Şimdi Ara

Beta** LoL Oylama Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, uzun süredir eastte lol oynayan, turnuvaya giren arkadaşlar beni az çok bilir. Bilmeyenler için, 1500-1600 küsür elolu, 1 yıldan uzun birsüredir lol oynayan bir vatandaşım. Bir zamanlar Mass Dispel adlı bir takım kurup bir sürü turnuvaya katılmıştık, okul, iş gibi nedenlerden dolayı eskisi kadar lol oynayamıyoruz ve çekildik bu alanlardan, arada sadece fun game atıyoruz.

    Oyunu yakından takip ettiğim zamanlarda oyundaki en büyük eksikliğin champion dengesizliği olduğu gözüme çarptı. Şu anda da riot zaten işin bkunu çıkardı, her hafta yeni bir champion çıkarıyorlar hepsi dengesiz. Bu denge konusunda oyuncularında söz sahibi olması için bir site geliştirdim. Şu an beta aşamasında yani eğer bitmiş hazır birşey bekliyorsanız boşuna girmeyin, hazır olduğunda girersiniz.

    Şu an siteyi ve sistemlerini deneyip, inceleyip bana feedback verebilecek loldan iyi derece anlayan arkadaşlar lazım. Bulunan eksikler ve oyuncuların görüşlerine göre siteyi düzenleyip, geliştirip sonrada tüm lol alemine açmayı düşünüyorum.

    Link:www.lolpoll.net

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

    Esqarrouth







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.