrenin küfürünü, dem baba nin ceza sahasında düşmesini hata olarak kabul edip, objektif olarak tartişabiliriz. Siz samimi olun yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fenerbahçe yola devam
  • Maçı fenere getiren etmenlerin başında sağ ve sol bekin bizimkilerden fersah fersah ilerde olmasıdır. Canerin yaptığı asistin aynısını ikinci yarı gökhan yaptı. Mottayi nasıl yatırdığını gördük. Fener atamadı o başka.
    İlk golü necip yüzünden ikinci golü ise notta yüzünden yedik. Ayrıca sağ tarafı guclendirecem diye olcayi oraya çeken bilic olcayi da kaybetti. Olcay iki kartı da haketti o ayrı.

    Aslında geçen haftadan belli ediyordu bu maçın böyle olacağı. Gökhan töre olmayınca olcay ve oguzhanin performansı da düştü. Demba ba da yalnız kaldı.

    Fenerin başında ersun olaydı bu akşam dörtten asagi olmazdı ama. 10 kişi kalmış takıma karşı bile oyun yonetemeyen bir ismalil kartal izledim. Caner kart görmesin diye çıkardı emre ise hocası zorda kalmasın diye sakatlandim ayağına çıkmak istedi. Selçugun oyuna niye girdiğini ise anlamış değilim. Uzun vadede bu hoca feneri götüremez benim görüşüm.

    Sonuçta Bizim takim form takımı idi ve maçları bu şekilde kazanıyordu. 2 haftadır formsuz. Haftaya da puan kaybettikten sonra tekrar çıkışa geçer diye düşünüyorum. Sıkıntı su ki fb ve gs en zor zamanda bile puan toplayıp bizim uzerimize çıktılar. Büyük takım olmak böyle ışte. Kötü oynasan da puanları bir şekilde toplayacaksin.

    Maçın iyileri fenerli topcular ve atiba idi.
    KötüLeri ise
    hakemler, teknik direktörler e bjkli futbolcular idi.

    Sonuc Olarak iyi olan kazandı. Fenerbahçeyi tebrik ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yiyin birbirinizi
  • hiç beklenmeyen bir sonuçtu, şu emre yüzünden kendi takımımdan soğudum valla. geçen sezon hiç bir maçını izledim. arada bir heveslenip izliyorum ama yine aynı şeyler.
  • Haticelere Değil Neticelere Bakılır. Sonuç LİDER FERNERBAHÇE...
  • kimse de çıkıp dememiş bu maç sabaha kadar oynansa sabaha kadar FB kazanırdı diye ya da söylemişse de ben görmedim

    Son yıllarda izlediğim en rahat derbi maçıydı,rahat rahat oynadık,maçın başında golü bulduk,Emenike yine kendini tatmin etti saçma-salak hareketlerle,Olcay kırmızıyı gördü hepten yağ-bal sürdü kızarmış ekmeğimize (Buruno Alves seni de tam bu noktada şehvetle,arzuyla anıyorum amatör adam !!!)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karakartal1453

    quote:

    Orijinalden alıntı: -zed-

    anca örgüt oluşturup mesaj beğenmezsiniz
     BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE | 2 Kasım Pazar 19:00

    fenere serbest böyle hareketler

    Son 5 maçta Fenerbahçeye verilmemiş %100 penaltılara bir bak birde size verilmeyen.
    Topla penaltıları ozaman kime serbest anlarsın.




  • beşiktaş erken form tutmanın sıkıntılarını her sezon olduğu gibi bu sezonda yaşıyor . ismail kartaldan , aziz yıldırımdan , emreden , volkandan nefret ediyorum , Fanatik Fenerbahçeliyim . ama bu maçta beşiktaşın ağlayacak hiçbir bahanesi yoktu , zira bizim beklerimiz ferrari , sizin bekleriniz anadol . bizim orta saha mercedes , sizin orta saha opel . bizim 4 tane wolkvagen ayarında forvetimiz var , sizde 1 tane mercedes (demba ba) 2 tane tofaş (pektemek ve tosun)

    biliç Fenerbahçe'nin başında olsaydı , emin olun Ersun Yanal'ın esamesi bile okunmazdı . hocanızın kıymetini bilin . adam elindeki kadroya oynatabileceği en iyi oyunu oynattı . ha fikocuğum karı-kız işleriyle kulüp yönetmeyi birbirine karıştırdı o ayrı mesele . o kibar jargonu , kendisinden 25 yaş küçük sabi sübyan manitalarına işler . gerçek yüzünü göstermeye başladı artık . fiko bildiğinizden daha sinsi ve icazetsiz yaşamayan bir güç bağımlısıdır . tapelerde anası bacısı küfür yağmuruna tutulan ve gıkı çıkmayanda aynı fikodur . BUNA DİKKAT .

    bu arada aziz ismail emre volkan , ölünde kurtulalım lan !!!




  • O değil de, Beşiktaş nickli üyenin Beşiktaş Fener'i parçalar konusunu saniyesinde uçurmaları efsaneydi.
  • Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    demekki her takımda var böyle futbolcular..
  • Volkanında ettiği küfürü bütün ülke duydu kale içindeki mikrofondan ya bırak ya s...rim bu nasıl bi ahlaksızlıktır..
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.