Şimdi Ara

Beşiktaş forma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu formadan arıyorum.Sanırım en çok sevdiğim Beşiktaş forması budur.Öğrenciyim üniversiteye yeni geçtim,Ankara'nın soğuğunda bir nebze olsun üşümemek için uzun kollusuna ihtiyacım var.Ankara'da başka üniversitelere yerleşen Beşiktaşlı arkadaşlarımla arada bir maç günlerinde buluşup lisedeki günlerimizi de yad etmek istiyoruz.Bu formadan elinde bulunan var mı,ücret talep etmez ise kendisine temsili 2. fotoğraftaki 2003-2004 yılının kısa kollu Beşiktaş akan gri formasını vermek istiyorum.Şu an fotoğraf çekip yüklemeye fırsatım olmadı.Şimdiden teşekkürler.









  • Bence kimse böyle bir takası kabul etmez. Elindeki forma da çok güzel bir forma ama istediğin forma 100. yıl nostaljik. Kimse böyle bir takasa girmez diye düşünüyorum.

    Eğer böyle bir takasa girecekler varsa, ben de varım çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki formanın nostalji versyonu satiliyor ama alttaki paha bicilemez abi ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazusoakanzee B kullanıcısına yanıt
    akan formayı bırakma bence ama satmayı düşünürsen pm atarsın bana bende o sene yaşım çok küçük olduğu için çocuk bedeni vardı onu bile sattığıma pişman oldum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim alttaki formanın bende çok büyük bir manevi değeri olduğu için ancak yine manevi değeri büyük bir formayla takasını gerçekleştirebilirim.Zira fiyat belirleyip ilan açarsam kendimi çok kötü hissederim.

    Formanın hikayesi şöyle ki ablamın yıllar önce sevgilisi vardı ve koyu Beşiktaşlı idi.İçimizde nasıl azda olsa bir Beşiktaş misyonerliği varsa o abimizde de böyle bir misyonerlik olmuş olacak ki ablamı Beşiktaşlı yapmıştı,o sıralarda da kendi giydiği formasını ablama vermiş.Bir sene sonra ayrıldılar,ablamın Beşiktaşlılığından da eser kalmadı.Hatta şu an ablam evlendi ve Fenerbahçeli oldu.Ben o zamanlar o forma bana büyük geldiği için giyemiyordum.Uzun bir süre boyunca ayıcık üstünde kaldı;giyilmedi bile.Sonra ilkokulun son yıllarına doğru üstüme olmaya başlamıştı.Benim formayı görenler ''bu ne ya kaçıncı yüzyıldan kalma git yenisini al'' diyorlardı.2011 senesinde yeni formaya karşılık benim formayı isteyen biri olmuştu da herhalde aldığım en doğru kararla buna karşı çıkmıştım.Ablam aklı sıra o yılları hatırlamadığımı sanıyor,arkadaşım vermişti diyor.Ben unuturmuyum ulen.On numara bi abimizdi.Eski günleri andım şu an baya hüzünlendim :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.