Şimdi Ara

Beşiktaşlı Futbolcular ve Mlli Takım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Elbetteki büyük haksızlıklar dönüyor bu işte.zaten hangi kurum adaletli çalışırki bunlar çalışsın.Sabriyle kendi taraftarı dalga geçiyor ama ne zaman trnin maçına baksam sabri oynuyor.Yani 70milyondan daha iyi topçumu çıkamamış hadi türkiyenin alt yapısını geçtim a.b.deki ülkelerde yaşayan türk sporculardamı bundan daha kötü anlam veremedim.Sonra birisi başka ülkeyi seçse adamın arkasından söylenmeyen kalmıyor yazık.
  • bugün avusturya golü atınca(ofsayt) sevinmedim desem yalan olur.Ama bu benim suçum değil zamanında her atakta ayağa kalkardım Türkiye nin şuanda selçuğu baltayı sabriyi forvette umutu burağı görünce tiksiniyorum adeta.geçen sene eksi averajla bitiren takımın defansına güveniyoruz.pes yani
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onder1911

    bugün avusturya golü atınca(ofsayt) sevinmedim desem yalan olur.Ama bu benim suçum değil zamanında her atakta ayağa kalkardım Türkiye nin şuanda selçuğu baltayı sabriyi forvette umutu burağı görünce tiksiniyorum adeta.geçen sene eksi averajla bitiren takımın defansına güveniyoruz.pes yani


    Sonuna kadar katılıyorum. Takım sanki Hiddink efendinin ...inde değil kovsalarda kurtulsam havasında adam.
  • 2011 yılında Avrupa'nın en değerli 6 liginin milli takımında Yekta-Selçuk varsa olay bitmiştir. Valencia'da banko oynayan adam alınmıyor (baskıyla zorla aldılar, sakatlık olmasa bugün de oynamazdı) Necip'i de geçtim. Arda'nın yapacağı olağanüstü işlere bel bağlamak takımın taktiği olmuş durumda.
  • Uzun zaman evet milli takımı takip etmiyorum zaten oynarlarken sadece zaman geçsin diye izliyorum soğuttular kendilerini türkiye milli takımı oynuyor diye hissediyorum yaaa fb den gs den onca adam aliyorsun eyvallah adam iyiyse alırsın ama daha iyileri varken sen fb de gs de diye vasat oyuncuları almak akla mantığa sığmıyor zaten oyuncuları cagiranin aklı olduğunu da düşünmüyorum niye milli takım ilerlemiyor demesinler kendileri engel oluyor hele yabancı serbest oldu milli takım biter hiç demesinler 6+2 de ne oluyordu ki şimdi etkilensin
  • Guzel
  • yazı çok güzel ama boşverin oynamasınlar. düzenlerini bozmayalım.
  • Yazanın eline sağlık
  • Ardanın sihirlerine kalmış bir sihirli annem izliyoruz resmen
  • Yanlış düşünce.

    1982 yılında milli takım sadece 4 maç yaparken
    2008 yılında da 16 , 2009 yılında 10, 2010 yılında 10 maç yapmış.

    Bu gün eğer Şifo, Rıza , Metin, Ali, Feyyaz oynuyor olsaydı yukarıda sayılan bütün topçulardan çok daha fazla milli formayı giyerdi. Kimse kimseyi sırf Beşiktaş'ta oynuyor diye Milli Takımdan dışlayamaz. Düşünün; dünkü maçta Rıza forma giymemiş olsaydı, Metin-Ali-Feyyaz kadroya alınmasaydı sadece Beşiktaş'lılar değil bütün Türkiye ayağa kalkardı. Milli Takım farklı bir olay. Bunun Beşiktaş'ı , Fenerbahçe'si, Galatasaray'ı olmaz. Hakan Şükür kadroya alınmadığında hepimiz demedik mi "Nasıl Oynatmazsın" diye? Koskoca Metin Oktay sadece 36 kez milli formayı giymiş. Kötü futbolcu muydu?

    Milli takımın başarısızlığını da normal karşılamak gerekiyor. Kendi ligimiz ne kadar kaliteli? Klüp takımlarımız avrupada neler yapmış? Türkiye'de Futbol sapır sapır dökülüyor. 2002 yılında dünya 3. sü olan kadroda 10 futbolcumuz Türkiye dışında futbol oynuyordu.




  • milli takıma seçilip seçilmemek bu kadar kafaya takılacak birşey değil..ben ne oyuncular bilirim kazma olmasına rağmen milli takımda direk oynayan..bırakın beşiktaştan hiçbir oyuncu gitmesin hatta şahsi düşüncem hiçbir oyuncu gitmesin..
    bir futbolcunun ve takımın değerini milli takıma gidip gitmemesiyle kıyaslayan zihniyet futboldan anlamıyordur..yukarıda bi arkadaş demiş milli takımın oynadığı futbol ortada diye..çok doğru..dünkü maçta ofsayt ile iptal olan nizami golü hakem verse malübüz, hatta penaltılarını da verse 2-0 malübüz köy takımına karşı..şu rezil milli takıma beşiktaştan oyuncu almadıkları için takımımla gurur duyarken milli takıma oyuncu verdik diye sevinenlere de acıyorum.
  • sabri var, necip yok.

    milli takimin hak edenlerden degil, listeyle gelenlerden olduguna en bariz ornek. kapiya orta acmayi-pas atmayi ogret sabrinin yerine koy yoklugunu fark etmezsin.

    ama olmaz... mevcut futbol zekasi ve bilgisinin bariz ornegidir bu takim kadrosu.
  • Evet, belki de hep göz ardı ediliyoruz.
    Evet, İbrahim Toroman ya da Necip Milli takımda yedek olsa da oynayabilecek oyuncular.

    Ancak, söz konusu yazıda verilen istatistiklere o yıl oynanan milli maç sayısını da ekleyip , "%" çıkarılırsa daha sağlıklı bir veri oluşacağı kanaatindeyim.
    Haksızlık var ise de son yıllarda başladı.
  • dün akşam hiç üzülmedim penaltı kaçırınca ki yerel takımın maçında bile penaltı kaçırsak ah be derim. bu kadar soğuttular bizi yazık.
    ne halleri varsa görsünler.
  • Harika bir yazı.
  • 1 BEŞİKTAŞ dan oyuncu alırken çok seçiciler 30 senedir böyle
    2 Gençler konusunda da
    3 Anadolu takımları konusunda da

    Bunlara hayır diyecek var mı? Hakan en büyük golcüdür kabul. Ama ona tanınan şans kimseye tanınmadı. Avusturyaya feyyaz gol attı san marino maçında hakan vardı feyyaz bir daha avusturyaya gol attı san marinoda yine Hakan
    Ayrıca yokun dediğine hiç mi hiç katılmıyorum diğer futbolcular o kadar maç yapabiliyorlar ise sorun başkadır. Nuri emre selçuk vs var ise almanya maçında necip bekler ama kazakistan maçında kusura bakmasın kimse ardayı bile dinlendiririm amaç günü kurtarmak ise hikmet karamanı getirirdik. Hiddink niye?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi takımlarında dogru dürüst oynamayan adamlar bile milli takıma seçildi.belki halı sahada oynatmaycağımız adamlara milli formayı verdik.sonra milli takım niye başarılı olamıyor.gördük dün ki futbolu tatsız,sıkıcı,yaratıcılık adına hiç bir şey yok.adamı milli maçtan soğuttular resmen
  • okudum ve çok üzüldüm ciddi anlamda çok yazık bu milli takıma yazıklar olsun federasyonun milli takım kadrosu kuran kişilere yazıklar olsun bu milli takımı sömürenlere
  • Eskileri hatırlamıyorum ama şu zamanda milli takımı batıran kişi oğuz çetindir. Bir komite kurulmalı takıma oyuncuları onlar almalı. Taraflı kişi olunca böyle oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cristiano Lucarelli

    Necip tecrübesiz denildiği halde Yekta'nın çağrılması,
    Cenk en formda dönemindeyken, Mert Günok'lu fb Yeni Malatya'lara yenilirken 2. kaleci olarak Mert'in alınması,
    Emre Güngörlerin, Tolga Seyhanların, Emre Aşıkların olduğu takımda Toraman'ın olmaması,
    Dostluk maçında kırmızı kart gören, tribünlere karşı her türlü pisliği yapan adamların kaptan yapılması...

    Bizler alıştık, siz de alışın





    fatih terim gider ama oğuz çetin kalır ..
    oğuz çetin vatan hainidir gözümde.

    bu ayrımcılığı yapanlar vatan hainidir!
    milli takım adı altında kendi takımlarını oluşturanlar ...




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.