Şimdi Ara

beşiktaşı havaalanında karşılama yapalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaşlar tüm beşiktaşlıları havaalanında bizi bu duruma soktukları için karşılamaya çağırıyorum.şampiyonlar liginde bize rekor kırdırttılar bize onlara rekor nasıl olmuş soralım,ne dersiniz?geliş saatini bilen olursa lütfen yazsın.



  • Kesinlikle karşılanmalı fakat sadece sessizlik olmalı yani sessiz ya da en fazla alkışlı bir protesto olmalı bir yandan da takımımızı karşılamış oluruz.
  • evet arkadaşlar kimse bilmiyor herhalde gelecekleri saati.bence gelmeyecekler ingilterede kalıp oraya irtica edecekler.
  • Ben varım. Ne zaman gelicekler?
  • ben olsam gelmezdim ülkeye artık zaten bu oyunculardan bi cacık olmaz kendilerinide bitirdiler.
  • Yönetimin hala yapabileceği faydalı 1-2 şey var,
    isim çok tek tek yazmaya gerek yok, bu takımdan uzaklaştırılması gereken bir çok adam var, hala giderken profesyonellik ayağına tazminat vs vs isteyebilen çıkarsada ........... forumdan banlanmak istemiyorum.

    En kısa zamanda kongre kararı almalı ve kongre öncesi ve sonrasında asla orada bulunmamalıdırlar.

    Ertuğrul Hoca'nın bu geceye kadar bende kredisi sonsuzdu, ama şu oyunu ve kadroyu gördükçe, anlamsız bir şekilde top toplayıcı çocukların bile elinden topu kaçırmayacak pozisyonları mesleği bu olmasına rağmen ve bundan Tr deki bilmem kaç kişinin yıllık gelirinden bile fazla bir miktarı bir gecede kazanan bi şahıstan neden hala vazgeçmediğini anlamıyorum. Büyük maçların hocası olamadı, malesef yetersiz, futbolcularında pek kendisini dinlediğini sanmıyorum, bir nobreyi bile o hareket sonunda cezalandırıp iki günde affederseniz sonra bunun önüne geçemezsiniz. Bu takımın oyuncu olarak eskileri olan bazı abilerinin ivedilikle takımdan ayrılması lazım, maçtan sonra çıkıp konuşabilecek cesareti gösterip utanmadan "iyi konsantre olamadık " gibi bir açıklama yapacaksın, 8-0 rağmen hala bişiler yapmaya çalışanı takımda seyredenler gördü. 7-0 olmuş Bobo çabalıyor, H.Arıkan'a her maç tahammül edipte bi kere bile ligte 90 dakka denemediği Hquain koşuyor, sevgili kaptanımız geri paslarına devam ediyor.
    Tiksindim resmen




  • Demirören sivas maçına gelmeyin demişti. Aslında şimdi tam tersi yönetimi istifaya davet etmek için tıklım tıklım dolmalı... Havaalanında olucak iş değil bu. Ama bana göre giden baya olucaktır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.