Şimdi Ara

Besleme Sistemi Monte Edilmiş Canon IP 1800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Müşterilerimizin talebi üzerine Canon IP 1800 yazıcı ile besleme sistemini entegre ederek hazır halde satışa sunmaya karar verdik:

    Canon IP 1800 Kampanya Paketi

    Bu paket ile 10 Siyah ve 30 Renkli Kartuş kullanılmıl oluyor ve Sette bulunan 4x100 ml lik mürekkep tükendiğinde sadece sitemizden bu kartuş ve yazıcı için özel olarak sunduğumuz mürekkebin satın alınması yine 10 Siyah ve 30 Renkli Orjinal kartuş kadar baskı alınması imkanı veriyor. Yani yaklaşık olarak 1000 TL lik kartuş sarf avantajı sağlanmaktadır. Tüm sistem kurulu olarak ve çalışmaya hazır halde denenmiş olarak müşterilerimize sunulmaktadır.

     Besleme Sistemi Monte Edilmiş Canon IP 1800


    Bu ürünü satın aldığınızda reset vs sorun ile uğraşmadan ve orjinal kartuşa para vermeden defalarca baskı alma imkanına kavuşuyorsunuz. Kampanya paketinde bulunan Canon PG-37 ve CL-38 serisi kartuşlar kolay dolum kartuşu değildir; besleme sistemi monte edilebilmesi için modifiye edilmiş orjinal kartuşlardır.

    Lütfen bu tür talep ve önerilerinizi bize iletiniz; imkanlar dahilinde sitemizde sunmaya çalışacağız. Halihazırda HP 21-22 tipi baskı kafası üzerinde bulunan ve en bilinen kartuşlar için ithalat çalışmalarımız sürüyor ve kalite kontrol ve ithalat işlemleri tamamlandığında en çok tercih edilen HP yazıcılar için de bu tür Kampanya Paketleri oluşturacağız.

    Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KartusWebTR -- 26 Şubat 2010; 23:27:53 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.