Şimdi Ara

Beyaz eşya modelleri hakkında yorum lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
8.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Haziran'da evleniyorum. Dolayısıyla aldığımız ürünler hem kaliteli hem ucuz olsun istiyoruz.
    Benim belirlediğim modeller şöyle:

    No Frost Buzdolabı : BOSCH KDN 45V03 NE veya Arçelik 5283 NEB
    Çamaşır Makinesi: BOSCH WAE 20260 TR
    Bulaşık Makinesi: BOSCH SGS 43E12 TR
    Setüstü Ocak: BOSCH NMU 2021 LT

    Ürünler hakkındaki yorumlarınızı ve uygun fiyatlı kaliteli farklı önerilerinizi bekliyorum.
    Şimdiden çok teşekkürler.



  • 1- Buzdolabında forumda genellikle Sharp ve Samsung tavsiye edilmektedir. Bu ürünler kalitelidir. LG'nin buzdolapları da kalitelidir. Ama buzdolabında Bosch ve Siemens kaliteli değildir. İllaki Bosch olsun diyorsan yeni üretilmiş daha doğrusu LG'ye ürettirilip üzerine Bosch yazdırılmış buzdolaplarını alabilirsiniz. Bunların isimleri KDN60, KDN70 ve KDN75 ile başlıyor. Bosch'un resmi sitesinde XL ve XXL başlığı altında incelenmiş. Bu buzdolaplarını LG üretmiştir. Ama LG'den daha pahalı satıyorlar. Aynıları LG'nin sitesinde var zaten. Araştırın öyle karar verin. Bosch'un kendi üretimi olan buzdolapları gayet kalitesizdir.
    2- Çamaşır makinesinde Bosch'un Alman üretimi olan türleri tavsiye edilmekte forumda. Ucuz isteyenlere ise o alman üretimi olan makinenin aynısı olan Profilo markalı çam. mak. leri tavsiye ediliyor.Yazmış olduğunuz o makinenin yerine Profilo 1000CTR veya STR alabilirsiniz. Zira WAE serisi Türkiyr'de üretilmekte ve kalite istenen seviyede bulunmamaktadır. Alman malı olanlar ise Logix serisi yani WAS serisidir. Onlar da normal olarak diğer serilere nazaran pahalıdır. Ama Profilonun yukarıda yazdığım ürünü alınabilir. Sizin almayı düşündüğünüz makineden daha kalitelidir.
    Diğer 2 tercihiniz için bir yorum yapamam. Zira o konularda fazla bilgi sahibi değilim.




  • İlginize ve paylaşımınıza çok teşekkür ediyorum.
  • Sayın III. Abdülhamit beye birşey danışmak istiyorum: Siemens ile Bosch bildiğim kadarıyla aynı ve modellerin sonu TR ile biten malların Türkiyede montaj olduğunu duymuştum. Siz de WAS modellerinin orijinal alman olduğunu söylüyorsunuz. Ben Bosch WAS20361TR modelini veya Siemens WM10S361TR modellerini almayı düşünüyorum. Son fiyat olarak peşin Bosch 1100 tl ve Siemens 1050tl fiyat aldım. Bosch 50 lira daha pahalı. Sizce hangisini almalıyım? bu iki model de orijinal alman.Değil mi?
  • WAS serisi Alman malıdır. Sonunun TR ile bitmesi Türkiye için üretildiğini ifade eder. Zaten makineyi alırken bakın nerede üretildiği yazar üzerinde.
    WAS 20361TR'de bazı özellikler eksik. WAS 20761TR almanızı öneririm. Arada 150-200 TL fark var ama özellik farkı da var. WAS 20761TR'nin artıları:
    1-LCD ekran(diğerinde Led ve küçük bir ekran var.).
    2- Çok kullandığın 2 yıkama ayarı kombinasyonunu(program+yıkama sıcaklığı seçimi+devir sayısı gibi) hafızaya alma ve gerektiğinde tek dokunuşla hafızadaki ayarda yıkama imkanı.
    3-Yük ve deterjan miktarı tanımlama.
    4-Otomatik leke çıkartma programı (14 farklı leke).
    Ama 2si de Alman.
    Bence 150 TL daha verin 20761i alın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.