Şimdi Ara

Beyaz aydınlatma klavye tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Özel bir durumum var. Gözlerimde yüksek derecede görme kaybı var. Klavyeleri en net beyaz aydınlatma ile alabiliyorum. Sanırım RGB bütün klavyelerde beyaz aydınlatma var ama sıkıntı şurada tuşların aralarından ışık sızmaması gerekiyor. Yani sadece tuşlar güçlü bir beyaz aydınlatma olacak. Bir de almışken çok pahalı olmayan ama kaliteli fiyat performans ürünü arıyorum. Tavsiyelerinizi beklerim şimdiden teşekkürler.




  • Geçmiş olsun öncelikle, geceleri rahat çalışmak için logitech mx keys klavyesini kullanıyorum, malzeme kalitesi kesinlikle çok iyi, aydınlatması sizin için yeterli olur mu bilmiyorum. Beyaz led aydınlatması kapatıp açılabiliyor ve ayarlanabilir aydınlatmalı, fakat fiyat yüksek 1.000-1.200 TL civarında satılıyor. Bluetooth veya alıcı ile kullanılabilir, ışıklandırma açık olacağı için batarya süresi neredeyse yarıya iniyor.


    Youtube üzerinde incelemeleri var, yakınlarınızdan birisi detaylı olacak inceleyerek sizin için uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz.


    Umarım sağlıklı bir hayata kavuşursunuz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ApexiRubber

    Geçmiş olsun öncelikle, geceleri rahat çalışmak için logitech mx keys klavyesini kullanıyorum, malzeme kalitesi kesinlikle çok iyi, aydınlatması sizin için yeterli olur mu bilmiyorum. Beyaz led aydınlatması kapatıp açılabiliyor ve ayarlanabilir aydınlatmalı, fakat fiyat yüksek 1.000-1.200 TL civarında satılıyor. Bluetooth veya alıcı ile kullanılabilir, ışıklandırma açık olacağı için batarya süresi neredeyse yarıya iniyor.


    Youtube üzerinde incelemeleri var, yakınlarınızdan birisi detaylı olacak inceleyerek sizin için uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz.


    Umarım sağlıklı bir hayata kavuşursunuz.

    Güzel dilekleriniz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim. İncelemeye bakacağım. Sağlıklı günler.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.