Şimdi Ara

<<<<<<<<<.......BEŞİKTAŞLILAR{ONLY FOR BJK FANS}.......>>>>>>>>>>>>>> (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın istediği İlhan Mansız'ın transferine yöneticiler karşı çıkıyor

    Yeniden Beşiktaş'a dönmek için 6. kez kapıyı çalan İlhan Mansız, teknik heyet ve yönetimi ikiye böldü. Vissel Kobe'den ayrıldıktan sonra bir süre futboldan uzak kalan yıldız oyuncu, Hertha Berlin'le antrenmanlara çıkmış ancak tekrarlayan sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz günlerde Alman ekibiyle de yollarını ayırmıştı. Yeni sezon için kadrosunu transfer edilen Youla'nın dışında bir golcü ile daha güçlendirmek isteyen Beşiktaş teknik direktörü Rıza Çalımbay, gurbetçi futbolcuyu transfer listesine ekledi.

    Hoca olumsuz değil...

    Çalımbay, "Sağlam bir İlhan her takımda oynar; ancak durumunu herkes biliyor. Sakat olmasaydı çok kaliteli bir oyuncu. Almanya'da da başka bir yerde de rahatlıkla oynardı. İlhan'ın böyle bir başvurusu var, gerekli inceleme ve araştırmaları yapıp ona göre karar vereceğiz” ifadesini kullandı. Mansız'ın Hertha'da çıktığı idmanlarda sık sık sakatlandığını dile getiren yöneticiler, takıma bir şey katamayacağı görüşünde birleşti. Golcü oyuncu, sezon ortasında Beşiktaş'la idmanlara çıkmak istemiş ancak 3 gün sonra ortadan kaybolmuştu.




  • bu yönetim ne istiyor ya.
    yap maç başına anlaşma olsun bitsin.

    Pascal'ı da İlhan'ı da geri getirin. anlaşmayı güzel yaparlarsa zararlı çıkmayız
  • arkadaşlar uzun bir aradan son ra tek rar geri döndüm ve bjk yanlız bırakmadıgınız için sevindim
  • Hoş geldin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Serdarer

    Hoş geldin


    .aNdRey. tekrar gitti galiba
  • arkadaşlar carewi sattınız artık ondan daha iyisini alırsınız(bkn rıza çalımbay)
  • Sevinmek için Sevmedik...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ERENs

    yaw düşünmeden edemiyorum bizim nouma elini orasına soktu ülkeden defettiler , hooijdonk bjk mAçında yeni açığa doğru elini orya sokup işaret çekti + ayhan bjk maçnda bizim taraftarlara aynı hareketi yaptı hiç konuşulmadı lafı bile edilmedi ama nouma vatan haini ilan edildi.... bu nasıl bi çelişki böyle tamam haklısınız noumanın yaptığı onur kırıcı bir davranış olarak nitelendirilebilir fakat ya diğerleri...+nouma hatasını anlamış hemen özür de dilemişti ama o efendi futbolcu olarak nitelendirilen hooijdonk ve kendini bişe sanan ayhan özür bie dilemediler .....

    Derbi maçında golden sonra elini şortunun içine sokup uzun bir süre öyle kalması, sabıka dosyası kabarık Fransız futbolcu için bardağı taşıran son damla oldu. Beşiktaş yönetimi Pazar gününden beri medyada yaşanan infalin ardından Pascal Nouma'nın sözleşmesini tek taraflı fesh ederek Fransız futbolcusuyla yollarını ayırdı. Bu olay şimdilik kapansa da arkada büyük soru işaretleri bırakacak gibi görünüyor. Pascal Nouma'nın hareketi onaylanacak bir hareket olmasa da, medyanın olaylara nasıl baktığının bir sembolü olarak hafızalarda yer edecek.

    Olaydan sonra her ne kadar Pascal Nouma yaptığı açıklamayla kasti bir hareket yapmadığını söyleyerek özür dilediyse de medyanın yarattığı infial Nouma'nın sonunu hazırladı. Üç gündür tüm gazete ve televizyonlarda bu olayın konuşulması Pascal Nouma'nın Futbol Federasyonundan, hatta Türk Ceza Yasalarından bir ceza almasıyla son bulabilirdi. Gelen tepkiler üzerine Beşiktaş yönetimi de üstüne düşeni yaptı ve futbolcusunu kovdu. Buraya kadar her şey daha önce de şahit olduğumuz olaylara benziyor. Peki olaylara birazcık olsun soğukkanlı bakan hiç kimse mi yok?

    Amaç Nouma'yı savunmak ve hareketinin meşruluğunu kanıtlamak değil ama ligde sinirlerin iyice gerildiği bu dönemde Nouma'nın hareketi ister istemez birkaç soruyu akla getiriyor:

    1) Türkiye Liglerinde oynayan yabancı futbolcular Türk örf ve adetlerine göre davranmak zorunda mı? Dahası sözleşmelerinde böyle bir madde bulunuyor mu? Türk örf ve adetleri nelerdir?

    2) Futbolda futbola aykırı her tür hareket kurallarla belirlenmiş durumda. Nouma'nın bu hareketinin ceza gerektirdiğini söyleyen kural nedir?

    3) Sezon boyunca bir sürü 'örf ve adete aykırı' hareketin sergilendiği bir ligde, Nouma'nın olayının afişe olmasının başka bir nedeni olabilir mi?

    Teşbihde hata olmaz derler...İspanya basını Nihat'ın gol sevincini arkadaşlarını öperek paylaşmasını gündeme getirmişti, çünkü İspanyol örf ve adetlerine göre bir erkeğin bir başka erkeği öpmesinin farklı anlamları vardı. Nihat ne yaptı, Real Madrid'e attığı gol sonrası gidip kendini öptürdü! Türk medyasını örnek alması gereken İspanyol basınının da Nihat'ı ipe çekmesi gerekirdi. Ama olmadı! Demek ki İspanyol ligi kendi örf ve adetlerine uymasa da 'aleni olmayan' bazı hareketleri önemsemiyor. Peki Nouma şortunu mu indirdi, hayır! İma doğru olabilir ama Nouma'nın Pazar günü yaptığı hareketle şortunu indirmesi arasında bir fark olduğunu da kabul etmek lazım. Aksi halde bu ligde bilerek ve isteyerek hırçın olmaya çalışan bazı futbolcular şortunu indirmeye başlayınca medyanın edeceği laf kalmaz.

    Nouma'nın başına gelenler, Türkiye ligi için şu saptamayı yapmaya zorlayacak herkesi: "Bu ligde her şeyi yapabilirsin, tekme atabilirsin, küfür edebilirsin, tükürebilirsin... Verilecek profesyonel bir cezayla bu hareketler Türk örf ve adetlerine uygun hale getirilir. Ama elini şortuna sokarsan millet olarak bizi rencide edersin! Demek ki tekme serbest!"

    Son söz olarak şöyle bitirelim: "Fransa'da doğdu, Türkiyeli oldu, sonra da böyle oldu! Güle güle sana Pascal Nouma!"

    SEVGILI BEŞIKTAŞLI DOSTLARIM BUNLAR BIZE YAPILAN KOMPLOLARDIR .. BJK IÇIN ŞAMPIYONLUK BAŞKALARINDA OLDUĞU GIBI ILK AMAÇ DEĞİLDİR BİZDE EFENDI OLMAK HER ZAMAN EN ÖNDE GELİR...

    ne diyorsunuz bana katılıyormusunuzz....?




    Cevap belli. Çünkü o zenci, o bir Beşiktaşlı. O hareket hem fenere hem falatasaraya idi. Ben bir BJK li olarak bu hareketi uygun bulmuyorum. Ancak hemen şak şakcı medya 6 ay ceza alacak diye yazdılar durdular. Hep şunu soruyorum biz Türkler günde kaç kere kontrol ediyoruz oramısı. Bu kadarda bir adamın üzerine gidilmez. İstanbul sporla bir maçımız vardı hiç unutmam. Adam son 10 dk girdi ve 5 dk içinde atıldı. Sırf adı çıktı diye. Utanın be, utanın. HEPİMİZ ZENCİYİZ. Şimdide Rıza Hocamızın babasıyla dalga geçmeye çalışıyorlar.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: grammesin

    bu yönetim ne istiyor ya.
    yap maç başına anlaşma olsun bitsin.

    Pascal'ı da İlhan'ı da geri getirin. anlaşmayı güzel yaparlarsa zararlı çıkmayız



    Hem Pascal hem İlhan geri gelsin. Bazıları istedi diye onlara sırt çeviremeyiz.
  •  <<<<<<<<<.......BEŞİKTAŞLILAR{ONLY FOR BJK FANS}.......>>>>>>>>>>>>>>
  • kardeş beşiktaş bu bu yola girdin mi birdaha geri dönemez sin
  • West Ham United'de oynayan Zamora santrfor ihtiyacını kesinlikle karşılar. Bu çocuk 2 yıl içinde büyük bir kulübe gider. Şimdi tam almanın vakti ama nerdeeee...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kfy1453

    ÖlüM NeRDeN NaSıL GeLiRSe GeLsiN MeZaRıMı ÇaRŞı ZİYaReT eTSin
    KeFeNiM SiYaHLa BeYaZ DiKiLSiN BöYLe ÖlüM SeFa GeLsiN HoŞGeLsiN


    arkadaş bu kfy1453 ün anlamı ne?
  • Bence rıza hocay la başarılı olacaz alyına isyan olsun ölümüne BEŞİKTAŞŞ
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.