Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1596. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: HK-416 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
32.023
Cevap
664
Favori
2.292.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15941595159615971598
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HK-416 kullanıcısına yanıt

    Türkiye'de alınabilir tek preworkout Olimp R-Weiler shot gerisi tamamen hikayeden ibaret ve paranı çöpe atacağın ürünler. Preworkout hastası biri olarak söylüyorum.


    Eğer gerçekten preworkout deneyimi yaşamak istiyorsa kişi içinde dmaa olanlardan almalı, ABD menşeii olanlardan.

  • Sentez kullanıcısına yanıt
    Allmax creatin kullandım zamanında diğer markayı duymadım. Allmax iyidir. Görünce gözümde canlandı 4dn,mhp felan kullanırdık.
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Olimpin her ürününü kafadan ilk sıraya yazarım. 6-7 sene önce ki mesajlarıma ulaşsam bu konuda olimp tavsiye ediyordum. Şimdi ithal tavsiye edemiyoruz. Malum piyasa
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

    Hocam kusura bakmayın ama çok havada kalan ve kişisel bir yorum olmuş. Kullandığım ve iyi bildiğim bir ürün ancak içerik bakımından sizinle aynı fikirde değilim. İçerik inanılmaz zayıf. Türkiyede çok iyi Pre-Workoutlar var içerik bakımından Olimp ancak onların getir götürünü yapar. Körü körüne yabancı marka hayranlığını bir kenara bırakmak gerekiyor bence.


    Şu içerik için ''gerçekten pre-workout deneyimi'' diyorsanız ben bir şey bilmiyorum..


    Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri




  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Olimp neden bu kadar içeriği zayıf ürün çıkartmış hayret hocam. Onlarda ismin arkasına sığınıp enflasyonist ürün üretiyor sanırım.

    Fiyatı da 1.2k. O paraya adam akıllı 2 prew alınır.
  • TRENDYOL HARDLİNE YÜZDE 30 KUPON VERMİŞ.


    yaklaşık 3.3 kiloluk protein tozu 2 bine geliyor değerlendirilir mi?

  • link ?

  • hastaruhluluciferian kullanıcısına yanıt
    İyi fiyat hocam. Nays ile ödersen %10 da oradan gelir
  • hastaruhluluciferian kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyat hardline için
  • Breeking B kullanıcısına yanıt
    kararsız kaldım hardline mi yoksa mysuplement creatin mi alayım 😊 hardline creapure kullandım verim almıştım gerçi creatin de marka pek fark etmiyor gibi
  • solent S kullanıcısına yanıt
    Hardline alırsan ayni paraya yarım kilo alırsın. Illa crapure alcaksan suan en ucuz proteinoceanda var. Bende creapure kullandım hep bugüne kadar ama ilk defa, mysupplementin bin liraya 1 kilo creatini cok cazipti denemek için aldım. Etki olarak bi fark yoktur bence ama karışım farki olabilir. Agiza atip iciyosan gerci oda sorun değil. Kampanya paylasimi bizden denemesi secmesi sizden hocam hersey paraya bakıyor. Para sorun değilse creapure den şaşma.
  • Breeking B kullanıcısına yanıt
    Etki olarak bir fark yoksa hiç gerek yok hocam mysuplement fp şuan daha mantıklı. Gerçi indirimi de kaçırdık hangisi derken:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solent -- 21 Mart 2024; 21:30:13 >
  • https://nutrade.com.tr/products/premium-isolate bu üründen aldım salted caramel bugün geldi suda çözünürlüğü vs çok iyi hammadde de zaten volac fiyat çok ucuz değil ama içerik çok iyi
  • Breeking B kullanıcısına yanıt
    ** Mesajı ürünü belirtmek için alıntıladım. Mesajım konu sahibine değil tüm forumadır. **

    Belirtilen pre-w ürününü denemek için aldım. Öncelikle içim/aroma olarak 10/10 ürün yapmışlar çok lezzetli hindistan cevizi,çilek,karpuz aroma üzerinde ki fotodan anladığım kadarıyla içimi çok güzel lakin herşey aroma değil.

    Ürün bende 1.5 ölçekte çalışmadı maalesef. Bir saniye dahi karıncalanma hissi oluşmadı başka bir marka aynı cins ürün 1. 5 ölçekte benim vücudumda çalışıyor.(ölçek gramajları aynı)

    Çalışan ve bende çalışmayan ürün içeriklerini aşağıya bırakacağım.

    NOT : Marka hakkında en ufak olumsuz bir düşüncem/yorumum yoktur bu tarz ürünler farklı insan bünyesinde farklı etkiler gösterebilir.

    NOT 2 : Hiçbir firmayla organik veya dolaylı bağım yoktur. Tek amacım sizlere en iyi ürünleri en uygun fiyattan bulabilmek. Çok fazla maddi sıkıntım yok ürünleri alıp sizler için deneyebiliyorum. Saygılar sevgiler.


    Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri




  • oanayurt O kullanıcısına yanıt
    Hocam sal artık şu konuyu be, inatla aynı şeyi atıp duruyorsun.
  • HK-416 kullanıcısına yanıt
    Commander galiba bu , ben de aldım açmadım daha. Içerik iyi gibi etki yetersiz mı geldi? Çalışan commder ,proteinocn çalışmayan galiba resme tekrar baktım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stentor -- 23 Mart 2024; 23:2:48 >
  • stentor kullanıcısına yanıt
    2.cümleniz 👍


    Az önce antrenman öncesi 2 ölçek attım yine çalışmadı.



    Marka hakkında olumsuz bir yorumum yoktur. Destek ürünleri kişiden kişiye etki farklılığı gösterebilir.
  • HK-416 kullanıcısına yanıt
    Bende kamuflaj desenli olan vardı prtnocn bir ölçekte karıncalanma yapıyor sizdeki başka model galiba, teşekkürler bilgi için. Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stentor -- 24 Mart 2024; 16:0:42 >
  • HK-416 kullanıcısına yanıt

    Ortalama 2 haftada 1 PW kullanıyorum ben de güzel etki verdi. Karıncalanma hissi yaratmadı fakat focus artışını inanılmaz hissettim. Dediğiniz gibi kişiden kişiye göre değişebiliyorum.


    Bu arada Torq Nutrition için; beyaz çikolata aromasını 3 gün beklettim shaker'ı çöpe atmak zorunda kaldım yıkadıktan sonra bile leş gibi kokuyordu. Sanırım kurabiye aromalısında aromadan kaynaklı bir "kokmama" durumu var.

  • Equaties kullanıcısına yanıt
    İçeriğinde ki beta alaninden dolayı karıncalanma yapması lazımdı ama bilemedim commander kulaklarıma kadar karıncalanma yapıyor 1.5 ölçekte. Dediğim gibi her insan farklı bir metabolizma. Olumsuz birşey diyemem.

    2. Söylediğinize ise birşey diyemiyorum. Az çok supplement işinden anlarım ben 4 gün beklettim beyaz çikolatayı koku yapmadı. Kokuyor diyen var kokmuyor diyen var yorumsuz o konuda.

    Shakerleri çöpe atmayın domestos tuz limon maden suyu yapın içinde 3 5 saat bekleyip kaynar suyla/bulaşık makinesi yüksek ısıda yıkayın eski haline döner.
  • 
Sayfa: önceki 15941595159615971598
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.