Şimdi Ara

beyaz eşya için en uygun markalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar;
    Yakın zamanda yapacak olduğum düğünüm için uzun zamandır beyaz eşya arayışı içersindeyim. Aslında yola çıkarken benimde nişanlımın da aklında tek bir firma vardı. tüm ürünler Bosch olacak diyorduk. Herhangibir antipatim olmasa da yerli üreticilerden almayı düşünmüyorum.(Vestel,Beko,Arçelik gibi.) Bu fikrimiz ilk Samsung bayisine girdiğimizde değişti diyebiliriz. Samsung'un ürünleri görsellik olarak ve yeni kullanılan teknolojileri barındırması bakımından gerçekten çok cezbedici geldi bize ve Bosch'tan yana olan fikrimiz Samsung!a doğru kaydı. Dh forumlarında da sürekli Bosch firması ön planda ama tabiki neticede beyaz eşyanın şans olduğu faktörüde var.

    Ta ki dün akşam tüm ürünleri satan bir teknoloji firmasında tanıştığım satış temsilcisi arkadaşla tanışana kadar. Kendisi ısrarla Samsung'un beyaz eşya da (TV hariç) diğer ürünler ile mukayese bile edilemeyeceğini belirtti. (özeliklede bulaşık makinasından uzak durmamızı şiddetle ama şiddetle tavsiye etti) Kullanım ömrü olarak kesinlikle Siemens ve Bosch'un bu konuda sınıfının lideri olduğunu ancak istisnai durumlar dışında elbette her ürünün iddalı olduğu klasmanlar olduğunu ekledi ve örneğin çamaşır makinasının kesinlikle LG olması gerektiğini bu konuda Simens Yada bosch'un LG yi orta segment makinalarda asla yakalayamayacağını söyledi.Bende kendisinden her üründe bana önereceği firmalardan bir derleme yapmasını istedim. sonuç olarak bu arkadaş herhangibir ürüne bağlı olarak çalışmadığı için prim vs olayı olmayacağından dolayı açıklamaları mantıklı geldi. Önerdiği ürünleri sizlerle paylaşıp, kullanan yada benden daha kapsamlı araştıran arkadaşlardan yorumlarını almaları için bu ürünleri sizinle paylaşmak istedim.
    Yardımcı olan yada olmaya çalışan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    -http://www.lg.com/tr/camasir-makinesi/lg-F12B8TDP
    -http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/bula%C5%9F%C4%B1k-makineleri/SN26L281TR.html
    -http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/buzdolaplar%C4%B1-ve-derin-dondurucular/nofrost/KD56NNW20N.html?source=search
    -http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/PHILIPS-FC8475-01-1900-W-PowerPro-Compact-Torbas%C4%B1z-Elektrikli-S%C3%BCp%C3%BCrge,103452,465740,855230.html?langId=-14
    -http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/uhd-tv/UE40HU6900SXTK
    -Bunlara ek olarak Siemens'in 1300 lira değerinde ankastre seti var onun linkini set halinde bulamadığım için atamadım.

    Ürünlerin çoğu Siemens sadece çamaşır makinası LG onuda satış temsilcisi arkadaş özellikle önerdi. Bana kalsa tüm ürünler tek marka olsun isterdim fakat arkadaş LG de çok ısrarcı oldu fiyatıda kampanyada olduğu için gayet iyiydi.

    Sonuç olarak benim tüm bu ürünler için ayırabileceğim bütçe 7000-8500 lira arası. Ürünlerde çok elektronik parça, kart, arıza çıkarabilecek elektronik devre olmaması o yüzden genel olarak basit ve sade makinalardan seçtim.

    Şimdiden yardımcı olan vaktini ayıran değerli arkadaşlarıma saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf yıldız -- 7 Şubat 2015; 12:01:25 >







  • 4500 civarı
  • Gece biraz daha çamaşır makinası üzerine incelemede bulundum fakat net bir sonuca bir türlü varamıyorum.
    LG çamaşır makinasında ne derece başarılı. Yoksa onuda Siemens bakıp hem seti bozmama adına hemde LG'nin henüz Türkiyede rantını ispatlamamasından dolayı riske girmesem mi kararsızım
    Çevresinde kullanan arkadaşlardan değerli yorumlarını bekliyorum.
  • Merhabalar hocam, öncelikle Allah kolaylık versin aynı telaşlar şu an bende de mevcut :) sanıyorum aynı yollardan geçiyoruz, henüz ben de beyaz eşya konusunu netleştirememiş olmakla birlikte, elektrikli süpürge almak için gittiğim ankara next level media markt mağazasında çok cana yakın bulduğum büyük beyaz eşya takım lider yardımcısı vasıflı bir arkadaş bana mutlaka ve mutlaka electrolux almam gerektiğini belirtti. henüz detaylıca bakmadım açıkcası, ama aklımın bi kenarına da işledi :) ben de belki faydası dokunur size de faydası olur diye bu bilgiyi kendi fikrimden tamamen bağımsız olarak sizinle paylaşmak istedim. Allah yardımcımız olsun.
  • Elektrolux ve profilo daima önerilen firmalardı banada. Fakat son fikrim sanırım Bosch tan yana kullanacağım tercihimi. Tv olarakta philiphs'in Fps8109 modeline baya bi düşkünlüğüm var.
  • Arkadaş ilk mesajında aynı beni anlatmış. Ben de 3 ay sonra evleneceğim. Beyaz eşya bakıyoruz. Hepsini Bosch'tan alacaktık ama ben bazı ürünleri Samsung almak istiyorum. Bosch'un çamaşır makinesini önermiyorlar. Fırın, Buzdolabı ve Bulaşık Makinesi'ni Bocsh alacağım ama Çamaşır Makinesine hala karar veremedik. Tv de kesinlikle Samsung olmalı.
  • Ben düğün yaparken vestel almıştım beyaz eşyaları ve gerçekten vasatın altında ürünler. Şimdi yavaş yavaş değiştiriyorum. Televizyon için LG veya Samsung, çamaşır ve bulaşık makinasi için boch veya siemens, fırın ve ocak için arçelik, ütü için philips, süpürge için dyson şeklinde bir kombinasyonun doğru olacağı kanaatine vardım.

    Ama bu işlerde bütçede önemli tabii. Ayağını yorganına göre uzatmak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.