Şimdi Ara

Beşiktaş Yeni Sezon Formaların 169 TL olması... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Formaların fiyatlarını kulüp belirlemiyor arkadaşlar şunu bi öğrenelim artık yok 50 olsun yok 100 olsun kulübün elinde değil ki. Fenerin formasını da adidas yapıyor oda aynı fiyat. Fiyat konusunda pahalı mı evet ama kıyas yapıldığı için söylüyorum asgari ücrette çok düşük.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taraftarda bir müşteridir sonuçta istek ve talepleri farklıdır.
  • kapitalizm: büyük takımların forma fiyatları da bu şekilde.

    bu yorumu taraftar olarak yazmıyorum deli paraların döndüğü bir sektör. ekmeğini yağlı ballı yiyen insanların bulunduğu bir sektör. keşke daha az sömürülse insanlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Quadrifoglio Verde

    Burada halkın takımı hede hödö diyorsunuz diye konuşanlar çok zenginler galiba. Bir formadan bahsediyoruz forma kumaşı şöyle böyle diyorsunuz. Gelmiş kur hesabı yapıyor adam be kardeşim 40 euro diyorsun biz euro mu kazanıyoruz! 40 euro hesabını git almanyada yap. Burada asgari ücret belli genel olarak alınan memur maaş ortalaması belli kartal yuvasıda bir hedef koyuyor kendine öyle yapılıcağına 120 ₺ civarı yaparsın zaten forma almak için bekleyen taraftar bu fiyatları görünce 1 tane alıcağına 2 tane alır. Sen gene edeceğin kârdan daha fazla kâr edersin.

    Öyle diyenlerin çoğu da mantıklı abi ..

    Düzene sisteme hiç girmeyeceğim ama forma bir insan için eğlence ihtiyacıdır. Lüks bir ihtiyaç asla değildir olamaz da.. fakat durumu bu formayı almaya müsait olmayan insanları anlamıyorum illa çıkar çıkmaz almanın bi mantığı yokki çıkar her ay 60 lira ayır 3 ay sonra al..

    Halkın takımı orası kesin beşiktaş isterse wall streette top oynasın en kötü oyuncusu 100 milyon sterlin olsun gene halkım takımıdır.. beşiktaşın yöneticisi o takımın geleneğini değiştiremez .. ya da formasının 200 lira olması...



    Sevinmemiz lazım formamız bile değerli oyuncularımızı 25 milyon vs överken gelirleri sorgulamayız vereceğiz ki alacağız..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • fiyatı çok diyenler 2 paket az sigara içsin!!!!!!
  • Katılıyorum.
  • Adidasin bir sporcu tshirtunu almaya kalkin zaten su anda 140 tl.Ucuz demiyirum ama zaten bu fiyatlafan cikacagi assa yukari belliydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.